• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlar bugun normal test yaptim bisey cilmadi. Az once kahvemsi pembesi lekesi geldi gecti. Reglime 4 gun var yerlesme kanamasi nasl oluyo yerlesme zamanindaysa testte cikmamasi normalmi bilen yardimci olabilir mi

Kizlar bugun normal test yaptim bisey cilmadi. Az once kahvemsi pembesi lekesi geldi gecti. Reglime 4 gun var yerlesme kanamasi nasl oluyo yerlesme zamanindaysa testte cikmamasi normalmi bilen yardimci olabilir mi

Yerleşme kanamasıysa henüz testte çıkmaz canım. Daha yerleşip hormon salgılatacak olmalı. Ama yerleşme kanaması nasıl bir şey bilmiyorum.

Can'larım kaderdaslarim beraber güldük beraber agladık burda tam iki bucuk senedir ikinci evlat icin ugrasiyiruz geçtiğimiz aralık ayında negatif bir tup denemem oldu biliyorsunuz ve benim
İki aydır gecikme yasıyorum bu ayda gecikti tatildeydim ovulasyon günlerimde geldik sanirim
Denizden gecikti dedim neyse evde test vardı bir yanım ümitsiz olsa da netice de günüm
Gecmis adet belirtisi de yok dur yapayım
Dedim ilk idrarla yapmadin oglen yaptım ve sonuc Eki Görüntüle 2020297 :dua: Fena heyecanlıyım kızlar Yaa simdi kan verdim çıkmasına yarım saat kaldı dua edin banaaaa:KK17:
Çok ama çok sevindim sağlıkla gelsin yavrun

Merhabalaar gecmisi heycanla okudum dilfeza dilfeza coooook sevindimmm yuregim pir pir etti :-) saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Homely_angel Homely_angel canimm herseyin yolunda olmasina cok sevindimm :-) hadi sira cinsiyette :-)
Duble Turk Kahvesi Duble Turk Kahvesi canim Allah yardimcin olsun zor gunler. Ama gececek insallah rabbim hayirlisiyla kucagina bebegini nasip eder insallah bu gunlerde bol dua et kendine
angel-devil angel-devil canimm seni takipe aldim ben :-) masallah cok guzelsiniz

Merhabalaar gecmisi heycanla okudum dilfeza dilfeza coooook sevindimmm yuregim pir pir etti :-) saglikla kucagina almayi nasip etsin rabbim
Homely_angel Homely_angel canimm herseyin yolunda olmasina cok sevindimm :-) hadi sira cinsiyette :-)
Duble Turk Kahvesi Duble Turk Kahvesi canim Allah yardimcin olsun zor gunler. Ama gececek insallah rabbim hayirlisiyla kucagina bebegini nasip eder insallah bu gunlerde bol dua et kendine
angel-devil angel-devil canimm seni takipe aldim ben :-) masallah cok guzelsiniz

Teşekkürler canım, inşallah bu sefer hep böyle gider. Cinsiyet tahmini erkek yönünde bakalım :)

Sen nasılsın? Çınar nasıl?

Listemizdeki son anne adayımız da bebiş haberini verene kadar takipteyiz :KK66: :KK33:

Biz burada isteklerimizi, sıkıntılarımızı, sevinçlerimizi, umutlarımızı ve daha bir sürü şeyi paylaşıyoruz.Herkesten pozitif test sonuçları görmek duasıyla :KK200::emir_bebek::KK200:

Bebişini bekleyen anne adaylarımız...

buzmavileylak buzmavileylak - ...
Tgbptn Tgbptn - ...
@Hnf sllms - ...

Hamişlerimiz ve bebişlerimiz...
@Pambuk Sindrella - hamiş :nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@melita09 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@ilhagu - hamiş :nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@golgelericinde - hamiş :nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@makdemir - hamiş :nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@yelizyz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@pastelove - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@Dlnk - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@Destina61 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@msgulerr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@_-CaNiMSiN-_hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@_Lavin_ - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@baby_16 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@Dea c dia - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@minikPrensim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@Alice82 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@MELISTOPRAK - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@ugurluozge - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:- Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@gel bebeqim - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@lacivert17 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@ozzi08 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@gksmry - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@Sevgili Sevgi - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@Adda34 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@avakados - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@vorones - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@ecemseher - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:- Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@ruhumAsya - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@nnrr - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@kedifatos - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@sadrml - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@mf_d - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@efsane4 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@odzimert - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:- Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@clashik - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@hycnlprnss - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@arzerk - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@kme - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@Gezginanneadayi89 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@melev - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
interiorarchitect interiorarchitect - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - - Doğdu.... Hoş geldin Çınar bebek :)
@Beyazmelek16 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin Zeynep bebek :)
@Kucukbayanmutlu - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@sinemnur - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@bambamcakil - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@beyaz_gelincik01 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@ruziyye - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@Rebel92 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
@triton-x - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek :)
angel-devil angel-devil - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdular.... Hoş geldiniz üçüzler :)
@umutlarbitmedi - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek:)
@birbuyuktemmuzaski - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdular.... Hoş geldiniz ikizler :)
@ada_aras - hamiş:nazar::anneadayı::nazar: - Doğdu.... Hoş geldin bebek:)
ardaemre ardaemre - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:- Doğdu.... Hoş geldin bebek:)
@Kuzum ask - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:- Doğdu.... Hoş geldin bebek:)
@umutluay - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:- Doğdu.... Hoş geldin bebek:)
@intherain - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:- Doğdu.... Hoş geldin bebek:)
@efsunsuz - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:- Doğdu.... Hoş geldin bebek:)
@Princess91 - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Homely_angel Homely_angel - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
Duble Turk Kahvesi Duble Turk Kahvesi - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:
dilfeza dilfeza - hamiş:nazar::anneadayı::nazar:

Listemiz azalmış 3 kişi kalmışız rabbim bizede nasip etsin en kısa zamanda :) ağustosda 2 sene olacak topigjmiz ins ağustos bizim etimiz olur

Arkadaslar merhaba. Ben yasmin kullaniyorum. 5 aydir
Yalniz kabiz oldugum icin 2 gun surup kulkandim. Surubu 8 da yasmini 11 de ictim aksam. Sabah 7 gibi ishal oluyordum. 2 gun kullandim surubu. Suryp icerken iliskim olmadi esimle. Ishalden 2 gun sonra iliskim oldi. Tabi dogum kontrol haplarimida duzenli ictim. Hap beni korumusmudur. Zaten yasmini ictikten 7 saat sonra falan ishal oluyordum.

Yalniz kabiz oldugum icin 2 gun surup kulkandim. Surubu 8 da yasmini 11 de ictim aksam. Sabah 7 gibi ishal oluyordum. 2 gun kullandim surubu. Suryp icerken iliskim olmadi esimle. Ishalden 2 gun sonra iliskim oldi. Tabi dogum kontrol haplarimida duzenli ictim. Hap beni korumusmudur. Zaten yasmini ictikten 7 saat sonra falan ishal oluyordum.
Bana da yardim eder misiniz

Hiç hap ya da şurup kullanmadım, o yüzden fikrim yok. Ama hamile kalmak öyle basit gibi gelmiyor bana. Doğum kontrol haplarımı da dÜenli içtim demişsiniz, hamilelik oluşmamıştır %99.9

Bugün doktora gittim smear testi için aşılama yaparken rahim ağzında yara var demişti mantar da olmuşum ilaç verdi birde 6.5cm kistim varmış ona ilaç vermedi adetle atılabilir dedi atabilirmi acaba yoksa ameliyat mi olamam gerek :KK14:

Back