• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Aklında kimler var?
Ben Ümraniyedeyim hisar hastanesi ayse hanımı cok söyleyen oldu yine dilek yağmuru tavsiye eden cok oldu medicana ve sifa da yaptiriyor dogumu
yine lalehan hanım
Aklimda sonra
Birde Kadıköy'de de ozel muayenesi varmis göşenay batu özyilmazer cok tavsiye ettiler
Senin doktora da bakicam cnm instegram dan

Ben Ümraniyedeyim hisar hastanesi ayse hanımı cok söyleyen oldu yine dilek yağmuru tavsiye eden cok oldu medicana ve sifa da yaptiriyor dogumu
yine lalehan hanım
Aklimda sonra
Birde Kadıköy'de de ozel muayenesi varmis göşenay batu özyilmazer cok tavsiye ettiler
Senin doktora da bakicam cnm instegram dan

Hisar hastanesini oldu bitti sevmem.
Lalehan Hanım çok şeker bir doktor.
Diğerlerini tanımıyorum.
Benim doktoru da bir internetten araştır. Kendi blog sayfasını da bulursun muhtemelen.
Hangisine için ısınırsa gidersin.

Hisar hastanesini oldu bitti sevmem.
Lalehan Hanım çok şeker bir doktor.
Diğerlerini tanımıyorum.
Benim doktoru da bir internetten araştır. Kendi blog sayfasını da bulursun muhtemelen.
Hangisine için ısınırsa gidersin.
Tamam Can'ım bir bakicam ona da peki hastane Nasıl dogum filan sen gezdin mi odalarını yenidoğan unitesi vs Nasıl

Duble Turk Kahvesi Duble Turk Kahvesi canim ne yaptın nasılsın oldu mu
Kürtaj ? :KK43:
Evet canım cuma gece acile gitmek zorunda kaldım aşırı kanama parça vs. :( içim yanıyor. hala inanamıyorum. hiç sıkıntım yokken öğlen uyuyordum lavaboya gittim birden kan boşaldı :( rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. o kadar kötüyüm ki isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum. nisanda da düşük yaptım 3 ayda bu 2. oluyor. Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir çözümüm yok

Evet canım cuma gece acile gitmek zorunda kaldım aşırı kanama parça vs. :KK43: içim yanıyor. hala inanamıyorum. hiç sıkıntım yokken öğlen uyuyordum lavaboya gittim birden kan boşaldı :KK43: rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. o kadar kötüyüm ki isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum. nisanda da düşük yaptım 3 ayda bu 2. oluyor. Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir çözümüm yok
Can'ım benim
Cook gecmis olsun inan NE diyeceğimi bilemiyorum :( aminnnn insaallah .. Sana da sağlıklı bir yavru en kısa surede nasip
Etsin .. Peki araştırılacak mı bu durum
Neden acaba kan pıhtılaşması gibi bir sorun mj var acaba sende ?

Evet canım cuma gece acile gitmek zorunda kaldım aşırı kanama parça vs. :KK43: içim yanıyor. hala inanamıyorum. hiç sıkıntım yokken öğlen uyuyordum lavaboya gittim birden kan boşaldı :KK43: rabbim sizlerin bebeklerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. o kadar kötüyüm ki isyan etmemek için kendimi zor tutuyorum. nisanda da düşük yaptım 3 ayda bu 2. oluyor. Hakkımızda hayırlısı demekten başka bir çözümüm yok

İçin yanmaz mı hiç, kalbinin en derinleri bile yanar şimdi. Sebebini bulabildiler mi? Rabbim bir daha acısını değil, Sevinç'ini göstersin inşallah.

Anladim Can'ım Tmm bakacağım baya arastırdım geceden beri memnun olan da cok olmayan da var bilgi hanımdan biraz da enerji uyumu bir defa gideyim anlarım zaten :)

Kesinle enerji uyumu dediğin gibi. Ben lale hanımı da seviyordum biliyorsun ama bilgi hanım bana daha tedbirli geliyor.

Gitmeden önce bende burada olumsuz bir yorum okumuştum, takılmamaya kendim denemeye karar vermiştim. Sonuçta sen çok memnun kalabilirsiniz ama ben hiç ısınmayabilirim.

Kesinle enerji uyumu dediğin gibi. Ben lale hanımı da seviyordum biliyorsun ama bilgi hanım bana daha tedbirli geliyor.

Gitmeden önce bende burada olumsuz bir yorum okumuştum, takılmamaya kendim denemeye karar vermiştim. Sonuçta sen çok memnun kalabilirsiniz ama ben hiç ısınmayabilirim.
Kesinlikle oyle bir kişiden herkesin ayni sekilde memnun olması imkansız beklentiler farklı Cunku ;) bakalım pazartesiye kadar vakit var ;)

İçin yanmaz mı hiç, kalbinin en derinleri bile yanar şimdi. Sebebini bulabildiler mi? Rabbim bir daha acısını değil, Sevinç'ini göstersin inşallah.
dilfeza dilfeza canlar biraz toparlıyım dokuz eylül üni.ye gitcem genetik araştırma yaptırcaz. onun dışında tüm tetkikler iyiydi

dilfeza dilfeza canlar biraz toparlıyım dokuz eylül üni.ye gitcem genetik araştırma yaptırcaz. onun dışında tüm tetkikler iyiydi
Evet Can'ım mutlaka yeni bir gebelikten once araştırma yapılsın ayrıntılı bu sekilde kaybetmek cok acı veriyordur :( umarım
Biran once toplarlarsin yeni ve sağlıklı bir gebelikle sıkıntılarıni unutacaksın insaallah

Back