Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

son 5 dakikaaaaa, ay ben bile heyecan yaptım. hadi güzel bir sonuç yaz, dualarla bekliyoruz.

Ohh ya nasıl mutlu oldum anlatamam. Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin minik kardeş. Yaşasın birlikte hamilelik geçireceğiz Allah'ın izniyle.
Evet Canımmm oyle beraber olacak Allah'ın izniyle ayyy beraber anlatıcaz aldıklarımızı gazları sancıları insaallah Oyy Rabb'im sana şükürler olsun simdi hangi doktora gitmek lazım telaşı basladi

yaaaaa nasıl mutlu oldum anlatamam..
Özelden yazıyım da dokto reklamı olmasın :)
birden aklıma düştün ... açım bi bakayım dedim.. inşallahhh hamiledir diyerek açtım ki bir ohhh çektim valla... dilfeza da hamileymiş çok sevindim... sağlıcakla kucağınıza alın inşallahhhh.... sağlıcakla büyütün... hikayeni şimdi okuycam bütün geçmişini tarayıp... bizim üççüzler büyüyor... 8 aylık oldular.. hayat çok zor bana... ama çok şükür... hayatımda yaptığım en zor iş valla... darısı size... inşallah ikizdir diyorum.. ve mesajlarını okumaya başlıyorum.... öptümmmmm hepinizi

Canimm Sagolasin tabii zordur kız bir amda uc çocuklu bir aile oldunuz ama ne guzel bir kerede bitecek hersey ohhhh mis

Canım benim çok teşekkürler, kalp kalbe karşı yemin ederim bugün sen de benim aklıma geldin. Hatta dilfezanın hamişliğini yazarken listeden tıklayıp bakıyım bir şey yazdın mı son zaman da diye düşündüm :)
Çok şükür bebeğim benimle, iki embriyo koyulmuştu biri tutundu. Haftaya kontrol var, merakla bekliyorum.

Üç bebek, hem de hareketlendiği zamanlar, ne kadar zordur aklım kesmiyor inanki. Vaktin olursa fotoğraf paylaşır kısım özelden, çok merak ediyorum üçüz yeğenlerimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…