- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #15.161
Can'larım kaderdaslarim beraber güldük beraber agladık burda tam iki bucuk senedir ikinci evlat icin ugrasiyiruz geçtiğimiz aralık ayında negatif bir tup denemem oldu biliyorsunuz ve benim
İki aydır gecikme yasıyorum bu ayda gecikti tatildeydim ovulasyon günlerimde geldik sanirim
Denizden gecikti dedim neyse evde test vardı bir yanım ümitsiz olsa da netice de günüm
Gecmis adet belirtisi de yok dur yapayım
Dedim ilk idrarla yapmadin oglen yaptım ve sonuc Eki Görüntüle 2020297Fena heyecanlıyım kızlar Yaa simdi kan verdim çıkmasına yarım saat kaldı dua edin banaaaa
106.6 sonucum kizlaaarrrrrrrr hamileyimmmmmmm allahım
Bu gunleri gorecek miydim ben yaa
Ohh ya nasıl mutlu oldum anlatamam. Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin minik kardeş. Yaşasın birlikte hamilelik geçireceğiz Allah'ın izniyle.
bende ıstıooom
Evet Canımmm oyle beraber olacak Allah'ın izniyle ayyy beraber anlatıcaz aldıklarımızı gazları sancıları insaallah Oyy Rabb'im sana şükürler olsunOhh ya nasıl mutlu oldum anlatamam. Hayırlı olsun canım, sağlıkla gelsin minik kardeş. Yaşasın birlikte hamilelik geçireceğiz Allah'ın izniyle.
Evet Canımmm oyle beraber olacak Allah'ın izniyle ayyy beraber anlatıcaz aldıklarımızı gazları sancıları insaallah Oyy Rabb'im sana şükürler olsunsimdi hangi doktora gitmek lazım telaşı basladi
Hadi bu ay sen de ver şu haberi inşallah :) listemizin tamamlanmasına son 3
ayy ınsallah son 8 canım ne zmn test yapaym bugun cıkmadı
Gidelim canimmGel aynı doktora gidelim :)
Hadi darısı sana canimm hep duamda Bu gurupta hasretle evlat bekleyenler1 haftamııııpazar yapayım mı
Gidelim canimmnereye düşünüyorsun araştırdın mı ?
Gidelim canimmnereye düşünüyorsun araştırdın mı ?
birden aklıma düştün ... açım bi bakayım dedim.. inşallahhh hamiledir diyerek açtım ki bir ohhh çektim valla... dilfeza da hamileymiş çok sevindim... sağlıcakla kucağınıza alın inşallahhhh.... sağlıcakla büyütün... hikayeni şimdi okuycam bütün geçmişini tarayıp... bizim üççüzler büyüyor... 8 aylık oldular.. hayat çok zor bana... ama çok şükür... hayatımda yaptığım en zor iş valla... darısı size... inşallah ikizdir diyorum.. ve mesajlarını okumaya başlıyorum.... öptümmmmm hepiniziÖzelden yazıyım da dokto reklamı olmasın :)
Canimm Sagolasin tabii zordur kız bir amda uc çocuklu bir aile oldunuz ama ne guzel bir kerede bitecek hersey ohhhh misyaaaaa nasıl mutlu oldum anlatamam..
birden aklıma düştün ... açım bi bakayım dedim.. inşallahhh hamiledir diyerek açtım ki bir ohhh çektim valla... dilfeza da hamileymiş çok sevindim... sağlıcakla kucağınıza alın inşallahhhh.... sağlıcakla büyütün... hikayeni şimdi okuycam bütün geçmişini tarayıp... bizim üççüzler büyüyor... 8 aylık oldular.. hayat çok zor bana... ama çok şükür... hayatımda yaptığım en zor iş valla... darısı size... inşallah ikizdir diyorum.. ve mesajlarını okumaya başlıyorum.... öptümmmmm hepinizi
yaaaaa nasıl mutlu oldum anlatamam..
birden aklıma düştün ... açım bi bakayım dedim.. inşallahhh hamiledir diyerek açtım ki bir ohhh çektim valla... dilfeza da hamileymiş çok sevindim... sağlıcakla kucağınıza alın inşallahhhh.... sağlıcakla büyütün... hikayeni şimdi okuycam bütün geçmişini tarayıp... bizim üççüzler büyüyor... 8 aylık oldular.. hayat çok zor bana... ama çok şükür... hayatımda yaptığım en zor iş valla... darısı size... inşallah ikizdir diyorum.. ve mesajlarını okumaya başlıyorum.... öptümmmmm hepinizi
Hadi darısı sana canimm hep duamda Bu gurupta hasretle evlat bekleyenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?