- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 29
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #1.441
Şimdi nette okudum canm döllenme oldukdan 6-10 gün arası kanda ki deger artmaya baslarmıs idrarda daha gec belli olurmus hayırlısı olsun inş bebişlerimiz olur gece rüyamda kız bevegim oluyordu annem de rya görmüşş kız bebekevet var canım bnde de ara ara oluyor
Tsk edrm cnmFiyatını hatırlamıyorum cnm ama ben sormuştum bana çok yüksek bi fiyat dedilerdi 10 15 tl arasında eğer uzun zaman kullanacaksan internetten sipariş vermek daha ucuz oluyo
Polis cnm
Kan tahlili icin kac gun oncesni onerirsnz
Kızlar adet tarihim 21 eylul 19 eylul bzm icin onemli bi tarih eger hamileysem cok guzel bi supriz olcak 19nda yaptiramam cumartsiye dnk geliyo saglik ocagnda yaptrmam gerek cok yakn cunku 18nd cuma yaptramam pzrtsye kalr snuc o gun ckmyo cunku 17si cok mu erken
Bende aynı durumdayım canım ne kadar erken yapsak çıkar acaba
Evet canım 3-4güne cıkar büyük ihtimalO zman 3 4 gun sonra yaparsak cikar cnm
Evet canım yumurta takibi yaptı bu ay ilk defa daha bata 10 gün var adet zamanında başlarız tedaviye dedi ama ne vereceğini söylemedi ben de merak ettim bunu yaşayan varsa nasıl oluyor sormak istedim
ah canım inşallah inşallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benimm
Kuru incir yumurtalari gelistiriyormus canim. Bide bal,tarcin,corekotu karisimi yumurta gelisimi icin iyimis.ben bu ay bal,rarcin,corekotuna basladim.adetin 2.gunu baslayip 12.gune kadar devam ediliyormus.bakali. bende ise yarayacak mi gorecegiz bu ay
Slm kızlar 4 gun gecikmeli adet oldum bu aksam .. yeni bat 6 Ekim görünüyor bakalım nasip bu ay umutlar Ekim'e kaldı bu ay 12. Ay oluyir kızlarartık gelsin bebisim hayırlısiyla insaallah
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr test sonucummm :) Kan verdim şimdi 1 saat sonra sonucunu alacağım... Dua edin benim için canlar.
Eki Görüntüle 1628320
Kızlaaaaaaaaaaaaaarr test sonucummm :) Kan verdim şimdi 1 saat sonra sonucunu alacağım... Dua edin benim için canlar.
Eki Görüntüle 1628320
Hadi inşallah güzel haberler ver bize :)
Hayırlı olsun canım çok net belli oluyor. Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar çok teşekkür ederim, Aminnnn... Darısı bebek isteyen, bekleyen herkesin başına..
Hala tereddütteyim, tedirginim, inanamıyorum, korkuyorummm...
Kızlar çok teşekkür ederim, Aminnnn... Darısı bebek isteyen, bekleyen herkesin başına..
Hala tereddütteyim, tedirginim, inanamıyorum, korkuyorummm...
Korkma canım iyi şeyler düşün bebeğin de iyi olsun kan sonucundan sonra bir Dr a görün folik asite başlatır seni
Hersey güzel olacak :)
cnm 4 gün önce idrar testinde bile çıkan var ama yumurtlaman döllenmen geç olmadıysa tabi. Bnmde 24 ü adet günüm 20 si eşimin doğum günü umutsuzca o gün idrar tahlili yapmayı düşünüyom öğrenceksem o gün öğrenmeyi isterim ama işteKızlar adet tarihim 21 eylul 19 eylul bzm icin onemli bi tarih eger hamileysem cok guzel bi supriz olcak 19nda yaptiramam cumartsiye dnk geliyo saglik ocagnda yaptrmam gerek cok yakn cunku 18nd cuma yaptramam pzrtsye kalr snuc o gun ckmyo cunku 17si cok mu erken
Hadi gözün Aydın canım tebrikler saglikla kucağına alırsın ins. CNmKızlar Kan testi sonucum: 205
Kızlar Kan testi sonucum: 205
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?