- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.281
Bahçeci iyidir aslında. neyse vardır doktorun bir bildiği herhalde. İnşallah iyi haberler alırsın canım bugün.
Cok dogru cnm aynen oyle Dr da oyle Dedi ztn istesek 3. Gun dondurur 6-7 tane yumurtam var derdim ama negatif bir transfer olurdu Dedi be cogu merkez bu sekilde tedaviye devam ediyor Dedi .. Ben ztn hep hayırlısı dedim .. Cok sukur bugun. Guzel haberler geldi benim guclu embriyom bugun gelişim göstermiş 6. Gun hücrelerini atmis cok iyi durumda Dedi embriyolog donduruldi transfer aşamasına geçtim ilaca basladim cnm cok sukur Rabb'imeeğer dondurulmazsa paranı iade ederler die biliorum cnm üzülme kalitesiz olup sana transfer edilip negatif görceğine bir daha kine daha kaliteli ürettirir doktor ilaçlarla ek gıdalarla.. iyi tarafından bak acele olsun deme en hayırlısıla olsun
Çok sevindim canım gözün aydın Allah a şükür :)Cok dogru cnm aynen oyle Dr da oyle Dedi ztn istesek 3. Gun dondurur 6-7 tane yumurtam var derdim ama negatif bir transfer olurdu Dedi be cogu merkez bu sekilde tedaviye devam ediyor Dedi .. Ben ztn hep hayırlısı dedim .. Cok sukur bugun. Guzel haberler geldi benim guclu embriyom bugun gelişim göstermiş 6. Gun hücrelerini atmis cok iyi durumda Dedi embriyolog donduruldi transfer aşamasına geçtim ilaca basladim cnm cok sukur Rabb'ime
Hadi hayırlı olsun canım benim, test sonuçların ne durumda? güzel haberler verelim inşallahslm canısılardoktor a gittim asistanlar muayne etti 8,5 mm yum yum varmıs aşılama için eşimden sperm testi istediler benden hormon bakalım testleri yapıp gene gitcem
Allah gönlüne göre versin ben de öle demiştim :) ama çoğul gebelik demek düşük riskinin olması, kanama olması, eeken doğum riski demek.. ben nerdeyse bütün hamileliğim boyunca çok az banyo yaparak yattım.. kanama sebebiyle iki üç kez yattım hastanede, bi kez de yalancı doğum sancısı yüzünden.. bu güne geldik çok şükür ama yol daha uzun bebekler küvezde sağlık problemleri de var inşallah geçecek... yani it dışarda kalıp sabaha çıkıyor ama yediği ayazıda kendi biliyor...Hadi hayırlı olsun canım benim, test sonuçların ne durumda? güzel haberler verelim inşallahiğnelere başladın mı? Onlar haftaya mı?
dilfeza canım korktum okurken neyse güzel haber gelmiş sonunda hadi hayırlısı diyelim o zaman:) moralini yüksek tut tamam mı? Hep beraber mutlu olacağız burda
Homely_angel ohh ev işleri iyidir, e 10 mm varsa kaçırmamışsın işte inşallah öyledir yani:) teşekkür ederim güzel haberi beraber veririz inşalalh
Benim de bugün konrolüm vardı kızlar. Daha adetim bitmedi(son günü) 2 tane yumurta oluşmuş bile:) 10 mm ve 9 mm:) cuma kontolüm var. Eşime de keçiboyuzu soğuk pres, incir yediriyorum:) bizden böyle:) bir de dr diyor ki çoğul gebelik riski var, ben de içimden dedim ki yaa öyle riske can kurban:))
Kesinlikle katiliyorum cogul gebelik gercekten cok riskli ve disaridan bakildigi gbi kolay gecmiyo devamli dogumu bekliyosun gelckmi acaba diye gelise geldikten sonraki zorluklri kuvez donemleri eminim daha zordur. Banyo konusunda neden oyle bilmiyorum ama bende banyodan sonra karnim kasiliyo agriyo falan rahatlama hissi vermiyo. Bu arada bebislerin hayirli olsun insallahbbir an once yuvaniza gidersiniz sagsalimAllah gönlüne göre versin ben de öle demiştim :) ama çoğul gebelik demek düşük riskinin olması, kanama olması, eeken doğum riski demek.. ben nerdeyse bütün hamileliğim boyunca çok az banyo yaparak yattım.. kanama sebebiyle iki üç kez yattım hastanede, bi kez de yalancı doğum sancısı yüzünden.. bu güne geldik çok şükür ama yol daha uzun bebekler küvezde sağlık problemleri de var inşallah geçecek... yani it dışarda kalıp sabaha çıkıyor ama yediği ayazıda kendi biliyor...
Hayırlısı canım benim:) aynen olumlu düşününce olumlu oluyor inanki:)gulit_me evet cnm
Moraller yüksek olacak insaallah :) hadi Yaa cok
Guzel
Demişsin oyle riske can Kurban Rabb'im
Gönül'üne gore versin insaallah cnm :)
Haklısın canım benim, zaten dr o sebeple risk diyor biliyorum. Benim de ikiz arkadaşlarım vardı bir kız bir erkek, küçüklük hayalimdir yani:) yoksa sağlıklı bir bebek olsun dünyalar benim olsun. Bir de biz tedavi ile çocuk sahibi olabildiğimiz için tekrar bu aşamalardan geçmek (kardeş için) belki korkutur gözü, ama çektiğini bir sen bilirsin. Bir de üçüz seninki.. Oğluşlar nasıl? Sağlık problemi demişsin, geçer inşallah canım. Güzel günler sizin olsun, bizi arada haberdar etAllah gönlüne göre versin ben de öle demiştim :) ama çoğul gebelik demek düşük riskinin olması, kanama olması, eeken doğum riski demek.. ben nerdeyse bütün hamileliğim boyunca çok az banyo yaparak yattım.. kanama sebebiyle iki üç kez yattım hastanede, bi kez de yalancı doğum sancısı yüzünden.. bu güne geldik çok şükür ama yol daha uzun bebekler küvezde sağlık problemleri de var inşallah geçecek... yani it dışarda kalıp sabaha çıkıyor ama yediği ayazıda kendi biliyor...
Angel'a da söylediğim gibi çektiğinizi elbet siz bilirsiniz. Çoğu insanın da gönlünde olandır bence bir kız bir erkek ikiz tıpkı senin gibi:) Yoksa kim istemez hoplaya zıplaya gebelik geçirmeyi:) Sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeklerini, bizlere de sağlıklı bir evlat verir inşallah RabbimKesinlikle katiliyorum cogul gebelik gercekten cok riskli ve disaridan bakildigi gbi kolay gecmiyo devamli dogumu bekliyosun gelckmi acaba diye gelise geldikten sonraki zorluklri kuvez donemleri eminim daha zordur. Banyo konusunda neden oyle bilmiyorum ama bende banyodan sonra karnim kasiliyo agriyo falan rahatlama hissi vermiyo. Bu arada bebislerin hayirli olsun insallahbbir an once yuvaniza gidersiniz sagsalim
doktor banyo yap-yapma dememişti ama benim bildiğim normal doğumdan önce duş aldırırlar ki kaslar gevşesin doğum kolay olsun die ben de korktum rahim ağzında açılma olur sıcak suyu görünce die ayakta sadece saçlarımı yıkadım vcuduma kimi zaman su değiyordu kimi zaman değmiyordu :)Kesinlikle katiliyorum cogul gebelik gercekten cok riskli ve disaridan bakildigi gbi kolay gecmiyo devamli dogumu bekliyosun gelckmi acaba diye gelise geldikten sonraki zorluklri kuvez donemleri eminim daha zordur. Banyo konusunda neden oyle bilmiyorum ama bende banyodan sonra karnim kasiliyo agriyo falan rahatlama hissi vermiyo. Bu arada bebislerin hayirli olsun insallahbbir an once yuvaniza gidersiniz sagsalim
doktor banyo yap-yapma dememişti ama benim bildiğim normal doğumdan önce duş aldırırlar ki kaslar gevşesin doğum kolay olsun die ben de korktum rahim ağzında açılma olur sıcak suyu görünce die ayakta sadece saçlarımı yıkadım vcuduma kimi zaman su değiyordu kimi zaman değmiyordu :)
Dogru diyosun oyle oluyo valla dun aksam dogurucam zannettimdoktor banyo yap-yapma dememişti ama benim bildiğim normal doğumdan önce duş aldırırlar ki kaslar gevşesin doğum kolay olsun die ben de korktum rahim ağzında açılma olur sıcak suyu görünce die ayakta sadece saçlarımı yıkadım vcuduma kimi zaman su değiyordu kimi zaman değmiyordu :)
Benim aşılama henüz baslamadı gelecek aya baslar sanırım sene sonu ya bizim işler cok yogun izin alamıyoruz eşimde bende birde antalyaya egitime gidecegiz die baslamak istemedim bu ay belki bu tatil bize iyi gelir 3 kişi döneriz :)dilfeza canım mesajlarını okuyunca ödüm patladı ama çok şükür şimdi iyiymiş her şey. Transferi beklemeye başlamışsın, hep güzel gelişmeler gelsin İnş senden canım.
@gulit_me canım benim siz de başlamışsınız hayırlı uğurlu olsun. Dilediğinden bile güzel gitsin her şey ve mutlu haberi ver bir an önce İnş.
@Tugbanusta tatlım sen de gittin doktora aşılama başlıyor değil mi? Çok güzel ya hepinizden arka arkaya gelsin bebiş müjdeleri.
@angel-devil üçüz annesi sizden ne haber? Yolunda mı her şey?
@mavimli senin de ikizler geliyormuş, darısı başımaaaaa :) sağlıkla gelsinler inşallah.
Ben evle kafayı yedim, her şeyi düzene sokmaya çalışıyorum, o yüzden ortalarda yokum pek. Ama mutlu haberleri okumaya geleceğim :)
Bu arada dün annemi doktora götürmüştüm. Onun doktoru ile konuşurken muayene etmek istedi, her şey yolunda dedi. Ya yumurtlamışsın ya da şu 10mm olan bu aya yetişebilir dedi. Yani kaçırmış olabilir yumyumu. Test yapmaya devam ediyorum bakalım. Bu arada bir kez normal yolla hamile kaldığım için tüp bebek için çok erken dedi. Tüp bebeğin zorunlu olmadıkça uygulanmaması gerektiğini ve yan etkilerini anlattı. Hayırlısı dedik çıktık yine
Test sonuclarım iyi canım hormonlarım normal cıktı eşimin tahlili var ama kendileri burada da yapılmalı dedi bakalım sene sonu oldugu için eşimde bende iş yerinden izin alamıyoruz antalyaya gitcez inş bu tatil bize yararlı olur kontrolde doktor 8mm yumurtan var dedi bu yum yum atılacak mı yoksa gelişecek mi kafam karıstı :)Hadi hayırlı olsun canım benim, test sonuçların ne durumda? güzel haberler verelim inşallahiğnelere başladın mı? Onlar haftaya mı?
dilfeza canım korktum okurken neyse güzel haber gelmiş sonunda hadi hayırlısı diyelim o zaman:) moralini yüksek tut tamam mı? Hep beraber mutlu olacağız burda
Homely_angel ohh ev işleri iyidir, e 10 mm varsa kaçırmamışsın işte inşallah öyledir yani:) teşekkür ederim güzel haberi beraber veririz inşalalh
Benim de bugün konrolüm vardı kızlar. Daha adetim bitmedi(son günü) 2 tane yumurta oluşmuş bile:) 10 mm ve 9 mm:) cuma kontolüm var. Eşime de keçiboyuzu soğuk pres, incir yediriyorum:) bizden böyle:) bir de dr diyor ki çoğul gebelik riski var, ben de içimden dedim ki yaa öyle riske can kurban:))
İyi iyi:) yaa belki de 3 kişi olursunuz evet ne güzel olur değil mi:) inşallah öyle olur canımm. Yanlış hatırlamıyorsam aymı zamanlarda regl olduk. Benimki gelişiyor ilaçla da olsa, seninki de gelişiyordurTest sonuclarım iyi canım hormonlarım normal cıktı eşimin tahlili var ama kendileri burada da yapılmalı dedi bakalım sene sonu oldugu için eşimde bende iş yerinden izin alamıyoruz antalyaya gitcez inş bu tatil bize yararlı olur kontrolde doktor 8mm yumurtan var dedi bu yum yum atılacak mı yoksa gelişecek mi kafam karıstı :)
Homely_angel Sagolasin caniiim amiiiin guzel haberler alırız ve sizlerde veririz insaallah .. Kolay gelsin ev islerin konusunda kafanı da dağıtmış olursun .. Evet dogru soyluyor Dr bende cok istedim ikincisi de doğal olsun ama iki seme iyi bir sure Dedi Dr birde bizde esimde hareket ve sekilde sorun oldugu icin mecbur tedavi olduk yanı uzun sure beklemek gerekirdi belki de .. Ama sizin hic sorun yok esinde bence de bekleyebilirsin bir sure daha umarım kendiliginden gelir guzel bebeğin :)
Allah gönlüne göre versin ben de öle demiştim :) ama çoğul gebelik demek düşük riskinin olması, kanama olması, eeken doğum riski demek.. ben nerdeyse bütün hamileliğim boyunca çok az banyo yaparak yattım.. kanama sebebiyle iki üç kez yattım hastanede, bi kez de yalancı doğum sancısı yüzünden.. bu güne geldik çok şükür ama yol daha uzun bebekler küvezde sağlık problemleri de var inşallah geçecek... yani it dışarda kalıp sabaha çıkıyor ama yediği ayazıda kendi biliyor...
O konuyu bende cok düşündum ama doktorlar kabul etmiyor o tezi nedense erken menopoz soz konusu degil diyorlar fkt yine de doğal olması cok cok guzel elbette :)Âmin canım âmin. Dediğin gibi iki tarafta da sorun yoksa bekleyin diyorlar. Tüp bebek de bir anda çok sayıda yumurta toplandığından menapoza giriş zamanı bile değişiyormuşÇok şaşırdım bunu duyunca.
O konuyu bende cok düşündum ama doktorlar kabul etmiyor o tezi nedense erken menopoz soz konusu degil diyorlar fkt yine de doğal olması cok cok guzel elbette :)
Aynen oyle cok dogru herseye deger İnan hayaliDoğal olmayınca bence çok mucizevi bir buluş tüp bebek. Ve gerektiğinde tabi ki de yapılmalı. Ben de daha ne kadar sabredin beklerim bilmiyorum canım ama bana mantıksız gelmedi erkene çekmesi. Çünkü bir rezerv söz konusu ve normalde her ay bir yumurta gelişmesi gerekirken, o ilaçlarla çok daha fazla yumurtayı bir ayda geliştiriyorlar. Yani neredeyse bir senelik yumyumu bir ayda harcıyorsun. Gerçi bebişler olduktan sonra varsın bir iki sene erken menapoz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?