• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yok kuzu gönlümce olsun ama fena fikir değil ikiz düşüncesi bence:)) Allah hakkımızda hayırlısını versin bitanemm:) gönlüne göre sağlıkla gelsin bebek ya da bebeklerin:KK66:

Yaa çok teşekkür ederim, gittim bugün anlatıcam birazdan aşağıdaa:) cidden heywcanlı işler bunlar:KK66:

Canım çok güzel bir haber bu:) hadi sağlıkla doğsun bebeğinn inşallah :)
İnşallah bitanem çok saol:)

Yaa evet riskli, zor haklısın ama bir çırpıda bitiyor çocuk işi aynen çok güzel bence de:) ben de tırsarım ama bir yandan da olsa ne güzel diye düşünmeden edemiyorım.. hayırlısı artık hakkımızda:)

İnşallah inşallah :)) yok yook aşılamadan 36 saat önce vurulacağım, ama yazdı şimdiden:) göbekten iğne olmaktan ve onu kendim yapmaktan korkuyorum, biraz anlatsana, çok sıkıntılı mı? Morarıyor mu?? Acıyor mu??
Aslı'nda eger ki bir anda cesaretini toplar sokarsan hic acı yok ilac yakmıyor ztn is o iğneyi sokmak korku hali oluyor ama ben üçüncü gun tamamen alıştım tak tak tak oldu bitti cunku igne o kadar ince ki anlatamam .benim sadece iğnenin girdiği yer incecik nokta kadar yer oluyordu minicik ama son günlerde yaptiktan sonra bastırmadım sanirim göbek deliğimin sol tarafı ufacik morardı. hiiiic korkma inan Kı bende düşününce korkunç geliyordu ama o kadar basit ki anlatamam elinle Eti'ni tutuyorsun iğneyi sokmanla sıkman bir olsun ve çıkar hemen kolonyalı pamuğu bastır ilk iki gun zor olur alisirsin hele sonucu düşününce Nasıl Mutlu Mutlu yapıyor insan o iğneyi :KK53:

Eveet ben bugün gittim doktora:) kistim gitmiş. Yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş sadece ama bu geçen seferlerde de dediği gibi regl olduğum için sıkıntılı bir durum değilmiş:KK66: neyse gonal-f 450 ve ovirite çatlatma iğnesini aldım. Yarından itibaren vurulmaya başlıycam, yarın ilkini hastanede olucam:) heyecanlı bir süreç. Dr aşılamanın tutma ihtimalinin %15 olduğunu söyledi. Yani aslında normal gebelik %25'ten daha az. Ama bende bir umut var ki anlatamam, sanki olacak öyle hissediyorum:) umarım öyle de olur:)
Hayırlısıyla baslamıssnız canım bnm bi arkadas bursada üni hastanesine gitmişti 2 ayda tatlil film derkn anck baslamıslar

Hayırlısıyla baslamıssnız canım bnm bi arkadas bursada üni hastanesine gitmişti 2 ayda tatlil film derkn anck baslamıslar
Ben hepsini yaptırmıştım öncesinden o sebeple direkt aşılama kısmına geçiyoruz. Sen daha önce tahlil ya da hsg yaptırmış mıydın?

Yaa cnm beniiiiim insaallah hamdolsun rahat gecti ayağa kalkınca yürüyünce biraz baskı oluyir o kadar ama oda normal yanı :)

İns ya hemen yada cumartesi olursun cnm belkide yılın bebis haberini sen verirsin benim transfer diğer ay yapılacak sonucu muhtemelen 31 aralık :rolleyes:

Cnm nerelerdesin nasilsin ?
İyim cnm sorduğun için sağol:)siteden uzak kaldım değişiklikler vardır diye bakim dedim varmışta şükür ilerlemeler sen nasılsın aşılama mı yapılıyor sana

Ben hepsini yaptırmıştım öncesinden o sebeple direkt aşılama kısmına geçiyoruz. Sen daha önce tahlil ya da hsg yaptırmış mıydın?
Cnm sen özel hastanede yaptırıyorsun dimi? Bnde en son eğitim araştırma hastanesine gittiğimde aşılama dediler ancak şehir değiştirdiğimden kaldı. Şimdi gene burda eğitim araştırmada. Randevu aldım bakalım eski belgelerle gitcem sorun olmaz heralde

Tahlil hormon yaptırdım oda bi sene önce neredeyse canm hgs hiç yok zaten egitim cıktı sehir dısında bakalım bu ay sadece kontrole gidecegim gibi :)

İyim cnm sorduğun için sağol:)siteden uzak kaldım değişiklikler vardır diye bakim dedim varmışta şükür ilerlemeler sen nasılsın aşılama mı yapılıyor sana
Yok cmm ya biz biraz cesur davrandık tup basladik ne bilim Dr yuzde 15 diyince ztn bizim problem hızda E oda normal iliskiden cok farkı yok sperm kendi gidiyor yumurtaya olmaz bosuna iki kere vücudum hormon almasin dedik bakalım yolu yarıladık yumurtalarım dollendi adet olucam adetin 17. Günü filan transfer olacak RAHİME yıl
Basında da sonuc belli
Olacak ins :) evet uzaksın sesin çıkmıyor asilama mi olacaksın sen ?

Cnm sen özel hastanede yaptırıyorsun dimi? Bnde en son eğitim araştırma hastanesine gittiğimde aşılama dediler ancak şehir değiştirdiğimden kaldı. Şimdi gene burda eğitim araştırmada. Randevu aldım bakalım eski belgelerle gitcem sorun olmaz heralde
Yok canım üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Doktorum prof olduğu için ona ücret veriyorum ama. Hsg varsa her yerinkini kabul edebilirler ancak hormon testlerini tekrar isterler belki. Benim aynı hastane olduğu halde dün yine hormon istediler, takip edecekler sanırım:) sen durumunu anlatırsın aşılama olacaktım şehir değişikliği ile kaldı dersin herhalde kabul ederler;) hadi bakalım haberdar et bizi olur mu:)
Tahlil hormon yaptırdım oda bi sene önce neredeyse canm hgs hiç yok zaten egitim cıktı sehir dısında bakalım bu ay sadece kontrole gidecegim gibi :)
Bakalım neler olacak, hsg den sonra hamilelik ihtimali artıyor diyorlar. Ben de olmadı ama inşallah sende olur:) haberdar et ama gelişmlerden tamam mı tatlım

Kızlar Homely_angel Homely_angel yok??? Ben mi kaçırdım, ara mı veriyor internete bu ay acaba

Kızlarcim Mutlu hafta sonları bu arada beni aramışlar uyuyordum :KK48:sonra esimi aramislar ebriyolarimiz 4 tanesi cok iyi durumda bölünmeleri cok iyiymiş iki tanesi de iyi durumdaymış normalmis :KK68:
hepsini 5. Güne bekleteceklermiş bakalım pazartesi tekrar arayacaklar ..umarım hepsi dayanır 5. Güne kadar gelir .. Geride dondurulmuşlarim kalsın cok istiyirum :dua:
Biran once adet olmak bebiklerime kavuşmak istiyorumm

Kızlarcim Mutlu hafta sonları bu arada beni aramışlar uyuyordum :KK48:sonra esimi aramislar ebriyolarimiz 4 tanesi cok iyi durumda bölünmeleri cok iyiymiş iki tanesi de iyi durumdaymış normalmis :KK68:
hepsini 5. Güne bekleteceklermiş bakalım pazartesi tekrar arayacaklar ..umarım hepsi dayanır 5. Güne kadar gelir .. Geride dondurulmuşlarim kalsın cok istiyirum :dua:
Biran once adet olmak bebiklerime kavuşmak istiyorumm
Ya ne güzel haber bu canım:)) inşallah hepsi de gelir dediğin gibi 5. Güne:)) yaa çok heyecanlı bir süreç buu:)))

Ya ne güzel haber bu canım:)) inşallah hepsi de gelir dediğin gibi 5. Güne:)) yaa çok heyecanlı bir süreç buu:)))
Eveeeet cnm
Aynen Yaa cok heyecanlı guzel haberlerle sahane geciyor o günüm ama tabi bir o kadar da stres oluyor bazen :) sen vurdun mu ilk. İgneni ? @myssteriouss uzak kalmak istedi sanırım kafasına cok takıyorsa son zmaanda :(

Eveeeet cnm
Aynen Yaa cok heyecanlı guzel haberlerle sahane geciyor o günüm ama tabi bir o kadar da stres oluyor bazen :) sen vurdun mu ilk. İgneni ? @myssteriouss uzak kalmak istedi sanırım kafasına cok takıyorsa son zmaanda :KK43:
Stres yok :) olumlu düşünce var;) sanırım evde tadilat varmış canım, onunla ilgili giremeyişi:)

Yok canım üniversite hastanesinde yaptırıyorum. Doktorum prof olduğu için ona ücret veriyorum ama. Hsg varsa her yerinkini kabul edebilirler ancak hormon testlerini tekrar isterler belki. Benim aynı hastane olduğu halde dün yine hormon istediler, takip edecekler sanırım:) sen durumunu anlatırsın aşılama olacaktım şehir değişikliği ile kaldı dersin herhalde kabul ederler:KK66: hadi bakalım haberdar et bizi olur mu:)

Bakalım neler olacak, hsg den sonra hamilelik ihtimali artıyor diyorlar. Ben de olmadı ama inşallah sende olur:) haberdar et ama gelişmlerden tamam mı tatlım

Kızlar Homely_angel Homely_angel yok??? Ben mi kaçırdım, ara mı veriyor internete bu ay acaba
Pazartesi doktordan cıkar cıkmaz yazacagım canım heyecanla pazartesiyi bekliyorm adet olmadım daha testlerde negatif :)

Aslı'nda eger ki bir anda cesaretini toplar sokarsan hic acı yok ilac yakmıyor ztn is o iğneyi sokmak korku hali oluyor ama ben üçüncü gun tamamen alıştım tak tak tak oldu bitti cunku igne o kadar ince ki anlatamam .benim sadece iğnenin girdiği yer incecik nokta kadar yer oluyordu minicik ama son günlerde yaptiktan sonra bastırmadım sanirim göbek deliğimin sol tarafı ufacik morardı. hiiiic korkma inan Kı bende düşününce korkunç geliyordu ama o kadar basit ki anlatamam elinle Eti'ni tutuyorsun iğneyi sokmanla sıkman bir olsun ve çıkar hemen kolonyalı pamuğu bastır ilk iki gun zor olur alisirsin hele sonucu düşününce Nasıl Mutlu Mutlu yapıyor insan o iğneyi :KK53:
Yaa ben bu mesajı kaçırmışım arada:) ilk dr yaptı o hiç acımadı, bugunkünü eşim yaptı ama onun eli titredi bir de hemşire bittikten sonra 10a kadar say dedi o ara resmen batırdı çıkardı:) yarın kendim deneyeceğim bakalım:) evet acımıyor ama sokmaso zor, alışacağım artIk:) teşekkür ederim:)
Aynen aynen :) Hm Tmm cnm aman iyi olsunda sessiz ve uzak kalınca olumsuz düşünüyor insan
Yok yookk hep olumlu:) her şey güzel olacak;)
Pazartesi doktordan cıkar cıkmaz yazacagım canım heyecanla pazartesiyi bekliyorm adet olmadım daha testlerde negatif :)
Yaa belki olmazsın;) bizi haberdar et aynen canım:) merakta bırakma tamam, ben de bugün ikinci kez oldum iğnemi fena şişkinlik, gaz yaptı biraz da mide bulantısı, hormon ya normal dedi domtor

Yaa ben bu mesajı kaçırmışım arada:) ilk dr yaptı o hiç acımadı, bugunkünü eşim yaptı ama onun eli titredi bir de hemşire bittikten sonra 10a kadar say dedi o ara resmen batırdı çıkardı:) yarın kendim deneyeceğim bakalım:) evet acımıyor ama sokmaso zor, alışacağım artIk:) teşekkür ederim:)
Olsun kuzum onemli degil :)
Yok yookk hep olumlu:) her şey güzel olacak:KK66:

Yaa belki olmazsın:KK66: bizi haberdar et aynen canım:) merakta bırakma tamam, ben de bugün ikinci kez oldum iğnemi fena şişkinlik, gaz yaptı biraz da mide bulantısı, hormon ya normal dedi domtor
Tabi tabi normal gececek ins hamile kalınca yavas yavas :)

Yok yookk hep olumlu:) her şey güzel olacak:KK66:

Yaa belki olmazsın:KK66: bizi haberdar et aynen canım:) merakta bırakma tamam, ben de bugün ikinci kez oldum iğnemi fena şişkinlik, gaz yaptı biraz da mide bulantısı, hormon ya normal dedi domtor
Dün aksam adet oldum simdi 1.gün bugün mü dün mü kafam karıstı :) geldim doktora bekliyorum sıramı hayırlısı karnımda nasıl agrıyor :)

Back