dilfeza canım mesajlarını okuyunca ödüm patladı ama çok şükür şimdi iyiymiş her şey. Transferi beklemeye başlamışsın, hep güzel gelişmeler gelsin İnş senden canım.
@gulit_me canım benim siz de başlamışsınız hayırlı uğurlu olsun. Dilediğinden bile güzel gitsin her şey ve mutlu haberi ver bir an önce İnş.
@Tugbanusta tatlım sen de gittin doktora aşılama başlıyor değil mi? Çok güzel ya hepinizden arka arkaya gelsin bebiş müjdeleri.
@angel-devil üçüz annesi sizden ne haber? Yolunda mı her şey?
@mavimli senin de ikizler geliyormuş, darısı başımaaaaa :) sağlıkla gelsinler inşallah.
Ben evle kafayı yedim, her şeyi düzene sokmaya çalışıyorum, o yüzden ortalarda yokum pek. Ama mutlu haberleri okumaya geleceğim :)
Bu arada dün annemi doktora götürmüştüm. Onun doktoru ile konuşurken muayene etmek istedi, her şey yolunda dedi. Ya yumurtlamışsın ya da şu 10mm olan bu aya yetişebilir dedi. Yani kaçırmış olabilir yumyumu. Test yapmaya devam ediyorum bakalım. Bu arada bir kez normal yolla hamile kaldığım için tüp bebek için çok erken dedi. Tüp bebeğin zorunlu olmadıkça uygulanmaması gerektiğini ve yan etkilerini anlattı. Hayırlısı dedik çıktık yine