• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Cok dogru cnm aynen oyle Dr da oyle Dedi ztn istesek 3. Gun dondurur 6-7 tane yumurtam var derdim ama negatif bir transfer olurdu Dedi be cogu merkez bu sekilde tedaviye devam ediyor Dedi .. Ben ztn hep hayırlısı dedim .. Cok sukur bugun. Guzel haberler geldi benim guclu embriyom bugun gelişim göstermiş 6. Gun hücrelerini atmis cok iyi durumda Dedi embriyolog donduruldi transfer aşamasına geçtim ilaca basladim cnm cok sukur Rabb'ime :dua::KK68:
harika haber :))

Yok cmm ya biz biraz cesur davrandık tup basladik ne bilim Dr yuzde 15 diyince ztn bizim problem hızda E oda normal iliskiden cok farkı yok sperm kendi gidiyor yumurtaya olmaz bosuna iki kere vücudum hormon almasin dedik bakalım yolu yarıladık yumurtalarım dollendi adet olucam adetin 17. Günü filan transfer olacak RAHİME yıl
Basında da sonuc belli
Olacak ins :) evet uzaksın sesin çıkmıyor asilama mi olacaksın sen ?
O hormonu tekrar tekrar almak beni de düşündürüyor canım . Bir kere klomen tedavisi gördüm zaten 2 ay şimdide aşılamada alsam olmazsa tüpte .. İyi değil bu kadar. Hayırlısı canım senin içinde sonuca az kalmış

O hormonu tekrar tekrar almak beni de düşündürüyor canım . Bir kere klomen tedavisi gördüm zaten 2 ay şimdide aşılamada alsam olmazsa tüpte .. İyi değil bu kadar. Hayırlısı canım senin içinde sonuca az kalmış
Aynen cnm ne kadar az o kadar iyi soyle ki ben aşılamayı o yüzden istemedim
İhtimal ztn az ken tekrar hormon almayayım dedim ve tüpe karar verdim :) az kaldı ins aralık sonuna hersey belli olacak umarım pozitif olur hepimiz icin sonuc

Merhaba kızlar, ben gergin bir dün geçirdim. Şuan çok başağrısı çekiyorum. Sebep aşılamamın pazara denk gelmesi ve nöbetçi doktorun işlemi yapacak olması. Kendi doktoruma silah çekemem gel diye ama biz onun özel hastasıyız. Para veriyoruz ona muayene olmak için. Bu yaptığı çok ayıp oldu. Çok gerginim. Bir de eşi yarın bizi yemeğe çağırmıştı (üni arkadaşım eşi) gitmek istemiyorum. Artık yapabilecek bir şeyim yok elbet. Ama ikinci denemem kesinlikle ona olmayacak. Yaşadığım ilde yeni dr arayışına girdim. Hoş bir iki kere başka doktora gidip buna geri dönmüştüm ama siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba kızlar, ben gergin bir dün geçirdim. Şuan çok başağrısı çekiyorum. Sebep aşılamamın pazara denk gelmesi ve nöbetçi doktorun işlemi yapacak olması. Kendi doktoruma silah çekemem gel diye ama biz onun özel hastasıyız. Para veriyoruz ona muayene olmak için. Bu yaptığı çok ayıp oldu. Çok gerginim. Bir de eşi yarın bizi yemeğe çağırmıştı (üni arkadaşım eşi) gitmek istemiyorum. Artık yapabilecek bir şeyim yok elbet. Ama ikinci denemem kesinlikle ona olmayacak. Yaşadığım ilde yeni dr arayışına girdim. Hoş bir iki kere başka doktora gidip buna geri dönmüştüm ama siz ne düşünüyorsunuz?
Nasıl ya hemde arkadas neden kendisi gelmiyor Kı Bnde aşılamada Dr cok onemli embriyo transferinde ztn döllenmis yumurta bunda spermin dogru sekilde koyulması gercekten onemli ben baya arastırdım hatta tup bebekte bile Dr un RAHİME yerleştirme yöntemi sonucu etkileyebilir yaziyir cogu tup Bebek ve doktorların forumlarında .. Yanı keske gelse bence ikna edip tekrar rica etseniz

Sana gaz vermiş olmayayım ama cidden ayıp etmiş.
Sonuçta aşılama çok hassas bi olay ve pazara denk gelmesi şanssızLık olmuş.
Eğer çok öncelerden bir planı(seminer sempozyum tarzı iptal edilemeyecek bir durum) yoksa gelmesi gerekirdi.
Zaten nöbetçiye gidecek olsan her ay ona para dökmezsin.
Bu konuda bizlerin duygusal kendilerinin profesyonel yaklaştıklarını iddia ediyorlar ama ben aynı fikirde değilim.valla doktorumun bi yamuğunu göreyim kırarım kalemini :)
Dr benim için çok önemli güvenmem şart.işte bu yüzden özellikle kadın doğum konusunda tanıdık tercih etmem.
Yemeğe de gitmeyin bence.
Paragrafında deli saçması bir cümle okudum:stop:ne demek 2. Denememi ona yaptırmayacağım.
Hayırlısıyla 2.denemeye gerek kalmadan bebeğin seninle olacak.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Nasıl ya hemde arkadas neden kendisi gelmiyor Kı Bnde aşılamada Dr cok onemli embriyo transferinde ztn döllenmis yumurta bunda spermin dogru sekilde koyulması gercekten onemli ben baya arastırdım hatta tup bebekte bile Dr un RAHİME yerleştirme yöntemi sonucu etkileyebilir yaziyir cogu tup Bebek ve doktorların forumlarında .. Yanı keske gelse bence ikna edip tekrar rica etseniz
Evet aynen öyle oldu. Ayıp etti. Ben de bugün kendimle algı çalıştım. Onun algısına göre bu normal bir durum ve ben onun algısını değiştiremem. Yok canım, bugün de eşiyleydim tüm gün, biraz sıkıntımdan bahsettim. Ama öyle normal. Zaten lanet olsun diyip gelip yalap şalap yapacaksa hiç yapmasın o daha iyi. Bakalım yarın bu kadar aksiliğe benim için olumlu olur umarım. Dua edin bana tamam mı, yarın gelişmeleri anlatırım. Teşekkür ederim canım benim
Sana gaz vermiş olmayayım ama cidden ayıp etmiş.
Sonuçta aşılama çok hassas bi olay ve pazara denk gelmesi şanssızLık olmuş.
Eğer çok öncelerden bir planı(seminer sempozyum tarzı iptal edilemeyecek bir durum) yoksa gelmesi gerekirdi.
Zaten nöbetçiye gidecek olsan her ay ona para dökmezsin.
Bu konuda bizlerin duygusal kendilerinin profesyonel yaklaştıklarını iddia ediyorlar ama ben aynı fikirde değilim.valla doktorumun bi yamuğunu göreyim kırarım kalemini :)
Dr benim için çok önemli güvenmem şart.işte bu yüzden özellikle kadın doğum konusunda tanıdık tercih etmem.
Yemeğe de gitmeyin bence.
Paragrafında deli saçması bir cümle okudum:stop:ne demek 2. Denememi ona yaptırmayacağım.
Hayırlısıyla 2.denemeye gerek kalmadan bebeğin seninle olacak.
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Ahh ahh canım.. şöyle bugün yemeğe gitmedik ama ben sabah arkadaşıma gittim. Eşim gelmek istemiyor dedim, en azından bu kadar yeniyken bu muayene durumları. Ama sabah gittiğimde biraz bahsettim üzüntümden. Neyse yapabileceğim hiçbir şey yok şuan. Adama silah mı tutacağım. Onun etik anlayışı böyle demek ki.. Ama evet doğum için falan da güvenmemeliyim sanırım. Doğru diyorsun, tanıdık olmasa kıyameti koparırdım ama şuan arada arkadaşım var. 2. Olmaz inşallah ne tatlı yazmışsın güldürdün beni:) Artık hakkımda hayırlısı. Ama küçük şehir çok zor, dr sıkıntısı oluyor işte. Bana dua edin, teşekkür ederim güzel mesajın için:)

rica etsen içime sinmeyecek desen gelmez mi ki?

Gunaydiin kizlaaar :) gecmisi buyuk heycanla okudum :) dilfeza dilfeza once bi olumsuzluklar yasamissin ama cok sukur gecmis gitmis :)
gulit_me gulit_me bitanem o doktorun daha once baska enteresan şeyleride olmuştu oyle hatirliyorum ama belki de acildeki doktor bildigi guvendigi biridir diye dusunmek istiyorum yoksa cok ayip etmis cidden
angel-devil angel-devil bebislerin hayirli olsun canimmm saglikla sihhatle kucagina geldigi gunleride gorursun insallah Allah bagislasin:)

rica etsen içime sinmeyecek desen gelmez mi ki?
Gelmedi canım hepsini dedim. Şuan hastanede beklemedeyim. Kendi asistanını yollamış. Başka dr yapacaktı asistanı geldi sizi ben alacağım diye. Tanıdık zaten birbirimizi.. iyi geçti dedi bakalım inşallah hayırlısı artık
Gunaydiin kizlaaar :) gecmisi buyuk heycanla okudum :) dilfeza dilfeza once bi olumsuzluklar yasamissin ama cok sukur gecmis gitmis :)
gulit_me gulit_me bitanem o doktorun daha once baska enteresan şeyleride olmuştu oyle hatirliyorum ama belki de acildeki doktor bildigi guvendigi biridir diye dusunmek istiyorum yoksa cok ayip etmis cidden
angel-devil angel-devil bebislerin hayirli olsun canimmm saglikla sihhatle kucagina geldigi gunleride gorursun insallah Allah bagislasin:)
Canım evet pcos var benim hormon değerlerimde ama düzenli adet gördüğüm için tedavilik bir şey yok diyor. Daha önce bu olmuştu. Acil dr a değil, kendi asistanı geldi ona yaptırdım. Tüm aşamalarda hocanın yanındaydı tanıdım onu. O da beni tanıdı. Zaten hoca yollamış. İyi geçti dedi, inşallah tutar. Çok hissizim şuan.. bence tutacak dedi dr çıkarken inşallah öyle olur.

Sağ olun kızlar. Aşılama 5dk lık iş. Ama ayaklar havada 45dk bekletiyorlar. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin:)

Bencede olacak kuzum içini ferah tut havuç suyu mu diyorlar iyi tutsun diye bence güzel olacak
Gelmedi canım hepsini dedim. Şuan hastanede beklemedeyim. Kendi asistanını yollamış. Başka dr yapacaktı asistanı geldi sizi ben alacağım diye. Tanıdık zaten birbirimizi.. iyi geçti dedi bakalım inşallah hayırlısı artık

Canım evet pcos var benim hormon değerlerimde ama düzenli adet gördüğüm için tedavilik bir şey yok diyor. Daha önce bu olmuştu. Acil dr a değil, kendi asistanı geldi ona yaptırdım. Tüm aşamalarda hocanın yanındaydı tanıdım onu. O da beni tanıdı. Zaten hoca yollamış. İyi geçti dedi, inşallah tutar. Çok hissizim şuan.. bence tutacak dedi dr çıkarken inşallah öyle olur.

Sağ olun kızlar. Aşılama 5dk lık iş. Ama ayaklar havada 45dk bekletiyorlar. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur hepimizin:)

Bencede olacak kuzum içini ferah tut havuç suyu mu diyorlar iyi tutsun diye bence güzel olacak
Yaa canım benim inşallah.. Yaa havuç suyu demek tamam içerim çok teşekkür ederim bunu ilk duydum:) siz de büyümüşsünüz baya annesi;) nasıl gidiyor hamilelik

Şimdilik iyi gidiyor gibi kuzum bakalım bu hafta ki kontrol nasıl geçecek darısı inşallah sana olur tabiki bekleyen herkese gulit_me gulit_me
İnşallah her şey güzel olacak annesi:) sağlıkla al kucağına miniğini:) teşekkür ederim canım, amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Allah

Kızlar çok özledim sizleri, neyse biraz biraz azalttım işlerimi artık daha çok uğrayacağım İnş. Haftasonu yumyumlarım çatladı, gerekli çalışmalar yapıldı. Şimdi uslu uslu oturup. Rabb'ime dua etme ve her şeyin ondan geleceğini bilerek hayırlı olmasını dilemek.

Sizler nasılsınız? Bahadır hamiş haberi alamadık, haydi bu ay tamamlayalım şu listeyi inşallah.

Amin cnm cümlemizin kuzuları onlar melek Allah isteyen herkese nasip etain inşallah sevgisi bambaşkaymış eve geldiğimde özlüyorum bebişleri bi sağ salim eve gelselerdi

Hayrlı olsun canım Allahın izniyle bu ay olacak bebiş :)

canım inşallah tutar...Dualarım seninle Rabbim en yakın zamanda meleğini göndersin...umutsuz olma...

Kızlar çok özledim sizleri, neyse biraz biraz azalttım işlerimi artık daha çok uğrayacağım İnş. Haftasonu yumyumlarım çatladı, gerekli çalışmalar yapıldı. Şimdi uslu uslu oturup. Rabb'ime dua etme ve her şeyin ondan geleceğini bilerek hayırlı olmasını dilemek.

Sizler nasılsınız? Bahadır hamiş haberi alamadık, haydi bu ay tamamlayalım şu listeyi inşallah.

listeye gulit_me gulit_me ve kendini de ekleyeceksin inşallah.Rabbim en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi duymayı nasip etsin.

Back