• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

canım inşallah tutar...Dualarım seninle Rabbim en yakın zamanda meleğini göndersin...umutsuz olma...
Canım amin ama çook unutsuzum bugün :( kanamam var, şehir dışındayım ve buradaki drlar ilgilenmedi! Kendi dr umda görmeden bir şey diyemem ultrason görüntüsü yolla bana dedi. Onu da vermediler elime.. Off Allah'ım yaa inşallah kötü bir şey değildir

Canım amin ama çook unutsuzum bugün :KK43: kanamam var, şehir dışındayım ve buradaki drlar ilgilenmedi! Kendi dr umda görmeden bir şey diyemem ultrason görüntüsü yolla bana dedi. Onu da vermediler elime.. Off Allah'ım yaa inşallah kötü bir şey değildir

Belki de umut etmen gerekiyorduk canım, yerleştiği içindir mesela ;) kendini strese sokma lütfen. Rahat olursak onlarda rahatça tutunuyor biliyorsun. Ne zaman döneceksin, kendi doktorun ne zaman görecek?

Canım amin ama çook unutsuzum bugün :KK43: kanamam var, şehir dışındayım ve buradaki drlar ilgilenmedi! Kendi dr umda görmeden bir şey diyemem ultrason görüntüsü yolla bana dedi. Onu da vermediler elime.. Off Allah'ım yaa inşallah kötü bir şey değildir

Allah allah aşılama sonrası böyle şeylerin olması olası mı acaba..
İnşallah olumsuz bir durum yoktur görünebileceğin özel hastane falan da mı yok?
yada kendi doktoruna en yakın ne zaman gidebilirsin?

Bende seni merak ettiM baktım sayfaya Nasıl bir kanama leke Mi adet gibi mi ? Nerdesin baska özel bir yer yok mu dusuk riski varsa hemen igne vurulurdun

Belki de umut etmen gerekiyorduk canım, yerleştiği içindir mesela :KK66: kendini strese sokma lütfen. Rahat olursak onlarda rahatça tutunuyor biliyorsun. Ne zaman döneceksin, kendi doktorun ne zaman görecek?
Pazartesi gideceğim kendi doktoruma özele gittim zaten bir kere de devlete. ama yok yani sinir olduğumla kaldım:( ama yapacal bir şey yok ananas yiyorum iyi geliyormuş?? Ne alaka bilmiyorum moralim bozuldu çok ama evet kesinlikle stres yapmamam gerek haklısın birtanem, üzülmememiz gerek sağ ol canım

Allah allah aşılama sonrası böyle şeylerin olması olası mı acaba..
İnşallah olumsuz bir durum yoktur görünebileceğin özel hastane falan da mı yok?
yada kendi doktoruna en yakın ne zaman gidebilirsin?
Bilmiyorum. Dr ultrason görüntüsü yolla bana dedi, ama vermediler. Özele de gittim devlete de sinir ettiler beni.. neyse yapabileceğim bir şey yok sanırım. Pazartesi görüneceğim kendi doktoruma
Bende seni merak ettiM baktım sayfaya Nasıl bir kanama leke Mi adet gibi mi ? Nerdesin baska özel bir yer yok mu dusuk riski varsa hemen igne vurulurdun
İstanbul'dayım ama devlete de özele de gittim bugün daimi hasta olmayacağım diye bence özel sallamadı, devletteki de içine sinmedi. Napacağımı bilmeden yatıyorum. Yarın sunum yapacağım tüm gün ayakta şimdi ananas yiyorum başka topikte öyle dedikler..

Pazartesi gideceğim kendi doktoruma özele gittim zaten bir kere de devlete. ama yok yani sinir olduğumla kaldım:KK43: ama yapacal bir şey yok ananas yiyorum iyi geliyormuş?? Ne alaka bilmiyorum moralim bozuldu çok ama evet kesinlikle stres yapmamam gerek haklısın birtanem, üzülmememiz gerek sağ ol canım

Bilmiyorum. Dr ultrason görüntüsü yolla bana dedi, ama vermediler. Özele de gittim devlete de sinir ettiler beni.. neyse yapabileceğim bir şey yok sanırım. Pazartesi görüneceğim kendi doktoruma

İstanbul'dayım ama devlete de özele de gittim bugün daimi hasta olmayacağım diye bence özel sallamadı, devletteki de içine sinmedi. Napacağımı bilmeden yatıyorum. Yarın sunum yapacağım tüm gün ayakta şimdi ananas yiyorum başka topikte öyle dedikler..

canım kadınlar kulubünde gebelik sayfasında alttaki bir sayfa var orada normal olduğunu yazmış birileri sen de göz at istersen belki için ferahlar
Aşılama sonrası kanaması olan varmı?

canım kadınlar kulubünde gebelik sayfasında alttaki bir sayfa var orada normal olduğunu yazmış birileri sen de göz at istersen belki için ferahlar
Aşılama sonrası kanaması olan varmı?
Canımm çok sağ ol, ama açamadım:( google yazıyorum şimdi çok sağ ol bebeğim

Pazartesi gideceğim kendi doktoruma özele gittim zaten bir kere de devlete. ama yok yani sinir olduğumla kaldım:KK43: ama yapacal bir şey yok ananas yiyorum iyi geliyormuş?? Ne alaka bilmiyorum moralim bozuldu çok ama evet kesinlikle stres yapmamam gerek haklısın birtanem, üzülmememiz gerek sağ ol canım

Bir de muz ve havuç suyu demişlerdi. Onları da yap bence ;)

Ay evet şimdi havuç suyu istedim. Muz da aldırayım. Yarın tüm gün ayakta olacağım bir de biliyor musun.. Neyse strese gerek yok tutmayacak belli oldu bence

Tatlım ne olumsuz durumlarda neler olduğunu gördük, hiç belli olmuyor bu işler. O yüzden bekle ve gör. Ondan önce de kendine eziyet etme ;)

Tatlım ne olumsuz durumlarda neler olduğunu gördük, hiç belli olmuyor bu işler. O yüzden bekle ve gör. Ondan önce de kendine eziyet etme :KK66:
Sağ ol bitanem çok haklısın:) teşekkür ederim desteğin için yaa:)))
gulit_me gulit_me nasılsın canım bugün?
Canım benim teşekkür ederim hamiş halinle beni düşündün :) bugün kahverengiye döndü. Tüm gün ayaktaydım ya yoruldum baya bugün, ama düşündüm de mesla sen hamilesin tüm gn yatıyor musun? hayır! Ya da hamile kaldığın ay tüm gün yattın mı?? Olacağı varsa olur.. bana dua edin hayırlısı ne ise hakkımda o olsun. Çook teşekkür ediyorum desteğin içim tatlım:)

Sağ ol bitanem çok haklısın:) teşekkür ederim desteğin için yaa:)))

Canım benim teşekkür ederim hamiş halinle beni düşündün :) bugün kahverengiye döndü. Tüm gün ayaktaydım ya yoruldum baya bugün, ama düşündüm de mesla sen hamilesin tüm gn yatıyor musun? hayır! Ya da hamile kaldığın ay tüm gün yattın mı?? Olacağı varsa olur.. bana dua edin hayırlısı ne ise hakkımda o olsun. Çook teşekkür ediyorum desteğin içim tatlım:)

canım kahverengiye dönmesi sanırım iyiye işaret..ben zaten hamile kalamam diye tam döllenme olduğu zamanlar düğüne gittim. Kurban bayramı malum temizlik iş güç misafir gezmeler neler yaptım yetmedi 15 saatlik yolculuğa çıktım 2 gün sonra tekrar aynı yolu döndüm.Döndüğüm gün misafirim geldi.yorgunluktan bittim Ama o gün hafif kanamam oldu ben adet oldum sandım meğer bebek tutunmaya çalışıyormuş...
sonuç nasip olacaksa oluyor..İnşallah bebişin tutunuyordur annesine sımsıkı
ama gene de sen olabildiğince yorma kendini canım

canım kahverengiye dönmesi sanırım iyiye işaret..ben zaten hamile kalamam diye tam döllenme olduğu zamanlar düğüne gittim. Kurban bayramı malum temizlik iş güç misafir gezmeler neler yaptım yetmedi 15 saatlik yolculuğa çıktım 2 gün sonra tekrar aynı yolu döndüm.Döndüğüm gün misafirim geldi.yorgunluktan bittim Ama o gün hafif kanamam oldu ben adet oldum sandım meğer bebek tutunmaya çalışıyormuş...
sonuç nasip olacaksa oluyor..İnşallah bebişin tutunuyordur annesine sımsıkı
ama gene de sen olabildiğince yorma kendini canım
Canım değil mi bak neler neler yapmışsın da tutunmuş maşallah sana.. ben de öyle diyorum sağlıklıysa olacağı varsa olacak zaten.. hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah. Ben pazar gecesi evimde olacağım ve hemen doktora gideceğim;)

Canım değil mi bak neler neler yapmışsın da tutunmuş maşallah sana.. ben de öyle diyorum sağlıklıysa olacağı varsa olacak zaten.. hakkımızda hayırlısını nasip etsin Allah. Ben pazar gecesi evimde olacağım ve hemen doktora gideceğim:KK66:

Bugün nasılsın canım? Gene de çok yorma kendini ...Ben hamilelik olasılığım olduğunu bilseydim hiçbirini yapmazdım..
14 ay bekletti ama sonunda sıkı tutundu çok şükür

Bugün nasılsın canım? Gene de çok yorma kendini ...Ben hamilelik olasılığım olduğunu bilseydim hiçbirini yapmazdım..
14 ay bekletti ama sonunda sıkı tutundu çok şükür
Canım bugün yarım saat ayakta kaldım sadece. O an yine kahve akıntım geldi! Ben hamile kalsam hep yatacak mıyım?? Ama kahve olduğu için rahatım ben, siz de öyle dediniz ya biraz rahatladım. Pazartesi günü 10.00 da randevum var

Canım bugün yarım saat ayakta kaldım sadece. O an yine kahve akıntım geldi! Ben hamile kalsam hep yatacak mıyım?? Ama kahve olduğu için rahatım ben, siz de öyle dediniz ya biraz rahatladım. Pazartesi günü 10.00 da randevum var

canım inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin..kimisi 9 ay yatıyor..Şu aşılaman bir tutsun da inşallah..
ilk zamanlar daha dikkatli olmakta fayda var..12 haftaya kadar malesef hep risk var..
ben bile dikkat etmeme rağmen kahverengi akıntıları iki kere yaşadım.
gebelik ne zaman belli oluyor canım?
pazartesi gelmez artık

Back