• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

slm canısılar En Büyük KKdoktor a gittim :KK14:asistanlar muayne etti 8,5 mm yum yum varmıs aşılama için eşimden sperm testi istediler benden hormon bakalım testleri yapıp gene gitcem :110:

Kızlar benden haberler cok kotu Suan da titriyorum NE olur bana acil dua edin embriyolarımız cok kotu durumda transfer icin bir tane bile kalmayabilirmiş :KK43: dondurmaya kalmıyorlar dondurulması lazım bana transfer edilmesi icin dua istiyorm sizden Rabb'im bir tane evlat bahsetsin onlardan bana :KK42:

Dur dur sakın ol bi neden kötü durumdaymis Dr bise dedi mi
Kızlar benden haberler cok kotu Suan da titriyorum NE olur bana acil dua edin embriyolarımız cok kotu durumda transfer icin bir tane bile kalmayabilirmiş :KK43: dondurmaya kalmıyorlar dondurulması lazım bana transfer edilmesi icin dua istiyorm sizden Rabb'im bir tane evlat bahsetsin onlardan bana :KK42:

Dur dur sakın ol bi neden kötü durumdaymis Dr bise dedi mi
Simdi gekdim hasteneye bilmiyorum Kı acaba neden bu sekilde oldu dollendi ama bölünmeleri 5. Günü bulmadı 4 tane var bugune gelen 5. Güne ama durumları
İyi
Değilmiş Dr en azında bir tane kalsın istiyoruz ama yarin belli
Olacak yoksa transfer iptal :(

Eger hic kalmaZsa yarina Herseyi
Yeniden baslicaz yumurta büyültme toplama filan .. Yapılacak bir test varsa Yapicaz ins umarım gerek kalmaz Bir tane sağlam kalır yumurtam dua edin lutfen

Yarın inşallah güzel haberler alırsın kuzum dua et bol bol Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah
Eger hic kalmaZsa yarina Herseyi
Yeniden baslicaz yumurta büyültme toplama filan .. Yapılacak bir test varsa Yapicaz ins umarım gerek kalmaz Bir tane sağlam kalır yumurtam dua edin lutfen

Yarın inşallah güzel haberler alırsın kuzum dua et bol bol Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah
Amiiiin cnm aynen oyle tedaviye ilk başladığımız gun esime söylemiştim Hakkı'mızda hayırlısı neyse o olsun eger olmazsa demek Ki hayırlı değilmiş dicez dedim ama iste yine de insan cok umutlanıyor kabul etmek zor oluyor olumsuzluğu :( bugun Dr transfer icin ilac başlayacaktı ne olacak acaba baslar mı yine de sonuc yarin belli olacak :(

aaa nie öle olmus rabbim yardımcınız olsun canım ya

Kizlar merhaba:) araniza katilmak istiyorum bizde deniyoruz iki aydir ama benim hormon tahlilinde estradiol baya dusuk cikti. Bat son 3 bugn 28. Gunum :( bakalim

Esimde ki spermin dna sı bozuk olabilirmiş sebepsiz de olabiliyormuş Nasip cnm ya yarina kadar beklenecek iki tane var Suan hır Ümit ne olur dua edin gelişimleri durmasın transfer olsunlar :KK43:
Amin inşAllah gelişip bebişin göbüşüne girecek ...

Esimde ki spermin dna sı bozuk olabilirmiş sebepsiz de olabiliyormuş Nasip cnm ya yarina kadar beklenecek iki tane var Suan hır Ümit ne olur dua edin gelişimleri durmasın transfer olsunlar :KK43:
canım bişey soracağım 5. güne kadar geldiler değil mi? 5. güne kadar geldilerse kötü olamazlar ya. nerede yaptırıyorsun tüpü? ben şok oldum şu anda. normalde hepsini beşe kadar niye beklettiler onu bile anlamadım. 3. gün embriyosu bile gayet güzel transfer olup tutuyorken?

canım bişey soracağım 5. güne kadar geldiler değil mi? 5. güne kadar geldilerse kötü olamazlar ya. nerede yaptırıyorsun tüpü? ben şok oldum şu anda. normalde hepsini beşe kadar niye beklettiler onu bile anlamadım. 3. gün embriyosu bile gayet güzel transfer olup tutuyorken?
Bende o kısmini anlamıyorum sordum neden Suan da 5. Gunde olanlari 3. Gun dondurmadınız diye Dr belliydi durumları diyor koysak bile tutunmazdı bölünmesi guzel degildi diyor yada dondurup açılınca telef olabilirdi diyor bende bunu düşünüyorum yanı 3. Gun transferi bir suru kisi var burada :KK43: bugun son Bi yada iki yumurtadan haber gelecek eger hücrelerini dışarı attılarsa onları donduracaklar yoksa iptal edilecek onumuzde ki ay başlanacak :KK43:
Behçeci Umut tup Bebek merkezindeyim

Bende o kısmini anlamıyorum sordum neden Suan da 5. Gunde olanlari 3. Gun dondurmadınız diye Dr belliydi durumları diyor koysak bile tutunmazdı bölünmesi guzel degildi diyor yada dondurup açılınca telef olabilirdi diyor bende bunu düşünüyorum yanı 3. Gun transferi bir suru kisi var burada :KK43: bugun son Bi yada iki yumurtadan haber gelecek eger hücrelerini dışarı attılarsa onları donduracaklar yoksa iptal edilecek onumuzde ki ay başlanacak :KK43:
Behçeci Umut tup Bebek merkezindeyim
Bahçeci iyidir aslında. neyse vardır doktorun bir bildiği herhalde. İnşallah iyi haberler alırsın canım bugün.

eğer dondurulmazsa paranı iade ederler die biliorum cnm üzülme kalitesiz olup sana transfer edilip negatif görceğine bir daha kine daha kaliteli ürettirir doktor ilaçlarla ek gıdalarla.. iyi tarafından bak acele olsun deme en hayırlısıla olsun

Back