- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #14.261
Bugun ikinci gun cnm :) hadi hairlisi olsun bakalım cnm benim guzel günler yakiiiin ins :)Dün aksam adet oldum simdi 1.gün bugün mü dün mü kafam karıstı :) geldim doktora bekliyorum sıramı hayırlısı karnımda nasıl agrıyor :)
Kızlar benden haberler cok kotu Suan da titriyorum NE olur bana acil dua edin embriyolarımız cok kotu durumda transfer icin bir tane bile kalmayabilirmişdondurmaya kalmıyorlar dondurulması lazım bana transfer edilmesi icin dua istiyorm sizden Rabb'im bir tane evlat bahsetsin onlardan bana
Simdi gekdim hasteneye bilmiyorum Kı acaba neden bu sekilde oldu dollendi ama bölünmeleri 5. Günü bulmadı 4 tane var bugune gelen 5. Güne ama durumlarıDur dur sakın ol bi neden kötü durumdaymis Dr bise dedi mi
Eger hic kalmaZsa yarina Herseyi
Yeniden baslicaz yumurta büyültme toplama filan .. Yapılacak bir test varsa Yapicaz ins umarım gerek kalmaz Bir tane sağlam kalır yumurtam dua edin lutfen
Amiiiin cnm aynen oyle tedaviye ilk başladığımız gun esime söylemiştim Hakkı'mızda hayırlısı neyse o olsun eger olmazsa demek Ki hayırlı değilmiş dicez dedim ama iste yine de insan cok umutlanıyor kabul etmek zor oluyor olumsuzluğuYarın inşallah güzel haberler alırsın kuzum dua et bol bol Rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah
aaa nie öle olmus rabbim yardımcınız olsun canım yaKızlar benden haberler cok kotu Suan da titriyorum NE olur bana acil dua edin embriyolarımız cok kotu durumda transfer icin bir tane bile kalmayabilirmişdondurmaya kalmıyorlar dondurulması lazım bana transfer edilmesi icin dua istiyorm sizden Rabb'im bir tane evlat bahsetsin onlardan bana
Esimde ki spermin dna sı bozuk olabilirmiş sebepsiz de olabiliyormuş Nasip cnm ya yarina kadar beklenecek iki tane var Suan hır Ümit ne olur dua edin gelişimleri durmasın transfer olsunlaraaa nie öle olmus rabbim yardımcınız olsun canım ya
Amin inşAllah gelişip bebişin göbüşüne girecek ...Esimde ki spermin dna sı bozuk olabilirmiş sebepsiz de olabiliyormuş Nasip cnm ya yarina kadar beklenecek iki tane var Suan hır Ümit ne olur dua edin gelişimleri durmasın transfer olsunlar
Hosgeldin canm :) hayırlısı olsun umutsuz olma tatlımKizlar merhaba:) araniza katilmak istiyorum bizde deniyoruz iki aydir ama benim hormon tahlilinde estradiol baya dusuk cikti. Bat son 3 bugn 28. Gunumbakalim
Estradiol dusuk olanlar varmiHosgeldin canm :) hayırlısı olsun umutsuz olma tatlım
canım bişey soracağım 5. güne kadar geldiler değil mi? 5. güne kadar geldilerse kötü olamazlar ya. nerede yaptırıyorsun tüpü? ben şok oldum şu anda. normalde hepsini beşe kadar niye beklettiler onu bile anlamadım. 3. gün embriyosu bile gayet güzel transfer olup tutuyorken?Esimde ki spermin dna sı bozuk olabilirmiş sebepsiz de olabiliyormuş Nasip cnm ya yarina kadar beklenecek iki tane var Suan hır Ümit ne olur dua edin gelişimleri durmasın transfer olsunlar
bugün ikinci gün. hadi hayırlısıDün aksam adet oldum simdi 1.gün bugün mü dün mü kafam karıstı :) geldim doktora bekliyorum sıramı hayırlısı karnımda nasıl agrıyor :)
amin tatlım hayırlısıbugün ikinci gün. hadi hayırlısı
Bende o kısmini anlamıyorum sordum neden Suan da 5. Gunde olanlari 3. Gun dondurmadınız diye Dr belliydi durumları diyor koysak bile tutunmazdı bölünmesi guzel degildi diyor yada dondurup açılınca telef olabilirdi diyor bende bunu düşünüyorum yanı 3. Gun transferi bir suru kisi var buradacanım bişey soracağım 5. güne kadar geldiler değil mi? 5. güne kadar geldilerse kötü olamazlar ya. nerede yaptırıyorsun tüpü? ben şok oldum şu anda. normalde hepsini beşe kadar niye beklettiler onu bile anlamadım. 3. gün embriyosu bile gayet güzel transfer olup tutuyorken?
Bahçeci iyidir aslında. neyse vardır doktorun bir bildiği herhalde. İnşallah iyi haberler alırsın canım bugün.Bende o kısmini anlamıyorum sordum neden Suan da 5. Gunde olanlari 3. Gun dondurmadınız diye Dr belliydi durumları diyor koysak bile tutunmazdı bölünmesi guzel degildi diyor yada dondurup açılınca telef olabilirdi diyor bende bunu düşünüyorum yanı 3. Gun transferi bir suru kisi var buradabugun son Bi yada iki yumurtadan haber gelecek eger hücrelerini dışarı attılarsa onları donduracaklar yoksa iptal edilecek onumuzde ki ay başlanacak
Behçeci Umut tup Bebek merkezindeyim
eğer dondurulmazsa paranı iade ederler die biliorum cnm üzülme kalitesiz olup sana transfer edilip negatif görceğine bir daha kine daha kaliteli ürettirir doktor ilaçlarla ek gıdalarla.. iyi tarafından bak acele olsun deme en hayırlısıla olsunKızlar benden haberler cok kotu Suan da titriyorum NE olur bana acil dua edin embriyolarımız cok kotu durumda transfer icin bir tane bile kalmayabilirmişdondurmaya kalmıyorlar dondurulması lazım bana transfer edilmesi icin dua istiyorm sizden Rabb'im bir tane evlat bahsetsin onlardan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?