• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kizlaaaaaar benim 9 yumyumdan 6 tanesi döllenmis hamdolsun Rabb'ime simdi 6 bebisim mi var benim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::dua::KK33: Umarım sağlıklı gelişirler en azında 3-4 tanesi 5. Güne gitse Nasıl sevinirim Yaa allahım hamdolsun rahimde tutunduğu gunleri de göstersin darısı da size olsun Can'larım tedavisiz yada tedavili hangisi Hakkı'nızda hayırlıysa o
Olsun Rabb'im daha fazla evlat hasreti yasatmasın sizlere de bana da

Kizlaaaaaar benim 9 yumyumdan 6 tanesi döllenmis hamdolsun Rabb'ime simdi 6 bebisim mi var benim :KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::KK46::anneadayı::dua::KK33: Umarım sağlıklı gelişirler en azında 3-4 tanesi 5. Güne gitse Nasıl sevinirim Yaa allahım hamdolsun rahimde tutunduğu gunleri de göstersin darısı da size olsun Can'larım tedavisiz yada tedavili hangisi Hakkı'nızda hayırlıysa o
maşallah canım nasıl sevindim anlatamam dualarım senle kuzummmm hayırlısıyla 2017 de ye bebişinle gireceksin :KK49::dua:

maşallah canım nasıl sevindim anlatamam dualarım senle kuzummmm hayırlısıyla 2017 de ye bebişinle gireceksin :KK49::dua:
İnsaallah cnm Yaa düşününce bile kalbim kut kut atıyor allahım once rahimde sonda şagsalim kucağıma aldığım gunleri de göstersin .. Cümlemizin gönlüne gore versin Rabb'im aratmasın daha fazla hasret bitsin cok zor beklemek iki sene her adette yıkıldım son aylar adet günlerim hüsran hep ağlamaklı geciyirdu umarım
Mutlu olma
Sirası bana da gelmiştir :dua:

Yaa cnm beniiiiim insaallah hamdolsun rahat gecti ayağa kalkınca yürüyünce biraz baskı oluyir o kadar ama oda normal yanı :)

İns ya hemen yada cumartesi olursun cnm belkide yılın bebis haberini sen verirsin benim transfer diğer ay yapılacak sonucu muhtemelen 31 aralık :rolleyes:

Cnm nerelerdesin nasilsin ?
Yaa 31 aralık demeek yılın son bebişi mi olacaak:)) bana ettiğiniz dualar tuttu adet olduum:)) güzel güzel haberler geliyor bakalım;)
aynen tatlım haberleşiriz adet günlerimizi bnm üç dört aydır böle leke leke geliyor sonra cogalıyor kafam karısıyor dört gözle bekleyincede gelmiyor bu adet son adetimiz olur inşAllah :dua:
Ben oldum canım adet yarına randevumu aldım heyecan başlıyor:))
Yaa ne güzeel Allah rahimde tutunup kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)) 1 kardeş isterken senin oğlan 2 ya da 3 gelmesin sakın:))

Homely_angel Homely_angel canım ben regl oldum yeni bat şuan 22 aralık.

Kızlar yarına da randevumu aldım. Tabi doktorum kistin 10mm altına inmediyse aşılama yapamam dedi, ama indi bence. Ben öyle hissediyorum:) yarın 10:30 randevu saatim, çok heyecanlıyım. Gelişmeleri aktaracağım sizlere:)

Yaa 31 aralık demeek yılın son bebişi mi olacaak:)) bana ettiğiniz dualar tuttu adet olduum:)) güzel güzel haberler geliyor bakalım:KK66:
Ohh super hadi sende bize guzel guzel haberler ver heyacanına ortak et bizi cnmm :) aylardır birbirimize dualar ettik allahım ins sonu guzel olacak İnaniyirim :KK200:

Yaa ne güzeel Allah rahimde tutunup kucağına almayı da nasip etsin inşallah:)) 1 kardeş isterken senin oğlan 2 ya da 3 gelmesin sakın:))
Hahahah dur bakalım aman kız 3 mu:KK48: Bebek bebek diye ölurken sonunda huniyi takarım heralde :KK3: ama ikiz olursa belki biraz korkarım fkt olur yanı bir tasta iki kus daha da uğraşmayız mis gibi uc çocuklu kadın olurum bir anda :KK73:

Yaa 31 aralık demeek yılın son bebişi mi olacaak:)) bana ettiğiniz dualar tuttu adet olduum:)) güzel güzel haberler geliyor bakalım:KK66:

Hadi bakalım canım hayırlı olsun maraton :) sonu mutluluk olsun burayada yaz meral ederim bnde :)

Hahahah dur bakalım aman kız 3 mu:KK48: Bebek bebek diye ölurken sonunda huniyi takarım heralde :KK3: ama ikiz olursa belki biraz korkarım fkt olur yanı bir tasta iki kus daha da uğraşmayız mis gibi uc çocuklu kadın olurum bir anda :KK73:
Olsun canm ikiz olsa ne iyi bir daha ugrasmazsın :) bnm bekarlıkdandır hep istedigim ikiz cocugum olsun halada öle ikiz olsun istiyorum inşAllah benm olur :)

Yok kuzu gönlümce olsun ama fena fikir değil ikiz düşüncesi bence:)) Allah hakkımızda hayırlısını versin bitanemm:) gönlüne göre sağlıkla gelsin bebek ya da bebeklerin;)

Hadi bakalım canım hayırlı olsun maraton :) sonu mutluluk olsun burayada yaz meral ederim bnde :)
Yaa çok teşekkür ederim, gittim bugün anlatıcam birazdan aşağıdaa:) cidden heywcanlı işler bunlar;)
Kizlar ben sonucumu aldim Allahima şükürler olsun yükselmiş değer 74,40 olmuş :)
Canım çok güzel bir haber bu:) hadi sağlıkla doğsun bebeğinn inşallah :)

Eveet ben bugün gittim doktora:) kistim gitmiş. Yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş sadece ama bu geçen seferlerde de dediği gibi regl olduğum için sıkıntılı bir durum değilmiş;) neyse gonal-f 450 ve ovirite çatlatma iğnesini aldım. Yarından itibaren vurulmaya başlıycam, yarın ilkini hastanede olucam:) heyecanlı bir süreç. Dr aşılamanın tutma ihtimalinin %15 olduğunu söyledi. Yani aslında normal gebelik %25'ten daha az. Ama bende bir umut var ki anlatamam, sanki olacak öyle hissediyorum:) umarım öyle de olur:)

Yok kuzu gönlümce olsun ama fena fikir değil ikiz düşüncesi bence:)) Allah hakkımızda hayırlısını versin bitanemm:) gönlüne göre sağlıkla gelsin bebek ya da bebeklerin:KK66:

Yaa çok teşekkür ederim, gittim bugün anlatıcam birazdan aşağıdaa:) cidden heywcanlı işler bunlar:KK66:

Canım çok güzel bir haber bu:) hadi sağlıkla doğsun bebeğinn inşallah :)
Düşününce cok guzel
İkiz Aslı'nda oh bitti gitti cocuk isi diyor insan ama ne bilim
Bakımları filan dogumu sonrası birde riskleri var ondan biraz tirsiyorum :)

Eveet ben bugün gittim doktora:) kistim gitmiş. Yumurtalıklarım pcos görünümündeymiş sadece ama bu geçen seferlerde de dediği gibi regl olduğum için sıkıntılı bir durum değilmiş:KK66: neyse gonal-f 450 ve ovirite çatlatma iğnesini aldım. Yarından itibaren vurulmaya başlıycam, yarın ilkini hastanede olucam:) heyecanlı bir süreç. Dr aşılamanın tutma ihtimalinin %15 olduğunu söyledi. Yani aslında normal gebelik %25'ten daha az. Ama bende bir umut var ki anlatamam, sanki olacak öyle hissediyorum:) umarım öyle de olur:)
Yaa insaallah cnm insaallah umudun gerçeğe döner o yuzde 15 ihtimal ihtimaldir olur olur :) cok heyecanlı dimi göbekten yapacaksın sende Sanriim dimi asilama da çatlatmayı şimdiden mi vuurluyirsun o asilama dan 36 saat once degil mi ?

Düşününce cok guzel
İkiz Aslı'nda oh bitti gitti cocuk isi diyor insan ama ne bilim
Bakımları filan dogumu sonrası birde riskleri var ondan biraz tirsiyorum :)
Yaa evet riskli, zor haklısın ama bir çırpıda bitiyor çocuk işi aynen çok güzel bence de:) ben de tırsarım ama bir yandan da olsa ne güzel diye düşünmeden edemiyorım.. hayırlısı artık hakkımızda:)
Yaa insaallah cnm insaallah umudun gerçeğe döner o yuzde 15 ihtimal ihtimaldir olur olur :) cok heyecanlı dimi göbekten yapacaksın sende Sanriim dimi asilama da çatlatmayı şimdiden mi vuurluyirsun o asilama dan 36 saat once degil mi ?
İnşallah inşallah :)) yok yook aşılamadan 36 saat önce vurulacağım, ama yazdı şimdiden:) göbekten iğne olmaktan ve onu kendim yapmaktan korkuyorum, biraz anlatsana, çok sıkıntılı mı? Morarıyor mu?? Acıyor mu??

Back