• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Sağol canım son 9 kaldı, geçmiyor günler inş. Sağlıkla kucağımiza alalım. Sen nasılsın? Alıştın demi iyice annelige :)
Sezeryan mi olcaksin canim benim hadi saglikla gelsin minik boncukkk :)
Alismam mi okula bile basladiiiim maleseeef 3.haftam bu :( cinar masallah cok uslu bi bebek ama gaz sorunu var yavrumun onun disinda cok sukur hersey yolunda

Sezeryan mi olcaksin canim benim hadi saglikla gelsin minik boncukkk :)
Alismam mi okula bile basladiiiim maleseeef 3.haftam bu :KK43: cinar masallah cok uslu bi bebek ama gaz sorunu var yavrumun onun disinda cok sukur hersey yolunda
Evet canım bebek dönmedi, mecburi sezeryan olacağım haftaya kadar suyum nişanım gelmezse tabi
Ohh iyi yapmışsın okulu aksatmamakla, ben buara iyice ev hanımı modundayim. Sonra ne yapacağım bilmiyorum.

kızlar desteğiniz için sağolun. @triton-x biliyor ben bundan önce 7 aylık bir ölü doğum yaptım, çok zor günlerdi, sonrasında üç aylık bir kaybım var. kan pıhtılaşması varmış ben de.
şimdi gidiyorum kan testine inşallah güzel haberler veririm sizlere.

Evet canım bebek dönmedi, mecburi sezeryan olacağım haftaya kadar suyum nişanım gelmezse tabi
Ohh iyi yapmışsın okulu aksatmamakla, ben buara iyice ev hanımı modundayim. Sonra ne yapacağım bilmiyorum.
olsun sezeryan olsun senin olsun;) oğluşun yakında kucağında olacak inşallah bitanem.

kızlar desteğiniz için sağolun. @triton-x biliyor ben bundan önce 7 aylık bir ölü doğum yaptım, çok zor günlerdi, sonrasında üç aylık bir kaybım var. kan pıhtılaşması varmış ben de.
şimdi gidiyorum kan testine inşallah güzel haberler veririm sizlere.
Canım kötü şeyler düşünme bu sefer herşey çok güzel olacak ve yavrunu kucağına alacaksın inş.

Canim saglikla al kucagina insallah...
Aksatmiyorum ama oyle yorucu oluyor ki...
Bebisin dogunca gunler nasil geçiyor anlamayacaksin :)

Back