- 24 Haziran 2015
- 1.377
- 1.380
- 133
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
- #13.581
Slm kızlar nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmm iyiyiZ sen nasılsıın? Nasıl gidiyor hamilelik?? İyi misiniz bakalımmSlm kızlar nasılsınız
Tebrik ederim inşallah sağlıkla alirsin kucagina canimmmkızlar slm ben bu sabah kanda baktırmaya gidiyorum, iki çizgiyi gördüm. Allahım nolur bu sefer sağlıkla kucağıma alayım bebişimi. Amin.
Canım çok sevindim hadi haber ver bizedekızlar slm ben bu sabah kanda baktırmaya gidiyorum, iki çizgiyi gördüm. Allahım nolur bu sefer sağlıkla kucağıma alayım bebişimi. Amin.
amin canım inşallah. kan test sonucum güzel çıksın inşallah.Tebrik ederim inşallah sağlıkla alirsin kucagina canimmm
vermem mi ne diyosun kız?Canım çok sevindim hadi haber ver bizede
Insallah canim benim bundan once kaybin var anladigim kadariyla stres yapma sakin stres bebislerin dusmani.. Benim 2 kaybim oldu simdi oglum kucagimda icini ferah tut insallah bu kez guzel bi hamilelik yasarsinamin canım inşallah. kan test sonucum güzel çıksın inşallah.
ayyy cok heyecanlı canım bizede haber ver mutlaka :)kızlar slm ben bu sabah kanda baktırmaya gidiyorum, iki çizgiyi gördüm. Allahım nolur bu sefer sağlıkla kucağıma alayım bebişimi. Amin.
Sağol canım son 9 kaldı, geçmiyor günler inş. Sağlıkla kucağımiza alalım. Sen nasılsın? Alıştın demi iyice annelige :)@triton-x ayy canim masallaaaah subhanallah 38 hafta olmussun sayili gununuz kalmis kavusmaya hadi sag selamet al kucagina insallahh
Çok şükür bitanem benim bugün kontrolüm varCanımmm iyiyiZ sen nasılsıın? Nasıl gidiyor hamilelik?? İyi misiniz bakalımm
Sezeryan mi olcaksin canim benim hadi saglikla gelsin minik boncukkk :)Sağol canım son 9 kaldı, geçmiyor günler inş. Sağlıkla kucağımiza alalım. Sen nasılsın? Alıştın demi iyice annelige :)
Evet canım bebek dönmedi, mecburi sezeryan olacağım haftaya kadar suyum nişanım gelmezse tabiSezeryan mi olcaksin canim benim hadi saglikla gelsin minik boncukkk :)
Alismam mi okula bile basladiiiim maleseeef 3.haftam bu cinar masallah cok uslu bi bebek ama gaz sorunu var yavrumun onun disinda cok sukur hersey yolunda
olsun sezeryan olsun senin olsun oğluşun yakında kucağında olacak inşallah bitanem.Evet canım bebek dönmedi, mecburi sezeryan olacağım haftaya kadar suyum nişanım gelmezse tabi
Ohh iyi yapmışsın okulu aksatmamakla, ben buara iyice ev hanımı modundayim. Sonra ne yapacağım bilmiyorum.
Canım kötü şeyler düşünme bu sefer herşey çok güzel olacak ve yavrunu kucağına alacaksın inş.kızlar desteğiniz için sağolun. @triton-x biliyor ben bundan önce 7 aylık bir ölü doğum yaptım, çok zor günlerdi, sonrasında üç aylık bir kaybım var. kan pıhtılaşması varmış ben de.
şimdi gidiyorum kan testine inşallah güzel haberler veririm sizlere.
Canim saglikla al kucagina insallah...Evet canım bebek dönmedi, mecburi sezeryan olacağım haftaya kadar suyum nişanım gelmezse tabi
Ohh iyi yapmışsın okulu aksatmamakla, ben buara iyice ev hanımı modundayim. Sonra ne yapacağım bilmiyorum.