- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.321
Yok ttlim birşey valla sabah test yaptım o da negatif demek ki gelecek bnm kırmızılar bakalım bekliyorum hayırlısını zati ekimde düğün vardı belki de hayırlısı bu dur
Düne göre silikleşti.dün akşam ilişki oldu. Bugün de olsun mu yarın mı olsun acaba? İyice görev icabı olmaya başladı benim de:)))Eki Görüntüle 1882167
dur bakalım bana hep sen demiyor musun kırmızıları görmeden ümitsizlik yok diye. Şu an negatif çıkması çok doğal
Bilmiyorum ttlim bi belirti arasan da yok sadece bitmez bi akintiy var ama sanırım bu ay denize çok girdim ondandır o dediğim akıntı yumurtlamami onu da bilmiyorum bu ay bayağı karıştım ben yaa
belirti aramak yooook!!!
ümitsizlik yooook!!!
bebek vaaaaaar :)
Bizim regli düzenimiz böyle iyi olmuş ya ben umutsuz olunca sen beni düzeltiyorsun sen umutsuz olunca ben bu ay senden daha umutluyum ben
beraber mayıs annelerine gidicez biz Allah' ın izniylebu düzen iyi oldu bence de ama bundan sonra kırmızıları görmeyeceğiz inş.
Ayyy gerçekten mi:) iyi ki yapmışım dün gece. Aslında bugünde yapsam fena olmazda eşime hadi demek artık tuhafıma gidiyor:)) bugün de biraz kızgınım ona ama bebiş için küsmeyeyim bari uzatmayayımCanım dün akşamki tam güzel zamanlama olmuş bence. bu akşam da olursa iyi olur ama olmasa da çok dert değil
Teyzoşşşşşşşşşlar Slm biz bugun doktora gittik 5+6 olmamız gerekirken 6+1 göründü ultrasonda ve kalbimiz bile atmaya başlamış şükürler olsunDerindende olsa duyduk çok dua etmiştim rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş biraz kendimi toparlıyim isimlerinizle Meryem süresi okuyucum size aklımdasınız bu biraz ağır geçiyor ama şükür halime alın size ilk fotomuz teyzeler bi maşallahınızı alırız
Bakalım canım.. İnşallah dediğin gibi olurBiter biter cuma akşam siz bir deneyin tatlım :) ayyy hem de ne güzel olur :)
İnşallah kuzum benim âminmasallah subhanallah teyzoslar yer onu yer saglıkla kucagına al ınsallah mınık prensesı :) darısı bıze ınsallah
Teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına insallahsüpppper çok sevindim, sağlıkla kucağına al tatlım. o zaman ben seni hamişlerimiz tarafına alıyorum. bize güzel haberlerini vermeyi unutma :)
Masallah subhanallah minnagaTeyzoşşşşşşşşşlar Slm biz bugun doktora gittik 5+6 olmamız gerekirken 6+1 göründü ultrasonda ve kalbimiz bile atmaya başlamış şükürler olsunDerindende olsa duyduk çok dua etmiştim rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş biraz kendimi toparlıyim isimlerinizle Meryem süresi okuyucum size aklımdasınız bu biraz ağır geçiyor ama şükür halime alın size ilk fotomuz teyzeler bi maşallahınızı alırız
Ayyy gerçekten mi:) iyi ki yapmışım dün gece. Aslında bugünde yapsam fena olmazda eşime hadi demek artık tuhafıma gidiyor:)) bugün de biraz kızgınım ona ama bebiş için küsmeyeyim bari uzatmayayımbu arada sen bu konuyu geçen sene açmışsın. Hiç gebelik yaşadın mı geçen seneden beri?
Teyzoşşşşşşşşşlar Slm biz bugun doktora gittik 5+6 olmamız gerekirken 6+1 göründü ultrasonda ve kalbimiz bile atmaya başlamış şükürler olsunDerindende olsa duyduk çok dua etmiştim rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş biraz kendimi toparlıyim isimlerinizle Meryem süresi okuyucum size aklımdasınız bu biraz ağır geçiyor ama şükür halime alın size ilk fotomuz teyzeler bi maşallahınızı alırız
Cnm ben 3 haftadr gecmeyen bas agrisiyla ugrasiyorum gecen gece dyanamyip acile gttm ve verdigi serumdaki vitamine alerjim cikti bir an oluyorum sandim icimden bisey akti dun ilk isim doktoruma gtmek oldu cok sukur iki bebegmde iyi kocaman olmuslar 3 gun onden gidiyolar 15+4uz bugun birinin cinsiyeti kiz otekini henuz goremedik :) sizlerede dua etmeyi unutmuyoruz teyzeleriangel-devil
birbuyuktemmuzaski
kızlar bebişler nasıl? siz ekstra özel hamişlerimizsiniz. habersin bırakmayın bizi :)
Cnm ben 3 haftadr gecmeyen bas agrisiyla ugrasiyorum gecen gece dyanamyip acile gttm ve verdigi serumdaki vitamine alerjim cikti bir an oluyorum sandim icimden bisey akti dun ilk isim doktoruma gtmek oldu cok sukur iki bebegmde iyi kocaman olmuslar 3 gun onden gidiyolar 15+4uz bugun birinin cinsiyeti kiz otekini henuz goremedik :) sizlerede dua etmeyi unutmuyoruz teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?