• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar bata 5 gün var. Ağzımda dün geceden beri iğrenç bi tat var. Sabun yemişim gibi acımsı tuhaf. Geri kalanlar klasik şeyler artık gebe kalmaktan ümidi kestiğim için onları saymıyorum bile :işsiz: ama bu ağız tadı değişikliği belirti olabilir mi? gebeliğin ileriki zamanlarında olan bir şey mi yoksa dişçiye mi gitmem lazım :kahve:

Eğer ki geniz akıntısı yoksa ağızda metalik bi tat oluyo hamile kalınca ama 6 7 haftalikken basliyo genellikle inşallah öyledir
Kızlar bata 5 gün var. Ağzımda dün geceden beri iğrenç bi tat var. Sabun yemişim gibi acımsı tuhaf. Geri kalanlar klasik şeyler artık gebe kalmaktan ümidi kestiğim için onları saymıyorum bile :işsiz: ama bu ağız tadı değişikliği belirti olabilir mi? gebeliğin ileriki zamanlarında olan bir şey mi yoksa dişçiye mi gitmem lazım :kahve:

Homely_angel Homely_angel can8m bnm lekelenme ler basliyo bugün üçüncü gün yani hamile değilim testlerde negatif ama ne zaman sökülür bilmiyorum tatil bitene kadar yazamayabilirim şimdiden herkese hayırlı bayramlar

peki bişey soracağım adet gününden 4 gün önce adet olacakmış gibi şiddetli karın ve bel ağrısı olup sonra hiç ağrı olmaması nedir? bat yarın bu arada. sadece göğüs dolgunlaşması ve meme ucu hassasiyeti var.

peki bişey soracağım adet gününden 4 gün önce adet olacakmış gibi şiddetli karın ve bel ağrısı olup sonra hiç ağrı olmaması nedir? bat yarın bu arada. sadece göğüs dolgunlaşması ve meme ucu hassasiyeti var.
İnşallah hamilesindır cnm belirtilerin onu gösteriyor ben olsam adet olmazsam yarn hemn test yapardm :)

Canımsın yaa, özlem zordur ama çok da işe yarar bazen. İnşallah sizin de öyle olacak. Sen bu iki ay yalnız başına güzel vakit geçirecek şeylere zaman ayırırsın, güzel besleyip vücudu iyice hazırlarsın :KK66: hem biz de varız yalnız değilsin ki.
Sağ ol bitanem:) aynen siz varsınıız;) ben iyiyim ya şaşırtıcı bir şekilde, büyük yaşarım özlemi diye düşünüyordum.. Neyse evet ben kendime çok iyi bakayım ki bu 2 ay sonra hemeb hamile kalayım:) bu arada siz çoktaaan hamile kalmış olun ben size yetişeyim;)

Canlarım yumurtlama dönemindeyim ve dün çok az kanama oldu birkaç damla? Bu normal midir? :dua: Allahımmm Homely_angel Homely_angel un açtığı konu başlığı buradaki tüm bebek isteyenlere uğur getirsin. Eylülde bebişlerimizi öğrenelim :anne::anneadayı::KK200:

Homely_angel Homely_angel canim adet oldum 27 sinde :KK43: yeni bat 23 Eylul bakalım nasip su günler yumurtlama gunlerimdi bir gun dolu bir gun bos gittik sonucu gorucez umudum azalıyor kasıma kadar beklicez sonra biseyler Yapicaz bakalim asilama tup filan :KK43: oglumun okulunda 2012 liler sinifimdakilerin çoğunun kardesi var :KK43: biz iki senedir uğraşıyoruz bir kere bile kalamadım hamile moralim cok bozuk .. Okudum butun mesajları cevap yazamadım bir hafta tatildeydim yine geldim ancak fırsat buldum yazmaya .. Sen bekleme aşamasına geçtin Sanriim dimi ins en kısa zamanda guzel haberler verelim birbirimize .. Arkadaslar sizler nasılsınız özlemişim muhabbetlerimizi :)

Canım benim olsun zaten Eylül ayı Uğur getirecek bize dedik ya umarım bu sene öyle olur da iki senelik bekleyişin artık 40 haftalık geri sayıma dönüşür. Ben bekliyorum vakalım haftasonu ak koyun kara koyun belli olur :)

Olabilir canım bende olmamıştı ama olanları duydum. Umarım da öyledir :)

Eğer ki geniz akıntısı yoksa ağızda metalik bi tat oluyo hamile kalınca ama 6 7 haftalikken basliyo genellikle inşallah öyledir

Homely_angel Homely_angel can8m bnm lekelenme ler basliyo bugün üçüncü gün yani hamile değilim testlerde negatif ama ne zaman sökülür bilmiyorum tatil bitene kadar yazamayabilirim şimdiden herkese hayırlı bayramlar

Ama ama ama bu ay beklemiyordum ben onu, biz beraber verecektir haberi. O zaman ben de güme gittim :(?

Ama ama ama bu ay beklemiyordum ben onu, biz beraber verecektir haberi. O zaman ben de güme gittim :(?

Sağ ol bitanem:) aynen siz varsınıız:KK66: ben iyiyim ya şaşırtıcı bir şekilde, büyük yaşarım özlemi diye düşünüyordum.. Neyse evet ben kendime çok iyi bakayım ki bu 2 ay sonra hemeb hamile kalayım:) bu arada siz çoktaaan hamile kalmış olun ben size yetişeyim:KK66:

Özlemler iyi gelir canım emin ol. Bir tazelenme yaratır. Sana güzel kürler ve sağlıklı beslenme programı uygulucaz. Sonra gelsin özlem bebişi. Hatta kız olursa adı da Özlem olsun :super:

Selam kızlar hepinizin Bayram'ı mübarek olsun☺️

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 49
Canlarım yumurtlama dönemindeyim ve dün çok az kanama oldu birkaç damla? Bu normal midir? :dua: Allahımmm Homely_angel Homely_angel un açtığı konu başlığı buradaki tüm bebek isteyenlere uğur getirsin. Eylülde bebişlerimizi öğrenelim :anne::anneadayı::KK200:

Tatlım Klomen filan kullandın mı? Birden fazla yumurtan oluşmuş ve o yüzden lekelenmem olmuş olabilir. Erken yumurtlayıp hamiş olup yerleşme yaşayabilirsin. Bir de kist durumu aklıma geldi. Hepsi de normaldir sanırım, korkulacak bişi olduğunu sanmıyorum ama çok kafana takılırsa bir doktora git istersen.
Âmin canım şu mübarek gün de tüm dualarımıza Rabbim hayırlı karşılıklar versin İnş.

Herkesin Bayramı'nı kutluyorum canlarım. Allah nicelerini bebeklerimizle kısmet etsin inşallah.

Benim bu Bayram buruk geçiyor maalesef, çünkü eğer oğlum dursaydı bu hafta doğum görünüyordu :KK61:

Herkesin Bayramı'nı kutluyorum canlarım. Allah nicelerini bebeklerimizle kısmet etsin inşallah.

Benim bu Bayram buruk geçiyor maalesef, çünkü eğer oğlum dursaydı bu hafta doğum görünüyordu :KK61:
Kalbini hiç bozma bende dış gebelik olmasaydı 4aylık olucaktı rabbimin bir bildigi var içini ferah tut kuzun Zaman'ını biliyor dualarım seninle

Back