• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Yok ttlim birşey valla sabah test yaptım o da negatif demek ki gelecek bnm kırmızılar bakalım bekliyorum hayırlısını zati ekimde düğün vardı belki de hayırlısı bu dur

dur bakalım bana hep sen demiyor musun kırmızıları görmeden ümitsizlik yok diye. Şu an negatif çıkması çok doğal ;)

Bilmiyorum ttlim bi belirti arasan da yok sadece bitmez bi akintiy var ama sanırım bu ay denize çok girdim ondandır o dediğim akıntı yumurtlamami onu da bilmiyorum bu ay bayağı karıştım ben yaa;)
dur bakalım bana hep sen demiyor musun kırmızıları görmeden ümitsizlik yok diye. Şu an negatif çıkması çok doğal :KK66:

Bilmiyorum ttlim bi belirti arasan da yok sadece bitmez bi akintiy var ama sanırım bu ay denize çok girdim ondandır o dediğim akıntı yumurtlamami onu da bilmiyorum bu ay bayağı karıştım ben yaa:KK66:

belirti aramak yooook!!!
ümitsizlik yooook!!!
bebek vaaaaaar :)

Canım dün akşamki tam güzel zamanlama olmuş bence. bu akşam da olursa iyi olur ama olmasa da çok dert değil :KK66:
Ayyy gerçekten mi:) iyi ki yapmışım dün gece. Aslında bugünde yapsam fena olmazda eşime hadi demek artık tuhafıma gidiyor:)) bugün de biraz kızgınım ona ama bebiş için küsmeyeyim bari uzatmayayım;) bu arada sen bu konuyu geçen sene açmışsın. Hiç gebelik yaşadın mı geçen seneden beri?

Teyzoşşşşşşşşşlar Slm biz bugun doktora gittik 5+6 olmamız gerekirken 6+1 göründü ultrasonda ve kalbimiz bile atmaya başlamış şükürler olsun ☺️ Derindende olsa duyduk çok dua etmiştim rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş biraz kendimi toparlıyim isimlerinizle Meryem süresi okuyucum size aklımdasınız bu biraz ağır geçiyor ama şükür halime alın size ilk fotomuz teyzeler bi maşallahınızı alırız :nazar:

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 52
masallah subhanallah teyzoslar yer onu yer saglıkla kucagına al ınsallah mınık prensesı :) darısı bıze ınsallah
Teyzoşşşşşşşşşlar Slm biz bugun doktora gittik 5+6 olmamız gerekirken 6+1 göründü ultrasonda ve kalbimiz bile atmaya başlamış şükürler olsun ☺️ Derindende olsa duyduk çok dua etmiştim rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş biraz kendimi toparlıyim isimlerinizle Meryem süresi okuyucum size aklımdasınız bu biraz ağır geçiyor ama şükür halime alın size ilk fotomuz teyzeler bi maşallahınızı alırız :nazar:

Masallah subhanallah minnaga :nazar::nazar::nazar:

Ayyy gerçekten mi:) iyi ki yapmışım dün gece. Aslında bugünde yapsam fena olmazda eşime hadi demek artık tuhafıma gidiyor:)) bugün de biraz kızgınım ona ama bebiş için küsmeyeyim bari uzatmayayım:KK66: bu arada sen bu konuyu geçen sene açmışsın. Hiç gebelik yaşadın mı geçen seneden beri?

Yaşadım canım Aralık'ta hamile kaldım sonra Mart yında 14 haftalıktan kaybettim :(

Canım benim gözün Aydın, duygulandım resmen. Rabbim kucağına aldığın günü yazmanı nasip etsin. Âmin amiiiin inşallah biz de en kısa zamanda böyle güzel görüntüler görürüz.

angel-devil angel-devil
birbuyuktemmuzaski birbuyuktemmuzaski

kızlar bebişler nasıl? siz ekstra özel hamişlerimizsiniz. habersin bırakmayın bizi :)
Cnm ben 3 haftadr gecmeyen bas agrisiyla ugrasiyorum gecen gece dyanamyip acile gttm ve verdigi serumdaki vitamine alerjim cikti bir an oluyorum sandim icimden bisey akti dun ilk isim doktoruma gtmek oldu cok sukur iki bebegmde iyi kocaman olmuslar 3 gun onden gidiyolar 15+4uz bugun birinin cinsiyeti kiz otekini henuz goremedik :) sizlerede dua etmeyi unutmuyoruz teyzeleri

bizde benzer durumdayız hastaneye taşınıp duruoz.. karnım semsert oluo taş gibi geçmiyor saatlarce.. doktor erken doğum sancısı olabilir dedi gittik nst ye bağlandık çok şükür bişey çıkmadı ama karnım hala sertti.. eve gelince sıcak su koydum ayağımın altına o rahatlattı gaz sancısı oluor sanırım.. yediğimde de bişey yok ama.. yiyemiorum değilik bi hamilelik benimkisi tiksine tiksine zorla yiyom.. az az.. haftalıkmdüşük iğnesi vuruluorum her çarşamba o iğne beni iki gün kusturuo :( Allah emeğimizin karşılığını boşa çıkarmaz inşalllah.. zor ama sıkıyorum dişimi bu da geçecek az kaldı diorum inşallah hızla kasımın 15 i gelir kendim giderim doğuma planlı bi şekilde.. :( takip ediom sizi bekliom güzel haberlerinizi inşallah!!!

Cnm ben 3 haftadr gecmeyen bas agrisiyla ugrasiyorum gecen gece dyanamyip acile gttm ve verdigi serumdaki vitamine alerjim cikti bir an oluyorum sandim icimden bisey akti dun ilk isim doktoruma gtmek oldu cok sukur iki bebegmde iyi kocaman olmuslar 3 gun onden gidiyolar 15+4uz bugun birinin cinsiyeti kiz otekini henuz goremedik :) sizlerede dua etmeyi unutmuyoruz teyzeleri

Çok geçmiş olsun, şükür ki bebişler iyiymiş. Diğer hamileliklere oranla sizinki zor tabi canım. Güzel haberlerinizi almak bize de iyi geliyor. Dualarınız için Allah razı olsun tatlım.

Back