Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

@Tuanam21 canım merhaba, uzun zamandır bizim sayfada yoksun ama az önce tesadüfen gördüm hamişsin. Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına al inşallah
Çok ince bi davrans sergilemissin..
Arkadas takibi bıraktgı halde tatlı dille tebrik ediyorsun..
Biraz önce batımı haber vermeyi unuttugum bi sayfada bayanın verdiği tepki çok garibime gitti..
Bunı görünce mutlu oldum tatlm paylasmak istedim benmle ilgisi olmasada

Bu da bugün. Daha koyu düne göre sanki.c kadar koyu değil gibi de koyu gibi de:)))) bugün mü yapsam yarın mı? Bugün ilişki olsa birde çarşamba mı olsa yoksa yarın olsa birde perşembe mi:))) inşallah anlatabilmişimdir:)

Eklentiler

• 20160905_124406.jpg
    178,1 KB · Görüntüleme: 27

tatlım koyuluk fena görünmüyor, benim önceden bu koyuluğa geldiğinde çatlıyordu bir gün sonra baya silik görüyordum.
Bana kalırsa bu akşam veya yarın sabah olsun. Sonra bir de çarşamba günü olur

sonuçta spermitolar 3 güne kadar içerde canlılar. bugün öncü kuvveti bir gönderin bakalım, belki hemencik yumyumu bulur fethederler :)

teşekkür ederim canım, her bebek ayrı sevinç bizim için :)

Sende o arada kafanı boşalt canım herşey olacağına varır. Özlersin eşini biraz arada iyi gelir :) sonra bakarsın bir özlem bebişi gelir.
İnşallah canım:) dediğin gibi belki çok güzel olur bizim için özlemek iyidir:) çok sağ ol tatlım desteğin için:)
Canım gitmeden değerlendirin belki de babiş tohumu atıp öyle gider eğitime, sonra geldiğinde bebişle karşılarsınız onu

Cuma günü mü gidiyor? ve şu an reglin kaçıncı günü?
Canımmm evet cuma gidiyor.. Ben 6. Günündeyim bugün 10 gün sürüyor reglim.. Yani bitecek ve gidecek.. Saçma sapan.. Ama olur da erken biterse, deneriz:) ne güzel olur öyle değil mi

Geçen ay arkadaşımla konuşuyorduk onu hamile kalmaya ikna ettim o da bu ay korunmadi ilişki günleri falann da söyledim kız hemen bir ay da hamile kaldı ya ben şok diyo ki bi de bu ay hemen olacağını bilmiyordum allahım duy sesimi

Biter biter cuma akşam siz bir deneyin tatlım :) ayyy hem de ne güzel olur :)

Canım bu bence doğanın kanunu olmuş; çevremde hemen kalacağını düşünen (başta kendim) herkes aylarca uğraştı, aman canım hemen olcak değil ya diyenler de ilk ayda kaldı, hatta doğurdu, hatta okula başlayacak neredeyse

Rabbim duy hepimizi, bu ay nasip et miniklerimizi.

dediğin gibi dün akşam denedik. bugün tekrar test yapaağım bkalım. yapınca yüklerim Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin ne olur
kısmet işte yaa. gerçekten de çok istediğin şeyle sınanıyorsun galiba inşallah bu ay hepimizin yüzü güler.

Kızlar gmerhaba bu sabah çok değişik bir şeyle karşılaştım uyandım sırt ustu yatıyorken iki elimi gobeğime koydum alışkanlığımdır karnıma dokunurum öyle. Neyse öyle elimi gezdirirken sol tarafımda kasıgımda yani bacagımda değil. Kemiğimiz varya tam orada elime top gibi bişey geldi bildiğiniz bilye. Sağa baktım hiçbişey yok nedir bu kızlar eşimede,dokun dedin gezdirdi parmaklarını hemen buldu. Ne olabilir bu lütfen yanıtsız bırakmayın korktum ?

Hiç bir fikrim yok ya inşallah önemli bişey değildir.hemen bi hastaneye git derim aman ihmal etme..sonucuda yazar mısın merak ettim.

canım inan hiç duymadım. Umarım önemsiz bir şeydir, doktorunla görüş ki aklında kalmasın.

Düne göre silikleşti.dün akşam ilişki oldu. Bugün de olsun mu yarın mı olsun acaba? İyice görev icabı olmaya başladı benim de:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…