• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canlarım az önce doktordan çıktım. Daha önce hiç gitmemiştim. Herşey normal görünüyor, yumurta vs. Güzel dedi kan testi ve smear verdim. Folik asite başlattı ve 6 ay dene bakalım dedi. Bide 1 cm kadar bi tane miyom varmış ama o önemli değil dedi. Bakalım eylülll hepimize uğur getir şans getir bi deeee bebek getiiirrrr :anne::anneadayı::KK49:

Ara kanama yaşamışsın cnm . Yumurtlayınca olur derler de başka nedenleri de olabiliyor netten ara kanama diye bak istersen cnm
Yaa evet dediğin gibi bazıları yumurtlama zamanı da oluyor diyor. Bazıları kist diyor.üstüne görmüş olabilirsin diyen bile var.hamilelik testi mi yapsam:confused: bugün de devam ediyor. Sadece akıntının içinde var.dün bişey olmadı. Ben bugünü değerlendireyim o zaman. Ovulasyon testim yine silik çıktı ama Ne olur ne olmaz..risk almayayım:)))

Ben regl oldum kizlar.. Homely_angel Homely_angel cnm yeni bat 5 ekim ama hâlâ eylulun ugurlu gelme ihtimali var tabi, bi dahaki yumurtlama tarihi 21 eylul gozukuyo su an.. :halay::KK66: bakalim nasip kismet bu isler.. senin de hayirli haberlerini aliriz insallah.. takipteyim :KK66:

Ben regl oldum kizlar.. Homely_angel Homely_angel cnm yeni bat 5 ekim ama hâlâ eylulun ugurlu gelme ihtimali var tabi, bi dahaki yumurtlama tarihi 21 eylul gozukuyo su an.. :halay::KK66: bakalim nasip kismet bu isler.. senin de hayirli haberlerini aliriz insallah.. takipteyim :KK66:

Hayırlısı diyelim ve Eylül de çatırdayacak yumyumun uğurlu gelmesini dileyelim o zaman canım ;) inşallah tatlım o haberi vermek için can atıyorum inanki :)

Yaa evet dediğin gibi bazıları yumurtlama zamanı da oluyor diyor. Bazıları kist diyor.üstüne görmüş olabilirsin diyen bile var.hamilelik testi mi yapsam:confused: bugün de devam ediyor. Sadece akıntının içinde var.dün bişey olmadı. Ben bugünü değerlendireyim o zaman. Ovulasyon testim yine silik çıktı ama Ne olur ne olmaz..risk almayayım:)))
Son adet tarihin neydi cnm ? Bnm ovulasyon da bu günlerde görünüyor yumurtalıklarda agrım var zaten

[QUHnf sllms, post: 47955049, member: 696853"]Son adet tarihin neydi cnm ? Bnm ovulasyon da bu günlerde görünüyor yumurtalıklarda agrım var zaten[/QUOTE]
23 ağustos cnm.benim de 6 eylül görünüyor.bak bu bugün yaptığım ovulasyon testim.dün silikti.bugün biraz daha koyulaştı.ama tam koyu değil.

Eklentiler

• 20160904_142845.jpg
    20160904_142845.jpg
    159,2 KB · Görüntüleme: 39
[QUHnf sllms, post: 47955049, member: 696853"]Son adet tarihin neydi cnm ? Bnm ovulasyon da bu günlerde görünüyor yumurtalıklarda agrım var zaten
23 ağustos cnm.benim de 6 eylül görünüyor.bak bu bugün yaptığım ovulasyon testim.dün silikti.bugün biraz daha koyulaştı.ama tam koyu değil.[/QUOTE]

Canım iki gün içinde kızarır bence, az kalmış ;)

Bak benim öyle oldu canım
Oyüzden kafanı takma herseyin bir zamanı var demekki. . . Hayırdır esin nereye gidiyor?
Aynen tatlım haklısın:) eşim yurt dışına çıkacak 1 ya da 2 aylığına eğitim gibi bir şey. Şuan tatildeyiz bu cumaya kadar sonra eşim yok ve ben hala reglim

Aynen tatlım haklısın:) eşim yurt dışına çıkacak 1 ya da 2 aylığına eğitim gibi bir şey. Şuan tatildeyiz bu cumaya kadar sonra eşim yok ve ben hala reglim
Sende o arada kafanı boşalt canım herşey olacağına varır. Özlersin eşini biraz arada iyi gelir :) sonra bakarsın bir özlem bebişi gelir.

Canım gitmeden değerlendirin belki de babiş tohumu atıp öyle gider eğitime, sonra geldiğinde bebişle karşılarsınız onu ;)

Cuma günü mü gidiyor? ve şu an reglin kaçıncı günü?

Back