- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #13.341
bizde benzer durumdayız hastaneye taşınıp duruoz.. karnım semsert oluo taş gibi geçmiyor saatlarce.. doktor erken doğum sancısı olabilir dedi gittik nst ye bağlandık çok şükür bişey çıkmadı ama karnım hala sertti.. eve gelince sıcak su koydum ayağımın altına o rahatlattı gaz sancısı oluor sanırım.. yediğimde de bişey yok ama.. yiyemiorum değilik bi hamilelik benimkisi tiksine tiksine zorla yiyom.. az az.. haftalıkmdüşük iğnesi vuruluorum her çarşamba o iğne beni iki gün kusturuoAllah emeğimizin karşılığını boşa çıkarmaz inşalllah.. zor ama sıkıyorum dişimi bu da geçecek az kaldı diorum inşallah hızla kasımın 15 i gelir kendim giderim doğuma planlı bi şekilde.. takip ediom sizi bekliom güzel haberlerinizi inşallah!!!
O takvim bana gore biraz geriden gidiyor . Sistit oldum kiz bi de ilac iciyom kafama goreTatlım takvime göre bugün çok çalışman lazım
23 ağustos cnm.benim de 6 eylül görünüyor.bak bu bugün yaptığım ovulasyon testim.dün silikti.bugün biraz daha koyulaştı.ama tam koyu değil.[/QUOTE][QUHnf sllms, post: 47955049, member: 696853"]Son adet tarihin neydi cnm ? Bnm ovulasyon da bu günlerde görünüyor yumurtalıklarda agrım var zaten
O takvim bana gore biraz geriden gidiyor . Sistit oldum kiz bi de ilac iciyom kafama gore
Masllah canim bebek gorunuyor orda kesenin icinde 2 3 mm vardir dimiTeyzoşşşşşşşşşlar Slm biz bugun doktora gittik 5+6 olmamız gerekirken 6+1 göründü ultrasonda ve kalbimiz bile atmaya başlamış şükürler olsunDerindende olsa duyduk çok dua etmiştim rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş biraz kendimi toparlıyim isimlerinizle Meryem süresi okuyucum size aklımdasınız bu biraz ağır geçiyor ama şükür halime alın size ilk fotomuz teyzeler bi maşallahınızı alırız
Oyle agir bisey degil diye gitmk istemiyor icmem bnde ilackafana göre içmeeee , canım doğru doktora
Insallah olmustur cnm yumurtlamayi yakalamissan iyi cslisip bacaklari da kaldirdiysan gerisi kader kismet canim[/QUOTE]23 ağustos cnm.benim de 6 eylül görünüyor.bak bu bugün yaptığım ovulasyon testim.dün silikti.bugün biraz daha koyulaştı.ama tam koyu değil.
23 ağustos cnm.benim de 6 eylül görünüyor.bak bu bugün yaptığım ovulasyon testim.dün silikti.bugün biraz daha koyulaştı.ama tam koyu değil.
Insallah olmustur cnm yumurtlamayi yakalamissan iyi cslisip bacaklari da kaldirdiysan gerisi kader kismet canim
Takdir allahın bakalım.sonucu inşallah mutlu bir şekilde sizinle paylaşırım.
Durum şu.4 eylülde koyulaşmaya başladı. O sabah ilişki oldu. 5 eylül baya koyuydu.o günde akşam ilişki oldu.ertessi gün 6 eylülde hafif silikleşti ama koyuluk devam ediyordu.o gün ilişki olmadı ve dün yani 7 eylülde de ilişki olmadı.aslıbda 5 eylülde koyuluk fazlaydı ya 6 eylülde girmem gerekiyordu sanki.ama olmadı.
Sizce 4-5 eylüldeki yeterli mi...çok üzgünüm son iki günü değerlendiremediğim için.bugün de yaptım test.çok silik değil ama silik işte.anlatabildim mi kızlar(
Canım Allah ol dedikten sonra 4-5 Eylül yeterli tabiki, hiç üzme kendini. Bu arada bu akşamı da her ihtimale karşı değerlendirebilirsiniz.
Tatlış nasılsın varmı karnının içinde gelişme
Canım benim allah kavuştursun inş. Sen canını sıkma buara kafanı dağıt bol bol spor yap mesela, arkadaşlarınla. Aktiviteler yap :) güzel olcak inş. Geldiğinde olumlu düşün.Kızlar eşim gitti.. Biraz buruğum ister istemez.. Gitmeden 1 kere oldu ama tabi ki yumurtlama zamanına denk gelemedi.. Neyse ben 2 ay öylesine yanınızdayım. İnşallah bu sürede herkes hamile olur
Insallah olmustur cnm yumurtlamayi yakalamissan iyi cslisip bacaklari da kaldirdiysan gerisi kader kismet canim
Aynen canim karninda cekme batma var mi ? Bnm oluyor ancak sistitten de oluyordu bazen . Hayirlisibenim daha bir haftam var canım, esas sende var mı bir güzel bayram hediyesi?
Bu sure boyunca bebek dusunmeyecegin icin canim yumurtalarin daha iyi gelisecektirKızlar eşim gitti.. Biraz buruğum ister istemez.. Gitmeden 1 kere oldu ama tabi ki yumurtlama zamanına denk gelemedi.. Neyse ben 2 ay öylesine yanınızdayım. İnşallah bu sürede herkes hamile olur
Aynen öylee:) bugünden başladım ben de:) iyiyim daha, sonuçta güzel bir şey için gitti, ben atama tarihleri kesinleşmedi diye gidemedim.. Neyse canım çok teşekkür ederim desteğin için:)Canım benim allah kavuştursun inş. Sen canını sıkma buara kafanı dağıt bol bol spor yap mesela, arkadaşlarınla. Aktiviteler yap :) güzel olcak inş. Geldiğinde olumlu düşün.
Kızlar eşim gitti.. Biraz buruğum ister istemez.. Gitmeden 1 kere oldu ama tabi ki yumurtlama zamanına denk gelemedi.. Neyse ben 2 ay öylesine yanınızdayım. İnşallah bu sürede herkes hamile olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?