• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

bizde benzer durumdayız hastaneye taşınıp duruoz.. karnım semsert oluo taş gibi geçmiyor saatlarce.. doktor erken doğum sancısı olabilir dedi gittik nst ye bağlandık çok şükür bişey çıkmadı ama karnım hala sertti.. eve gelince sıcak su koydum ayağımın altına o rahatlattı gaz sancısı oluor sanırım.. yediğimde de bişey yok ama.. yiyemiorum değilik bi hamilelik benimkisi tiksine tiksine zorla yiyom.. az az.. haftalıkmdüşük iğnesi vuruluorum her çarşamba o iğne beni iki gün kusturuo :KK43: Allah emeğimizin karşılığını boşa çıkarmaz inşalllah.. zor ama sıkıyorum dişimi bu da geçecek az kaldı diorum inşallah hızla kasımın 15 i gelir kendim giderim doğuma planlı bi şekilde.. :KK43: takip ediom sizi bekliom güzel haberlerinizi inşallah!!!

Sizin hamilelik keyfi yapmanız pek mümkün olmadı canım ama sevinci üçe katlayıp tüm keyfini orada çıkartacaksın inş. hep sağlıklı, iyi haberleriniz gelsin inş.

[QUHnf sllms, post: 47955049, member: 696853"]Son adet tarihin neydi cnm ? Bnm ovulasyon da bu günlerde görünüyor yumurtalıklarda agrım var zaten
23 ağustos cnm.benim de 6 eylül görünüyor.bak bu bugün yaptığım ovulasyon testim.dün silikti.bugün biraz daha koyulaştı.ama tam koyu değil.[/QUOTE]
Insallah olmustur cnm yumurtlamayi yakalamissan iyi cslisip bacaklari da kaldirdiysan gerisi kader kismet canim

Teyzoşşşşşşşşşlar Slm biz bugun doktora gittik 5+6 olmamız gerekirken 6+1 göründü ultrasonda ve kalbimiz bile atmaya başlamış şükürler olsun ☺️ Derindende olsa duyduk çok dua etmiştim rabbım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inş biraz kendimi toparlıyim isimlerinizle Meryem süresi okuyucum size aklımdasınız bu biraz ağır geçiyor ama şükür halime alın size ilk fotomuz teyzeler bi maşallahınızı alırız :nazar:
Masllah canim bebek gorunuyor orda kesenin icinde 2 3 mm vardir dimi

23 ağustos cnm.benim de 6 eylül görünüyor.bak bu bugün yaptığım ovulasyon testim.dün silikti.bugün biraz daha koyulaştı.ama tam koyu değil.
Insallah olmustur cnm yumurtlamayi yakalamissan iyi cslisip bacaklari da kaldirdiysan gerisi kader kismet canim[/QUOTE]
23 ağustos cnm.benim de 6 eylül görünüyor.bak bu bugün yaptığım ovulasyon testim.dün silikti.bugün biraz daha koyulaştı.ama tam koyu değil.

Takdir allahın bakalım.sonucu inşallah mutlu bir şekilde sizinle paylaşırım.
Durum şu.4 eylülde koyulaşmaya başladı. O sabah ilişki oldu. 5 eylül baya koyuydu.o günde akşam ilişki oldu.ertessi gün 6 eylülde hafif silikleşti ama koyuluk devam ediyordu.o gün ilişki olmadı ve dün yani 7 eylülde de ilişki olmadı.aslıbda 5 eylülde koyuluk fazlaydı ya 6 eylülde girmem gerekiyordu sanki.ama olmadı.
Sizce 4-5 eylüldeki yeterli mi...çok üzgünüm son iki günü değerlendiremediğim için.bugün de yaptım test.çok silik değil ama silik işte.anlatabildim mi kızlar:KK43:(

Insallah olmustur cnm yumurtlamayi yakalamissan iyi cslisip bacaklari da kaldirdiysan gerisi kader kismet canim

Durum şu.4 eylülde koyulaşmaya başladı. O sabah ilişki oldu. 5 eylül baya koyuydu.o günde akşam ilişki oldu.ertessi gün 6 eylülde hafif silikleşti ama koyuluk devam ediyordu.o gün ilişki olmadı ve dün yani 7 eylülde de ilişki olmadı.aslıbda 5 eylülde koyuluk fazlaydı ya 6 eylülde girmem gerekiyordu sanki.ama olmadı.
Sizce 4-5 eylüldeki yeterli mi...çok üzgünüm son iki günü değerlendiremediğim için.bugün de yaptım test.çok silik değil ama silik işte.anlatabildim mi kızlar:KK43:(

Canım Allah ol dedikten sonra 4-5 Eylül yeterli tabiki, hiç üzme kendini. Bu arada bu akşamı da her ihtimale karşı değerlendirebilirsiniz.

Kızlar eşim gitti.. Biraz buruğum ister istemez.. Gitmeden 1 kere oldu ama tabi ki yumurtlama zamanına denk gelemedi.. Neyse ben 2 ay öylesine yanınızdayım. İnşallah bu sürede herkes hamile olur

Kızlar eşim gitti.. Biraz buruğum ister istemez.. Gitmeden 1 kere oldu ama tabi ki yumurtlama zamanına denk gelemedi.. Neyse ben 2 ay öylesine yanınızdayım. İnşallah bu sürede herkes hamile olur
Canım benim allah kavuştursun inş. Sen canını sıkma buara kafanı dağıt bol bol spor yap mesela, arkadaşlarınla. Aktiviteler yap :) güzel olcak inş. Geldiğinde olumlu düşün.

Sizce 4-5 eylüldeki yeterli mi...çok üzgünüm son iki günü değerlendiremediğim için.bugün de yaptım test.çok silik değil ama silik işte.anlatabildim mi kızlar:KK43:([/QUOTE]
Canim o testlerden anlamiyorum bn ancak adetten 14 gun oncesini degerlendirdiysen yeterlidir normalde

Bu sure boyunca bebek dusunmeyecegin icin canim yumurtalarin daha iyi gelisecektir

Canım benim allah kavuştursun inş. Sen canını sıkma buara kafanı dağıt bol bol spor yap mesela, arkadaşlarınla. Aktiviteler yap :) güzel olcak inş. Geldiğinde olumlu düşün.
Aynen öylee:) bugünden başladım ben de:) iyiyim daha, sonuçta güzel bir şey için gitti, ben atama tarihleri kesinleşmedi diye gidemedim.. Neyse canım çok teşekkür ederim desteğin için:)

Merhaba kızlar memleketteyim. Tlf çekmiyor. Kasıklarımda arada olan ağrıdan başka bişey yok. Akıntı bile yok. Gebelikten önce akıntı artarmış. Neyse bu bi hadta yapacak bişey yok. Eve dönünce test yaparım inşallah ve pozitifi görürüm.

Canımsın yaa, özlem zordur ama çok da işe yarar bazen. İnşallah sizin de öyle olacak. Sen bu iki ay yalnız başına güzel vakit geçirecek şeylere zaman ayırırsın, güzel besleyip vücudu iyice hazırlarsın ;) hem biz de varız yalnız değilsin ki.

Homely_angel Homely_angel canim adet oldum 27 sinde :( yeni bat 23 Eylul bakalım nasip su günler yumurtlama gunlerimdi bir gun dolu bir gun bos gittik sonucu gorucez umudum azalıyor kasıma kadar beklicez sonra biseyler Yapicaz bakalim asilama tup filan :( oglumun okulunda 2012 liler sinifimdakilerin çoğunun kardesi var :( biz iki senedir uğraşıyoruz bir kere bile kalamadım hamile moralim cok bozuk .. Okudum butun mesajları cevap yazamadım bir hafta tatildeydim yine geldim ancak fırsat buldum yazmaya .. Sen bekleme aşamasına geçtin Sanriim dimi ins en kısa zamanda guzel haberler verelim birbirimize .. Arkadaslar sizler nasılsınız özlemişim muhabbetlerimizi :)

Back