- 13 Ağustos 2015
- 1.644
- 1.123
- 133
- 29
- Konu Sahibi Homely_angel
- #12.301
Amin cok tesekkur ederim senin dogumda yaklasms rabbim.saglkla kucagina aldirsin insllahHa
Hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cok tesekkur ederim senin dogumda yaklasms rabbim.saglkla kucagina aldirsin insllahHa
Hayırlı olsun canım. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
az kaldı canım benim Allah yardımcın olsun çatı muayenesinden sonra yazarsın bana nasıl geçtiğini olur mu?Ben de idare ediyorum canım. Biraz biraz ağırlaştım. Benim de anlık ağrılar giriyor. Bazen kasıklarıma ve belime ağrı giriyor. Özellikle çatı bölgesinde ağrı oluyor.
Maşallah bebişinin gelişimi iyi. Bizim kontrollerimiz sıklaştı. Artık her hafta gidiyoruz. Nst ye giriyoruz. Normal doğum istiyorum. Cuma bizim de kontrolümüz var ve çatı muayenesini yapacak doktor. İnşallah normal yapabilirsin der. Kaç kilo aldın canım?
Amin amin canım Allah razı olsun ben daha senin haftalarındayken dua etmiştim 2 kaybım oldugundan dolayı çok korkuyordum rabbim bana önce 15 sonra 25 sonra da 35 haftayı görmeyi nasip et diye şükürler olsun nasip etti darısı sana da olsun inşallahAmin amin cok sagol. Seninde doguma cok azz kalms bi avazda kurtulursun insallah :)
Amin insallah yaaaAmin amin canım Allah razı olsun ben daha senin haftalarındayken dua etmiştim 2 kaybım oldugundan dolayı çok korkuyordum rabbim bana önce 15 sonra 25 sonra da 35 haftayı görmeyi nasip et diye şükürler olsun nasip etti darısı sana da olsun inşallah
Amin canım. Yazarım tabii ki. Benim de kasılmalar oluyor. Şu an karnım taş gibi ve sancı var gibi. Ben 10.5 kilo aldım canım. Kızım da en son 3.100 gramdı. Boyunu söylemedi doktor. Ben sıcaklardan ağrılardan bunaldıkça doğsun artık diyorum :)az kaldı canım benim Allah yardımcın olsun çatı muayenesinden sonra yazarsın bana nasıl geçtiğini olur mu?
benimde dün gece kasıklarıma sancı girdi ona uyandım doğurcam sandım zaten karnımda da kasılmalar oluyo 3 gündür tedirginim aşağıda da çok baskı hisseder oldum bakalım ne zaman gelecek minik bey..
13.5 kilo aldım canım sende durumlar ne fıstıgın ne kadar olmuş?
Amin canım, inşallah. Biz artık gün sayıyoruz:)Amin cok tesekkur ederim senin dogumda yaklasms rabbim.saglkla kucagina aldirsin insllah
maşallah canım kilon kontrollü gitmiş bebişin de iyi hayırlısıyla al kucağına inşallah öyle oluyo valla sonra da diyorsun ki dur dur biraz daha büyü içerdeAmin canım. Yazarım tabii ki. Benim de kasılmalar oluyor. Şu an karnım taş gibi ve sancı var gibi. Ben 10.5 kilo aldım canım. Kızım da en son 3.100 gramdı. Boyunu söylemedi doktor. Ben sıcaklardan ağrılardan bunaldıkça doğsun artık diyorum :)
Bi avazda insallah kurtarsin rabbim :)Amin canım. Yazarım tabii ki. Benim de kasılmalar oluyor. Şu an karnım taş gibi ve sancı var gibi. Ben 10.5 kilo aldım canım. Kızım da en son 3.100 gramdı. Boyunu söylemedi doktor. Ben sıcaklardan ağrılardan bunaldıkça doğsun artık diyorum :)
toplarlar ilerleyen haftalarda hergün muz ye bir de kaşarı çok tüket.. benim 9. haftada gördüler üçüncüyü canım.. her şeyin hayırlısı.. bizde şimdilik iyi gidioruz bizim jindamın tahmin tuttu.. hepsi erkek biri 20 gr küçük nasıl üzüldüm onaEdiyorum ediyorum hep uzaniyorum :) senin nasl gdiyo hamilelik 3 tane olsa anlasilirdi dimi. Bide 7 olmaso gerekirken biri 6+3 digeri 6+1 Cikti bi sorun olur mu ki doktor olmaz normal dedi
ben de 30. haftayı görelim die dua ediorum.. sonra 34. hafta.. doktor 34 bitince alırız dior inşallah o günleri bizde görürüz.. Allah kimseyi ciğeriyle sınamasın.. AminAmin amin canım Allah razı olsun ben daha senin haftalarındayken dua etmiştim 2 kaybım oldugundan dolayı çok korkuyordum rabbim bana önce 15 sonra 25 sonra da 35 haftayı görmeyi nasip et diye şükürler olsun nasip etti darısı sana da olsun inşallah
20 gr cok degilmis ya toparlar o :) yaa demek 3 prens annesi olcaksin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahtoplarlar ilerleyen haftalarda hergün muz ye bir de kaşarı çok tüket.. benim 9. haftada gördüler üçüncüyü canım.. her şeyin hayırlısı.. bizde şimdilik iyi gidioruz bizim jindamın tahmin tuttu.. hepsi erkek biri 20 gr küçük nasıl üzüldüm ona
Amin cnm inşallah cümlemize nasip etsin.. etrafta hamile arkadaşların ne çabuk geçti de doğurdu derdim ama insanın kendinin olunca geçmek bilmiyor.. Sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin Allah bizlere.. kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.. inşallah..20 gr cok degilmis ya toparlar o :) yaa demek 3 prens annesi olcaksin cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Gorursun Inşallah canim benim bebeklerinle konuş onlara hep pozitif enerjini yolla Insallah onlar ıcın hayırlı zamanda gelirler canım benımben de 30. haftayı görelim die dua ediorum.. sonra 34. hafta.. doktor 34 bitince alırız dior inşallah o günleri bizde görürüz.. Allah kimseyi ciğeriyle sınamasın.. Amin
Yaaa katiliyorum.kendinde olunca hic gecmiyooooAmin cnm inşallah cümlemize nasip etsin.. etrafta hamile arkadaşların ne çabuk geçti de doğurdu derdim ama insanın kendinin olunca geçmek bilmiyor.. Sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin Allah bizlere.. kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.. inşallah..
Amin canım inşallah. Darısı isteyen herkese olsun. Allah en kısa zamanda sizlere de yaşatsın bu güzel duyguyu.birbuyuktemmuzaski Oyy ne huzel yaa Masallah bebislerine Can'ımmm sag salım doğsunlar insaallah :) interiorarchitect A arzerk cnm insaallah bir avazda sagkikla alirsiniz yavrularınızı kucağınıza .. angel-devil yaa yerim onları uc tane erkek mi allahım Nasıl guzel mucize bir amda uc erkek anasi olmak canimm inşallah saglikla gelirler ucude kucağına koca koca paşalar olurlar :) .. Benimde esim test verdi kızlar en son martta vermişti bakalım NE alemde ona gore agustos bası bir asilama planım var kısmet dua edin bana da ..
oyy canım benim çok teşekkür ederim rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin canım tekrardan bu güzel duygularııı...birbuyuktemmuzaski Oyy ne huzel yaa Masallah bebislerine Can'ımmm sag salım doğsunlar insaallah :) interiorarchitect A arzerk cnm insaallah bir avazda sagkikla alirsiniz yavrularınızı kucağınıza .. angel-devil yaa yerim onları uc tane erkek mi allahım Nasıl guzel mucize bir amda uc erkek anasi olmak canimm inşallah saglikla gelirler ucude kucağına koca koca paşalar olurlar :) .. Benimde esim test verdi kızlar en son martta vermişti bakalım NE alemde ona gore agustos bası bir asilama planım var kısmet dua edin bana da ..
Sagoll canim insallah saglikla dogarlar:) dualarimdasin canim insallah sende kavuscaksin bebeginebirbuyuktemmuzaski Oyy ne huzel yaa Masallah bebislerine Can'ımmm sag salım doğsunlar insaallah :) interiorarchitect A arzerk cnm insaallah bir avazda sagkikla alirsiniz yavrularınızı kucağınıza .. angel-devil yaa yerim onları uc tane erkek mi allahım Nasıl guzel mucize bir amda uc erkek anasi olmak canimm inşallah saglikla gelirler ucude kucağına koca koca paşalar olurlar :) .. Benimde esim test verdi kızlar en son martta vermişti bakalım NE alemde ona gore agustos bası bir asilama planım var kısmet dua edin bana da ..