• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Sevindim o zaman kese gormeyede dha var :KK43: 15 gun nasl beklicem bilmiyorum ama dpktorumuda degistirmek istemiyorum o kadar sabrettin 2 hafta dha sabret seninle bebeklerin diyorum ama bakalim :))sizin cinsyt ne zmn belli olck
yarın kontrolde moral bozucu şeyler duyup ta unutmazsam soracağım.. yarın bu programlara göre cinsiyet net belli oluomuş.. yazarım buraya hemen ;)

canım benimm çok zor bi süreç kusma süreci ama şöyle düşüneliiim bebişlerini iliklerine kadar hissediyorsun.. onların varlıkları yapıyor o bulantıyı :) canım karnının çıkmaması kilo vermen çok normal çünkü kusman var bundan ötürü yiyemiyorsundurda ama merak etme bebişlerin gayet güzel alıyorlardır alacaklarını kusmalar bitince güzel güzel beslenirsin göbüşte çıkar kilo da alırsın :)
oyy canımm şimdide aklıma geldikçe hepinize dua ediyorummm doğumdan öncede Allah nasip ederse hepinizin isimlerini alıp dualarıma katcam sizleri... rabbim sağ selamet kucağına versin 3 boncuğunu...
hiç korkma her zaman güzel şeyler düşün... çünkü gerçekten vücut o düşündüğün şeylerden etkileniyor ve bebeklerin de bunu hissediyor... sen korkma bolca dua et güzel şeyler düşün gör bak su gibi akıp gidecek zaman kucağına geliverecek miniklerin...
çok saol cnm iyi ki varsınız.. sizler güç veriorsunuz.. Sağ salim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah prensin.. Az kaldı senin.. son dönemeç..

çok saol cnm iyi ki varsınız.. sizler güç veriorsunuz.. Sağ salim sağlıklı sıhhatli doğsun inşallah prensin.. Az kaldı senin.. son dönemeç..
sende iyi ki varsın canım benimm Allah razı olsun güzel dileklerin için hayırlısıyla kucaklarımız dolsun inşallah sağlıkla sıhhatle...

canımın içiii :) karnım ağzıma da girse ki buna az kaldı hissediyorum :) siz benim canımsınız desteğimi (elimden geldiğince becerebiliyorsam tabi) asla üstünüzden çekmem :) buraya kadar hep birlikte geldik oğluşum günden güne sizlerle büyüdü bundan sonra da hep beraberiz Allahın izniyle :)
aynen öyleee bitanemm umutsuzluk yok! tam gaz , full motivasyon devam :)
:KK200: Severim seni:KK68:

Kızlar dün çok yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik.. Hamile partisi yaptık, çok sevindim cidden teyzoş olduk biz sonuçta.. Ama için bir tuhaf oldu eve gelince bi ağlama tuttu beni.. 2 sene oldu nerdeyse belki 1 artık hiç bir şey hatırlamıyorum.. Biliyorsunuz benim yakın çevrem (annem ve ablam hariç) bilmiyor çocuk istediğimi, kimseye söylemedim.. Ama dün bana herkess "Sen de artık yap" diyip durdu, ben de bakalım falan diye geçiştirdim. Sizle paylaşmak istedim. Ben 2 buçuk senelik evliyim, ilk sene korundum keşke korunmasaydım... Böyle en çok 1 sene evli olan arkadaşlarım hep hamile ya da doğurdu.. Ben ilk evlenendim arkadaşlar arasında ama hepsi hamile ya da doğurdu.. Kıskanıyor muyum? Bana hiç yakışmıyor böyle düşünceler... Amaaan bdv ye çevirdim burayı, iyiyim iyiyim öylee sizle dertleşmek istedimm:KK66: öptüm hepinizi
sende kendimi buldum canım bende 3 senelik evli 2senelik bebek bekleyen biri olarak.. millet akıllı ya da akıl vereni var benm daha çok korun ne gerek var hemen bebeğe dediler bende sandım ki lak die oluyo benimle evlenenlerin 2yaşında çocuğu benden 1 sene sonra evlenenlerin bile 1 yaşında çocuğu Allah bağışlasın kıskanmıyoruz sadece keşkelerin verdiği üzüntü ve hassasiyet fazlalığı

sende kendimi buldum canım bende 3 senelik evli 2senelik bebek bekleyen biri olarak.. millet akıllı ya da akıl vereni var benm daha çok korun ne gerek var hemen bebeğe dediler bende sandım ki lak die oluyo benimle evlenenlerin 2yaşında çocuğu benden 1 sene sonra evlenenlerin bile 1 yaşında çocuğu Allah bağışlasın kıskanmıyoruz sadece keşkelerin verdiği üzüntü ve hassasiyet fazlalığı
Canım yaa aynen öyle.. Sen yine birilerinin aklına uymuşsun.. Annemle kayınvalidem gözümün içine baktı korunmayayım diye ama ben daha çok gencim diye inat ettim. Şimdi kendime kızıyorum.. Evet Allah bağışlasın ve Allah bizi çok bekletmesin. Bugün kk arşivinden bir konu gördüm, 2009 yılından ve bazı üyeler hala çocuğu olsun diye uğraşıyor.. O kadar üzüldüm ki.. Allah onlara da bizlere de en kısa zamandan hayırlısı ile evlat nasip etsin..

Biz ilk defa bu ay bi boş bi dolu devam ediyoruz hadi inşallah diyelim;)

günaydın kızlaaaaaaaaaaaaar :)

gulit_me gulit_me canım benimmmm senin ki kıskanmakla alakalı bi durum değil canım... o kadar çok istediğin bi şey ki o yüzden için gidiyor masum bi şey yani kendini sakın kötü hissetme... senin de bebişine az kaldı inancını da asla yitirme canım benimm.. benim sana her zaman dediğim gibiii güzel günleeer bizi bekleeeer :) geç olsun güç olmasın canım rabbim kötü şeyler yaşatmasın...

Homely_angel Homely_angel canımmm erken yaptın test o yüzden yok bence ben enerjine inanıyorum inşallah miniminnak tutunmuştur sana :)

@birbuyuktemmuzaski canım hadi gözünaydın darısı keseye :)

angel-devil angel-devil canım nasıl gidiyor üçüzlerle hayat?? umarım herşey yolundadır

ardaemre ardaemre ablacım çooook geçmiş olsun iyi ki yaptırmışsın artık sen askerlere yolu açtın gidip yumiyumlara tutunsunlar :)

@mf_d gözünaydın canıııııııım hoşgelmiş sefa getirmiş oğluuuş size şans mutluluk huzur bereket getirsin inşallah :)
İnşallah ablam Allah razı olsun sen nasılsın paşa Nasıl

Canımmmm sen benim hep duamdasın zatennn seni çok seviyorum biliyorsunn:KK200: yaaa çok sevindimm bak 2 doğum bi dış gebelik geçirmene rağmen olabiliyormuş tıkanıklık.. Ohh ne güzel ki hey şey çok güzel olacak her şeyyy:KK66: öpüyorum kocaman

Yaaa bakalım hadi az kaldı hadi inşallah diyelim:KK46: ama stres yapma sakın tamam canım benim:nazar:

@mf_d canımmmm hadi gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, ne güzel sağlıkla aldın kucağınaa prensii:KK46:
Can'ım arkadaşım benim Tşk ederim Allah razı olsun bende seni çok seviyorum Hakkı'mızda hayırlısı artık rabbim neyler neylerse güzel eyler

Merhaba kizlar nasilsiniz doktordan geliyoruz simdi ayrintiliya girdik cok sukur hersey normal cikti ama rahmim biraz asağida doktor hamile bandaji al bağla dedi bebeyimin boyu28cm kilosu 553 q bizde durumlar boyle

kıZlarr bugün doktor kontrolümüz vardı.. iyiyiz çok şükür! ve tek yumurtaların arasında zar varmış.. yok die biliyorduk büyüyünce belirginleşmiş... :) çok daha umutluyum.. Allahım herkesin ciğerini kendine bağışlasın.. kanama alanım da azalmış.. iğnelere bi süre daha devam edicez.. tek olan ikizleri geçmiş biraz tabi o rahat.. :) cinsiyet tek olana erkek gibi dedi ikizleri göremedim dedi.. 16 haftamda ayrıntılı ultrasonla bakılcak o zmn kesin sölenecekmiş.. eşim hepsi erkek deyip duruyor.. Sağlıklı olsunlarda napalım bizimde gelinlerimiz olur ;)

Canım yaa aynen öyle.. Sen yine birilerinin aklına uymuşsun.. Annemle kayınvalidem gözümün içine baktı korunmayayım diye ama ben daha çok gencim diye inat ettim. Şimdi kendime kızıyorum.. Evet Allah bağışlasın ve Allah bizi çok bekletmesin. Bugün kk arşivinden bir konu gördüm, 2009 yılından ve bazı üyeler hala çocuğu olsun diye uğraşıyor.. O kadar üzüldüm ki.. Allah onlara da bizlere de en kısa zamandan hayırlısı ile evlat nasip etsin..

Biz ilk defa bu ay bi boş bi dolu devam ediyoruz hadi inşallah diyelim:KK66:
o aklı verenlerin başını çekende annem :)) kv siz nasıl isterseniz dediler hıı bende uzaktım çocuk fikrine gerçi..
nasip gülüm bunu yaşamamız deneyimlememiz gerekmiş hayatın bana verdiği ders bazen bişileri kontrol etmeden akışına bırakmak gerek..sen ne planlarsan planla nasibine düşen neyse onu yaşıyorsun işte..
Allahım onlara da tez vakitte nasip etsin beklemek zor ve yıpratıcı üzülmemek elde değil çevremde de var 2-3 kişi 5-10 sene sonra hamile kaldılar
Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun hepimizin isteyene de hamile olup gün sayanlarada

o aklı verenlerin başını çekende annem :)) kv siz nasıl isterseniz dediler hıı bende uzaktım çocuk fikrine gerçi..
nasip gülüm bunu yaşamamız deneyimlememiz gerekmiş hayatın bana verdiği ders bazen bişileri kontrol etmeden akışına bırakmak gerek..sen ne planlarsan planla nasibine düşen neyse onu yaşıyorsun işte..
Allahım onlara da tez vakitte nasip etsin beklemek zor ve yıpratıcı üzülmemek elde değil çevremde de var 2-3 kişi 5-10 sene sonra hamile kaldılar
Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olsun hepimizin isteyene de hamile olup gün sayanlarada
eğer 1 senedir korunmuyor ve olmuyosa gecikmeden doktora gidin.. ben üç sene bekledim.. iki sene pek umursamadım, son 1 sene dikkatli takip ettim yine olmayınca doğru doktora önce bana bişeyin yok dediler o zmn eşimde dedim onu da yıprattım, ama sorun bendeymiş.. öle normal kadın doğumcuya değil infertilite tedavisi yapan bi yere gidin.. yaş geçiyor yaş ne kadar küçükse tedaviye cevap ta o kadar erken oluyor.. ihmal etmeyin lütfen..

inşallah tatlım, eğer öyle olursa bugünlerde yerleşme aşamasında olabilir :)
10 gün gecikme çok normal aslında, çünkü kürtaj sonrası kırmızılar 5 günde bitmiyor, iki haftaya yakın sürmüştü. Dolayısıyla bir sonrakini de etkiliyor diye düşünüyorum.
Bu arada bana doktorum bir ilaç vermişti. yuvarlak bir palet şeklinde, bir kısmı beyaz bir kısmı kahverengiydi. Regl düzenini sağlamak içinmiş.
Ben sadece ilk regliye kadar korundum. Sonra doktora gittim, rahmi kontrol etti. Toparlanmış dedi. Ben de o şekilde bıraktım korunmayı.
İyi hatırlattın canım benimde bir kez daha gitmem lazım

Günaydın kizlar tahmin ettiğim gibi 20 haziran aksami 11 gibi sancilarim iyice sıklaştı hastaneye gittik açılma olmuş ama sanci yeterli değildi suni sanci verdiler ve 12.39 da şükürler olsun oglum dünyaya geldi her ikimiz de gayet iyiyiz sadece benim dikişlerim biraz agriyor ilk gün Emme problemimız oldunu da çözdüm çok şükür hepinize dua ettim isimlerini bilmiyorum ama buradan bildiğim isimlerle aklımdan geçirdim inşallah Rabbim isteyen herkese bunu yaşatsin çok zordur doğum sancısı çekmek bir hafta boyunca mahvoldum hele ol son bir saat bitmeyecek gibi geldi ama kucağıma alıp kokusunu duyunca hepsi geçti şükürler olsun hepinizi öpüyorum fırsat oldukça yazarim yine
Gözün aydın canım

günaydın güzel hatunlaaar :) :halay:
Homely_angel Homely_angel bugün büyük gün inşallah adını anmak istemediğim o gıcık şey sana görünmez bugün ve geri kalan 36 hafta :)
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür oğluşum hızla büyüyor teyzeleri :)
kontrolden sonra oğluşuma kapı süsü yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu :)
DSC_0538.JPG

günaydın güzel hatunlaaar :) :halay:
Homely_angel Homely_angel bugün büyük gün inşallah adını anmak istemediğim o gıcık şey sana görünmez bugün ve geri kalan 36 hafta :)
bizim dün kontrolümüz vardı çok şükür oğluşum hızla büyüyor teyzeleri :)
kontrolden sonra oğluşuma kapı süsü yaptım bakın bakalım güzel olmuş mu :)Eki Görüntüle 1851666
Ayy ne kadar guzel olmus yaa bebisinede kocaman masallah hizlica buyusun ve gelsin :nazar::nazar::nazar:

Back