- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.901
Bana 1 dolu 1 boş biraz sık geliyor.bünyem kaldırmıyor.bi de hassas bi yapım var galiba tahriş olur diye korkuyorum.daha önce olmuştu:/ yumurtlamayı es geçmek zorunda kalmıştım:/ bu ay 11 13 15 17 19 sonrası Allah ne verdiyse:)Canım benim belki o arada kaçırmışsindir ben 13. Gün almıştım ovulasyon testi her gün yapmıştım ama ben adetten temizlenince 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirmeye başlamıştm ovulasyon çift çizgi çıktığında da iki gün üst üste yapmıştım sonrada her ihtimale karşı 1 dolu 1 boş devam etmiştim
Insallah cnm bugun bebek magazasina girdik insan sabirsizlaniyo saglikli olsunda beklerim amaSagol canim. Darisi sana insallah saglikla sende ogrenirsin cinsiyetini
Insallah cnm ben hemen kaldim insan acisini unutuyo yeniden hamile kalincaDemek ki yum olduğu halde çıkmamış.belki benim de öyledir:)
Nasıl da iyimserim ya:)
1 nisana kadar beklicem kırmızıyı görmezsem cuma test yaparım.daha 2 ay oldu düşük yapalı 1 adet geçti erken ama benim acelem yok inşallah yaza hamiş olurum diyorum:)
Canım yaa inan dualarim seninle insaallah bir an once toparlarsın ve yepyeni sağlıklı bir gebelikle gecer tümKızlar merhaba, kusura bakmayın bir türlü elim gidip de yazamadım. Sizi de merakta bıraktım özür dilerim. Operasyondan beri bazen iyiyim bazen kötü. Aynenada_aras ın yazdıkları gibi. Şu an kanamalar devam ediyor. Bugün ilk genetik sonuçlar çıktı. Bebiş sağlıklıymış. Enfeksiyon ve kültür sonuçları temiz. Rahim ağzı yetmezliği için iki farklı doktor ile görüştüm. Imkansız dediler, çünkü eğer olsaymış su geldikten sonra 3 gün beklemezmiş ki benim kanamam bile başlamadı. 3. Gün ölçümde bile mesafe uzunmuş. Yani anlayacağınız sebep bulunamadı.
Bana gelince çooook büyük bi eksik var içimde. Ve tek duam bir an önce sağlıklı bir hamileliğe ve bebeğe kavuşmak...
Banada çok sık gelmişti ama yavruCum için yaptım herseyi :) inşallah bu ay tutunmuştur senin miniğinde canım daha fazla bekletmez inşallahBana 1 dolu 1 boş biraz sık geliyor.bünyem kaldırmıyor.bi de hassas bi yapım var galiba tahriş olur diye korkuyorum.daha önce olmuştu:/ yumurtlamayı es geçmek zorunda kalmıştım:/ bu ay 11 13 15 17 19 sonrası Allah ne verdiyse:)
Dualarına can ı gönüşden amin diyorum.o kadar sık olunca görev gibi geliyo bana.bi de bahsettiğim sağlık sıkıntısı(tahriş) olunca maalesef benden onay çıkmadı gün aşırıya:)Banada çok sık gelmişti ama yavruCum için yaptım herseyi :) inşallah bu ay tutunmuştur senin miniğinde canım daha fazla bekletmez inşallah
Allah sana sabır ve dayanma gücü versin canım bazen birseylerin sebebini kafanızda oturtamiyoruz. Ama onun bu dünyada yiyecek ekmeği yokmuş neyazikki. . . Allah biran önce senin acini hafifletecek bir bebek gondersin inş.Kızlar merhaba, kusura bakmayın bir türlü elim gidip de yazamadım. Sizi de merakta bıraktım özür dilerim. Operasyondan beri bazen iyiyim bazen kötü. Aynenada_aras ın yazdıkları gibi. Şu an kanamalar devam ediyor. Bugün ilk genetik sonuçlar çıktı. Bebiş sağlıklıymış. Enfeksiyon ve kültür sonuçları temiz. Rahim ağzı yetmezliği için iki farklı doktor ile görüştüm. Imkansız dediler, çünkü eğer olsaymış su geldikten sonra 3 gün beklemezmiş ki benim kanamam bile başlamadı. 3. Gün ölçümde bile mesafe uzunmuş. Yani anlayacağınız sebep bulunamadı.
Bana gelince çooook büyük bi eksik var içimde. Ve tek duam bir an önce sağlıklı bir hamileliğe ve bebeğe kavuşmak...
Hayırlı uğurlu olsun inş.Kizlar cinsiyetimiz belli oldu. Kizimiz oluyor
Canim seni okadar merak etdikki sensiz buralarin hic tadi yok insallah biran once yeniden hamile kalirsin ve bebisini sağ salim alirsin kucağinaKızlar merhaba, kusura bakmayın bir türlü elim gidip de yazamadım. Sizi de merakta bıraktım özür dilerim. Operasyondan beri bazen iyiyim bazen kötü. Aynenada_aras ın yazdıkları gibi. Şu an kanamalar devam ediyor. Bugün ilk genetik sonuçlar çıktı. Bebiş sağlıklıymış. Enfeksiyon ve kültür sonuçları temiz. Rahim ağzı yetmezliği için iki farklı doktor ile görüştüm. Imkansız dediler, çünkü eğer olsaymış su geldikten sonra 3 gün beklemezmiş ki benim kanamam bile başlamadı. 3. Gün ölçümde bile mesafe uzunmuş. Yani anlayacağınız sebep bulunamadı.
işte görev gibi gelmemesi bize bağlı azcıkk :) aynen tahriş olayı mahfediyoDualarına can ı gönüşden amin diyorum.o kadar sık olunca görev gibi geliyo bana.bi de bahsettiğim sağlık sıkıntısı(tahriş) olunca maalesef benden onay çıkmadı gün aşırıya:)
Zaten Tahriş olunca kafadan 2 hafta gidiyo.
canım bu arada senin okul devam ediyor mu?bebek olunca donduracak mısın?
İşte tahriş olunca da değil bebek olacağını beşiz olacağını bilsen de maalesef yapamıyosun.ben biraz hassasım ve kronikleştim.yılda 3-4 kez sistit olurum.onun için dikkat etmeye çalışırım.geçen yeni evli biri 17 günde 22 kez oldu demişti.önünde saygıyla eğiliyorum:)işte görev gibi gelmemesi bize bağlı azcıkk :) aynen tahriş olayı mahfediyo
evet canım devam ediyo seneye son inşallah.. kv ile altlı üstlü oturuyoruz ben okula giderken ona bırakcam bi de sneye program olarak çok yoğun değilim sadece dersler biraz daha ağır bildiğim kadarıyla ama o da problem olmaz inşallah
canım bende de aynı durum var ne yazık ki bu konuda da tedavi varsa doğumdan sonra tedavi olcam çünkü çok fena oluyor o tahriş durumu...İşte tahriş olunca da değil bebek olacağını beşiz olacağını bilsen de maalesef yapamıyosun.ben biraz hassasım ve kronikleştim.yılda 3-4 kez sistit olurum.onun için dikkat etmeye çalışırım.geçen yeni evli biri 17 günde 22 kez oldu demişti.önünde saygıyla eğiliyorum:)
Kv iyi olmuş bebek açısından bi işe yarasınlar ama değil mi
Dr su içmekten başka tedavi yöntemi yok dedi.ben de bayağı içiyorum artık korkudan.canım bende de aynı durum var ne yazık ki bu konuda da tedavi varsa doğumdan sonra tedavi olcam çünkü çok fena oluyor o tahriş durumu...
o her kimse ayağa kalkıp alkışlamak istiyoruuummm :)
aynen canım torun torun dediler alın size torun :)
bende çok ara vermeyi düşünmüyorum ama bakalım kısmet nasıl olacak bu miniği hayırlısıyla bi doğurayım zaman göstercek herşeyi... sende ara vermezsin canım çok fazla hem arkadaş arkadaş büyürler :)Dr su içmekten başka tedavi yöntemi yok dedi.ben de bayağı içiyorum artık korkudan.
allah kısmet ederse sağlıklı bir gebelik geçirip bebeğimi kucağıma alırsam sonraki için hiç korunmayacağım.bunda hesap kitap yaptım da ne oldu.zaten yaş dayanmış 30 a.
Benimki de aç tavuk kendisini buğday ambarında sanır hesabı..şimdiden 2. Yi düşünüyorum.ağustos annelerinde biri var 8 sene bebeği olmamış.şimdi 3.kızına hamile diğerleri de küçük bildiğim kadarıyla.biri 2 biri 1 olabilir.
Iyiki varsınız kızlar. Günler geçtikçe biraz daha toparlıyorum galiba. Ilk regliye kadar başka şeylere kafa yormaya çalışacağım. Evde komple dekorasyon yenileme yapıyorum. Tüm salonu boşalttım, her şeyi yeniliyorum filan. Başka şeyler düşünmenin en iyi yolu, alışveriş.
interiorarchitect canım senin ilk kaybın kaçıncı haftadaydı?
Ben ilk regliden sonra beklemek istemiyorum. 3 ay ara verin filan diyorlar ama ben bu kararı Rabbim e bırakmak istiyorum. Sizce beklemeye gerek var mı 3 ay?
Allah yardımcın olsun kuzum.. dualarımdasın..Iyiki varsınız kızlar. Günler geçtikçe biraz daha toparlıyorum galiba. Ilk regliye kadar başka şeylere kafa yormaya çalışacağım. Evde komple dekorasyon yenileme yapıyorum. Tüm salonu boşalttım, her şeyi yeniliyorum filan. Başka şeyler düşünmenin en iyi yolu, alışveriş.
interiorarchitect canım senin ilk kaybın kaçıncı haftadaydı?
Ben ilk regliden sonra beklemek istemiyorum. 3 ay ara verin filan diyorlar ama ben bu kararı Rabbim e bırakmak istiyorum. Sizce beklemeye gerek var mı 3 ay?
Valla bnm kuzenim düşük yaptı bi adet bekledi ikinci adetine hamile kaldı bnm sınavım olmasaydı bende beklemezdim kayıp yaşamak gerçekten kötü ama takdiri ilahi demekten başka çare yok kuzummmm
Allah yardımcın olsun kuzum.. dualarımdasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?