- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.941
Canım 32.gün ovu testim pozitifti.geç yumurtladım galiba.benim bat 17 nisan olabilir.
mf_d canım kürtaj için 6 ay çok fazla.erken doğum durumlarında(20. haftadan sonrası) bile 3 ay öneriyorlar.ama 36.hafta sonrası olursa ve sezaryen ise 6 ay veriyorlar.
Ama tabi başka problemler varsa bu zaman değişebiliyor.
Ayrıca rabbim ol derse oluyor.kürtajdan sonra 3 ay korunup 11.ay hamile kalıp düşük yapan da var.
İlk adet sonrası hamile kalıp sağlıklı olan da bknzinteriorarchitect MAŞALLAH:)
Homely_angel ben geç yumurtladım zannımca.bat 17 nisan olsun benim:)
Bebişim bu ihtimali ben de düşündüm ama sadece 1 tane gebelik testim olduğu için acele etmeyeyim diyorum SAT 27 ŞUBATada_aras Canım Son adetin üstünden kaç geçti rebel92 nin adetinin üstünden geçmişti o da yumurtlamadm sanıyordu halbuki erken yumurtlamis hamile kalmış belki seninde öyle olabilir diye düşündüm ümitlendirmis gibi olmayayım da cok oluyorsa bi gebelik testi deneyebilirsin
Haklısın canımmm geçte öğrensen bi şey değişmeyecek rabbim nasip ettikten sonra hadi inşallah süpriz yapar kuş :)Bebişim bu ihtimali ben de düşündüm ama sadece 1 tane gebelik testim olduğu için acele etmeyeyim diyorum SAT 27 ŞUBAT
Bakalım geçen erken öğrendim 12 haftada 15 dr a gittim yine olmadı yine olmadı.
Rabbim yazdıysa hayırlısıyla olur inşallah.
Homely_angel ilk adet 30 civari geldi ama bu bayağı bi sarkacak galiba.benim düzenim pek yok.genelde geç oluyor ya gelmezse stres yapmayayım diye çok ileri bir tarih belirliyorum.
Millet Bat ı takvime düzene göre bekliyo.ben kendim bi gün belirliyorum.kafama göre
cnm hiç birşeyin sonu değil... aşılama denersiniz tüp bebek denersiniz.. rapor da çıkar... umutsuz olma...Allah büyük...kızlar ben yıkıldım bunca zaman sonra eşimin inadını kırıp sperm testi yaptırdık morfolojisi 0, total sperm 5 milyon olması gereken 40 milyon bizimki 8 de bir yani bitti herşey doğal yolla hamile kalamayacağım çok kötüyüm Allah sizlere doğal yollarla çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah kendinize iyi bakın
Bebişim bu ihtimali ben de düşündüm ama sadece 1 tane gebelik testim olduğu için acele etmeyeyim diyorum SAT 27 ŞUBAT
Homely_angel ilk adet 30 civari geldi ama bu bayağı bi sarkacak galiba.benim düzenim pek yok.genelde geç oluyor ya gelmezse stres yapmayayım diye çok ileri bir tarih belirliyorum.
Millet Bat ı takvime düzene göre bekliyo.ben kendim bi gün belirliyorum.kafama göre
kızlar ben yıkıldım bunca zaman sonra eşimin inadını kırıp sperm testi yaptırdık morfolojisi 0, total sperm 5 milyon olması gereken 40 milyon bizimki 8 de bir yani bitti herşey doğal yolla hamile kalamayacağım çok kötüyüm Allah sizlere doğal yollarla çocuk sahibi olmayı nasip etsin inşallah kendinize iyi bakın
Homely_angel tatlım gecmiş olsun Allah tekrar nasip eder bi melegin oldu sana duacı hayırlısı böyleymiş rabbim tekrar nasip etsin.....topiği takipdeyim benden bu ayda ümit yok kacırdım günleri degerlnediremedim üstüne grip oldum herkese selamlar
Cnm benmde 3 gun ustuste pozitif cikti adet zamani ovu testi hamileymisimBebişim bu ihtimali ben de düşündüm ama sadece 1 tane gebelik testim olduğu için acele etmeyeyim diyorum SAT 27 ŞUBAT
İkinci adetim hala yok.ovulasyonu tek gün yaptım.sonradan üstüne düşmedim.bakalım hayırlısı olsun acelmiz yok:)Cnm benmde 3 gun ustuste pozitif cikti adet zamani ovu testi hamileymisim
Iyi olmus cnm allahim hayirli haberlerle karsilastirsin insallahİkinci adetim hala yok.ovulasyonu tek gün yaptım.sonradan üstüne düşmedim.bakalım hayırlısı olsun acelmiz yok:)
Amin canım.maşallah zaman geçiyor senin minnak da büyüyordur.dr cinsiyet tahmini yaptı mı?çin takvimi ne diyor?Iyi olmus cnm allahim hayirli haberlerle karsilastirsin insallah
Cin takvimi ve butun cevrem erkek diyor haftaya kontrol var bakalim yapacak mi insan saglikli olsun ne olursa olsun diyo ama meraktan da catliycam biseyler almak istiyorumAmin canım.maşallah zaman geçiyor senin minnak da büyüyordur.dr cinsiyet tahmini yaptı mı?çin takvimi ne diyor?
Önemli olan senin ne hissettiğin.ama sağlıklı olsun da gerisi boş.sen de sarı ve yeşil alabilirsin.Cin takvimi ve butun cevrem erkek diyor haftaya kontrol var bakalim yapacak mi insan saglikli olsun ne olursa olsun diyo ama meraktan da catliycam biseyler almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?