- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.921
Canım benim iyi yapmışsın kafanı boşaltır farklı uğraşlar benim ilk kaybım kimyasal gebeliktı ikincisi 9+5 te kürtaj oldum biliyorsun onu zaten..Iyiki varsınız kızlar. Günler geçtikçe biraz daha toparlıyorum galiba. Ilk regliye kadar başka şeylere kafa yormaya çalışacağım. Evde komple dekorasyon yenileme yapıyorum. Tüm salonu boşalttım, her şeyi yeniliyorum filan. Başka şeyler düşünmenin en iyi yolu, alışveriş.
interiorarchitect canım senin ilk kaybın kaçıncı haftadaydı?
Ben ilk regliden sonra beklemek istemiyorum. 3 ay ara verin filan diyorlar ama ben bu kararı Rabbim e bırakmak istiyorum. Sizce beklemeye gerek var mı 3 ay?
Bitanem sen kendini hazır hissedersen psikolojik olarak ve bedenen beklemene gerek yok diye düşünüyorum
Bana doktorumda kürtajdam sonraki kontrolde sorduğumda gerek yok korunmana demişti ve bende psikolojik olarak öyle rahat hissettim bi an önce bebeğime kavuşursam o iyileştirecek beni diye düşünüyordum... Çünkü ben bu tarz travmaları kolay atlatàmiyorum kendimi tanıyorum uzun sürüyo etkisini üstümden atmam sende kendini hazır hissettiğin an tekrardan deneyin bence canım eminim gelecek yavrun iyileştirecek seni...
Bu arada kan pıhtılaşmasi ve genetik testini mutlaka yaptır canım aklında kalmasın