Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım benim iyi yapmışsın kafanı boşaltır farklı uğraşlar benim ilk kaybım kimyasal gebeliktı ikincisi 9+5 te kürtaj oldum biliyorsun onu zaten..
Bitanem sen kendini hazır hissedersen psikolojik olarak ve bedenen beklemene gerek yok diye düşünüyorum
Bana doktorumda kürtajdam sonraki kontrolde sorduğumda gerek yok korunmana demişti ve bende psikolojik olarak öyle rahat hissettim bi an önce bebeğime kavuşursam o iyileştirecek beni diye düşünüyordum... Çünkü ben bu tarz travmaları kolay atlatàmiyorum kendimi tanıyorum uzun sürüyo etkisini üstümden atmam sende kendini hazır hissettiğin an tekrardan deneyin bence canım eminim gelecek yavrun iyileştirecek seni...
Bu arada kan pıhtılaşmasi ve genetik testini mutlaka yaptır canım aklında kalmasın

bana da öyle geliyor, boş ve yalnız hissediyorum kendimi. ilk regliyi bekleyip sonra bırakırım diye düşünüyorum ben de. Sen regliyi de mi beklememiştin?
Genetik teste gönderdik, kan pıhtılaşması için bir şey demediler ama ben cumartesi kontrolde söyliyim bakalım doktoruma.
Çok sağol tatlım.

Canım soğan kürü yapmani tavsiye ederim. İlk regl ini beklerken vücudun daki tüm enfeksiyon temizlenir. Hemde rahmin toparlanir. Beni de biliyorsun canım ilk adetimi bekledikten sonra korunmadim. Oyüzden sende allaha tevekkül et canım inş. hayırlısı olsun ve rabbim çok bekletmesin inş canım benim

çalışırken soğan kürü yapmak zor olmuyor mu? ben sabah 7 de çıkıp akşam 8 de eve varıyorum son zamanlarda ama yine de nasıl yapılıyor bir okuyayım bakalım. tavsiyen için teşekkürler canım.
Ben ikili test sonrası çok korktum, yani bir anomali çıkarsa naparım diye. O zaman çok dua ettim, beni öyle zor bir sınavda bırakmasın diye. Belki de bu şekilde kendi gitti diyorum. İnşallah Rabbim beni ve tüm bekleyenleri en kısa zamanda sevindirsin. Evlat acısını kimseye göstermesin.

Canım ben çalışırken yaptım. Kalkınca hemen suyunu kaynatıp soğanı içine attım. Sonra hemen doğusunda diye buzlu attım. O ara giyinip hazirlaniyordum. Canım yap lütfen inanki çok faydasını göreceksin. benim iki kaybimda da ikisi gitmeyi tercih etti yapabileceğimiz bişey yoktu öyle düşün canım yıpratmak sakin kendini. . .

öğle ve akşam yemeklerinden 10 dakika önce için diyor. O zaman sabah yapıp termosla yanıma alacağım, akşam da eve gider gitmez yapıcam. Veya sabahkini içsem olur mu acaba?
Bir de koku durumu nasıl tatlım?

öğle ve akşam yemeklerinden 10 dakika önce için diyor. O zaman sabah yapıp termosla yanıma alacağım, akşam da eve gider gitmez yapıcam. Veya sabahkini içsem olur mu acaba?
Bir de koku durumu nasıl tatlım?
Olur canım öyle yap ama akşam taze hazirlaman lazım. koku için burnumu tikayip içtim. Vallahi ben 10 dk bile beklemiyordum yemek için. , 5 dk geçsin hemen yiyordum yemegimi. Gorumcem pko YDÜ. 1 yıldır olmadı çocuğu soğan kürü yaptı 3.ay hamileydi canım oyüzden ben soğanı n faydasina çok inanıyorum.

tamamdır ben de başlıyayım bakalım. Bir de ben biraz kilo vermek için yoğurt-limon kürü yapsam diyorum. birlikte yapılmasında bir sakınca olur mu acaba?

deneyelim bakalım
Canim benim Rabbim en kisa surede bi bebek nasip edecek sana öyle hissediyorum. Bak oğlum la sana dua ediyoruz. Vücudunu bebise hazırla şimdiden tüm depolar dolsun sağlıkla sihatle gelsin bebiş. Herşeyde bi Hayır vardır biliosun vardır bunda da bi Hayır. Bugün şarkıcı özgün un röportajını okudum tüm testleri temiz çıkmasına rağmen oğlu down sendromlu doğmuş mesela. Beni çok etkiledi.

Evet canım ben beklememistim ama yumurtlama tarihimi yanlış hesaplamistim adet döngüm 32 olmuştu normalde 28 di o yüzden tutmamisti diğer ay hatırlarsan sen ovulasyon al al demiştin de almıştım çok şükür geldi meleğim... İnşallah senin meleğinde seni bekletmez şifa olur annesine...

İnşallah canım, haberi alır almaz yazarım yine sizlere. belki o sırada sen de bebeğini kucağına almak için son günleri sayıyor olursun :) Ciddi bir programa soktum bile kendimi, hem diyet hem sağlıklı beslenme gibi. aynı zamanda incelmek için özel bir program :)
Ben de öyle diyorum, vardır bir hayır. Sağlıklı olmasından daha önemli ne olabilir ki. O röportajı ben de hem ağladım, hem okudum. Rabbim tüm kuzucuklara sağlık versin.

Evet canım hatırlamaz mıyım :) test gelir gelmez yapmıştın :) Ben ilk regli bekleyip sonra testlerime başlarım diyorum, yine test sipariş etmem gerek

Evet canım hatırlamaz mıyım :) test gelir gelmez yapmıştın :) Ben ilk regli bekleyip sonra testlerime başlarım diyorum, yine test sipariş etmem gerek
aynen canıım :) öyle yap canım benim hem vucudunda toparlanır ilk adetle beraber sonra inşallah hemencecik o ay gelir minik kuş bekletmesin annesini

Homely_angel canım geçmiş olsun, gerçekten çok üzüldüm. ama bence en az 6 ay ara vermen gerekiyor kürtajdan sonra, yeniden sorunlu bir hamilelik yaşamaman için çünkü rahim kendini toparlaması gerek doktorunun tavsiyesini uymanı öneririm hiçbirşey yapmadan hem kendini toparlayıp hem vucudunun toparlanmasına izin vermen gerek bence

Teşekkürler canım. doktorumun tavsiyesi 2. regliye kadar beklemek. Regli olduğum zaman rahmimin toparlanması demekmiş. Eğer Allah korusun doğuma çok yakın kayıp olursa 6 ay gibi süreler gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…