- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.107
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #10.881
Amin canım.hakkımızda hayırlısı olsun.inanmiyorum yaa uzun zamandir girmiyordum cok uzuldumm.Allah bidaha yasatmasin kucagimiza alacagimiz uzun omurlu hayirli evlatlat versin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım.hakkımızda hayırlısı olsun.inanmiyorum yaa uzun zamandir girmiyordum cok uzuldumm.Allah bidaha yasatmasin kucagimiza alacagimiz uzun omurlu hayirli evlatlat versin
![]()
Tebrik ederim canim dusuk tehliken geçdimi sağlikli al kucağina prensesiniKizlar cinsiyetimiz belli oldu. Kizimiz oluyor
Çok tebrik ediyorum canım Rabbım sağlıkla sihatli kucağına aldir sin kuzunu. Kız cinsiyet te doktorlar yanılabiliyor sonradan erkek dedikleri oluyor pembeleri emin olunca al benceKizlar cinsiyetimiz belli oldu. Kizimiz oluyor
gözünüz aydın ne güzel kucağınıza alırsınız inşallah sağlıklaKizlar cinsiyetimiz belli oldu. Kizimiz oluyor
Gecen ki kadar riskli degil ama hala devam. Progestan ve igneye 1 ay daha devam. 1 hafta daha rapor verdi. Isten ayriliyorum mecburen. Esim calismami istemiyor artikTebrik ederim canim dusuk tehliken geçdimi sağlikli al kucağina prensesini
tatlımm etiketleyememişsin ama bana diyorsun diye tahmin ediyorum :)@ canım yanlış etiketlemedim inşallah:/naaılsın bebeğin nasıl?senin 2.adet de gecikme olmuş muydu?yoksa sen ilk adet sonrası hemen hamile kalmış mıydın?
Canımm iyi yaptın yazarak.tatlımm etiketleyememişsin ama bana diyorsun diye tahmin ediyorum :)
ben ilk adetten sonra hamile kaldım canımm adete 3 gün kala test yapmıştım pozitif çıkmıştı ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip etmiştim çok şükür bekletmeden geldi minik yavrum :)
estağfrullah canım benim :)Canımm iyi yaptın yazarak.
seni unutur muyum hiç?uzun süreli belleğimde kayıtlısın sen
Etiketlemek istediğimRebel92 ydi ama maalesef uzun uğraşlar sonunda kullanıcı adını değiştirdiğini çok sonradan fark ettim
aysegul ve hakan ismiyle farklı kombinasyonlar yapmaya çalıştım en sonunda da farklı birini etiketledim.sonradan da yanlış oldu diye sildim falan filan.beceriksiz olmak zor anlayacağınız:)
Gelelim asıl konuya.ben ilk adetimi 30 gün sonra oldum ama 2.adetim için ovulasyon testi yaptım ama pozitifi göremedim.2.adette düzensizlik olur mu diyecektim ama sen 2. Adeti olmadığın için yardımcı olamayabilirsin.
Bat 1 nisan gözüküyor.bakalım daha çok var o zaman kadar kırmızılar gelmezse test yaparım.gerçi düzensizlik olabilir diye teste de güvenemem ama kan veririm belki.
Bi de canım ben önceki gebeliğimde vajinal ultrasonu kabul etmiştim ama şimdi mümkünse dr a bile gitmeyi düşünmüyorum.sence bat 1 ay geçene kadar dr a gitmesem de sadece evde 8 aydır içtiğim folic e devam etsem olur mu?bu ay için değil de genel olarak konuşuyorum.
12.gün başladım ama 20 ye kadar 2 güne 1 yaptım çünkü hiç çizGi yoktu.koyulaşırsa her gün yapayım dedim ama belki de bu sistemle kaçırmış olabilirim.estağfrullah canım benim :)
canım ovu testi kaçıncı günden beri başladın?
canım doktor onusuna gelirsek hani 1 ay çok olabilir ama benim tavsiyem 6. haftadan sonra gidebilirsin en azından hem kese hem kalp atışlarını birlikte görmüş olursun :)
Canm cok sevindim saglikla al kucaginaKizlar cinsiyetimiz belli oldu. Kizimiz oluyor
Cnm ben ilk adetimi 68 gun sonra hapla oldum ikincide hic koyulasmadi taki adete 5 gun kalana kadar ama ben biraz gec basladim testlere ondan kaynaklida olabilir adet gunune 2 gun kala test yaptim pozitif ciktiCanımm iyi yaptın yazarak.
seni unutur muyum hiç?uzun süreli belleğimde kayıtlısın sen
Etiketlemek istediğimRebel92 ydi ama maalesef uzun uğraşlar sonunda kullanıcı adını değiştirdiğini çok sonradan fark ettim
aysegul ve hakan ismiyle farklı kombinasyonlar yapmaya çalıştım en sonunda da farklı birini etiketledim.sonradan da yanlış oldu diye sildim falan filan.beceriksiz olmak zor anlayacağınız:)
Gelelim asıl konuya.ben ilk adetimi 30 gün sonra oldum ama 2.adetim için ovulasyon testi yaptım ama pozitifi göremedim.2.adette düzensizlik olur mu diyecektim ama sen 2. Adeti olmadığın için yardımcı olamayabilirsin.
Bat 1 nisan gözüküyor.bakalım daha çok var o zaman kadar kırmızılar gelmezse test yaparım.gerçi düzensizlik olabilir diye teste de güvenemem ama kan veririm belki.
Bi de canım ben önceki gebeliğimde vajinal ultrasonu kabul etmiştim ama şimdi mümkünse dr a bile gitmeyi düşünmüyorum.sence bat 1 ay geçene kadar dr a gitmesem de sadece evde 8 aydır içtiğim folic e devam etsem olur mu?bu ay için değil de genel olarak konuşuyorum.
Cnm o kadar cok insan var ki ilk gebeligi kayipla sonuclanan doktorun ne kadar ara verir bilmiyorum ama bizde dusugun arkasi hemen gelir derler rabbim tez vakitte saglikla kucagina alacagindan nasip etsin insallahKızlar merhaba, kusura bakmayın bir türlü elim gidip de yazamadım. Sizi de merakta bıraktım özür dilerim. Operasyondan beri bazen iyiyim bazen kötü. Aynenada_aras ın yazdıkları gibi. Şu an kanamalar devam ediyor. Bugün ilk genetik sonuçlar çıktı. Bebiş sağlıklıymış. Enfeksiyon ve kültür sonuçları temiz. Rahim ağzı yetmezliği için iki farklı doktor ile görüştüm. Imkansız dediler, çünkü eğer olsaymış su geldikten sonra 3 gün beklemezmiş ki benim kanamam bile başlamadı. 3. Gün ölçümde bile mesafe uzunmuş. Yani anlayacağınız sebep bulunamadı.
Bana gelince çooook büyük bi eksik var içimde. Ve tek duam bir an önce sağlıklı bir hamileliğe ve bebeğe kavuşmak...
Canım... Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Dualarım seninle... Rabbim sabrını versin sana... Ve en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik nasip etsin... Benim durumumu çok iyi biliyorsun ümit olsun sana... Canım benim çorap hiç çıkarma ayağından dikkat et enfeksiyon riskine karşı usütme kendini... Zor günler gelip geçecek inşallah... Dua et kendine bol bol... Öpüyorum seni...Kızlar merhaba, kusura bakmayın bir türlü elim gidip de yazamadım. Sizi de merakta bıraktım özür dilerim. Operasyondan beri bazen iyiyim bazen kötü. Aynenada_aras ın yazdıkları gibi. Şu an kanamalar devam ediyor. Bugün ilk genetik sonuçlar çıktı. Bebiş sağlıklıymış. Enfeksiyon ve kültür sonuçları temiz. Rahim ağzı yetmezliği için iki farklı doktor ile görüştüm. Imkansız dediler, çünkü eğer olsaymış su geldikten sonra 3 gün beklemezmiş ki benim kanamam bile başlamadı. 3. Gün ölçümde bile mesafe uzunmuş. Yani anlayacağınız sebep bulunamadı.
Bana gelince çooook büyük bi eksik var içimde. Ve tek duam bir an önce sağlıklı bir hamileliğe ve bebeğe kavuşmak...
Canım benim belki o arada kaçırmışsindir ben 13. Gün almıştım ovulasyon testi her gün yapmıştım ama ben adetten temizlenince 1 gün dolu 1 gün boş değerlendirmeye başlamıştm ovulasyon çift çizgi çıktığında da iki gün üst üste yapmıştım sonrada her ihtimale karşı 1 dolu 1 boş devam etmiştim@m
12.gün başladım ama 20 ye kadar 2 güne 1 yaptım çünkü hiç çizGi yoktu.koyulaşırsa her gün yapayım dedim ama belki de bu sistemle kaçırmış olabilirim.
Bakalım artık kısmet..
Sagol canim. Darisi sana insallah saglikla sende ogrenirsin cinsiyetiniCanm cok sevindim saglikla al kucagina
Demek ki yum olduğu halde çıkmamış.belki benim de öyledir:)Cnm ben ilk adetimi 68 gun sonra hapla oldum ikincide hic koyulasmadi taki adete 5 gun kalana kadar ama ben biraz gec basladim testlere ondan kaynaklida olabilir adet gunune 2 gun kala test yaptim pozitif cikti