- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.861
Kızlar kalbi durmuş maalesef, yarın tamamen alacaklar.
Cennette bi meleğin oldu canım. Insallah Rabbim tez zamanda sabrinin mükafatıni verir sağlıklı sihatli bi kuzuyu kucağına alırsın.Kızlar kalbi durmuş maalesef, yarın tamamen alacaklar.
inan zor bi durum asla istenmez ama cennete seni ve babasini almadan gitmicek bir meleğim var artık. bende ve burdaki birçok kişi uzuntunu paylaşıyoruz Allah tez zamanda uzun ömürlü sağlıklı bir evlat versin sana inslhSağolun kızlar. Allah kimseye göstermesin.
Canım takdir allahın sen sakın yipratma kendini. . . çok üzüldüm ama şunu bilk allah herseyin sabrini veriyor. allahım inş sana istediğin de sağlıklı bir evlat nasip etsin. Bizler senin yanındayız. kendini kapatma olurmu?Kızlar kalbi durmuş maalesef, yarın tamamen alacaklar.
canım çok geçmiş olsun, şimdi okudum yazdıklarını, neden oldu, nasıl oldu hala aklım almıyor benim, nasılsın şimdiÇok teşekkürler herkese. Hamişler siz üzülmeyin ama bu enfeksiyonu ihmal etmeyin sakın. Hayırlısı neyse o olsun diyorum. Elimden gelen bir şey yok maalesef.
Canim benim yaaa cok uzgunum. Inan pazar gunu okudugumdan beri aklimdan cikmiyorsun. Yine bir mucize bekledim ama rabbim boylesini uygun gormus. Allah sabir versin sana ve esine cani.Sağolun kızlar. Allah kimseye göstermesin.
canim sen ne yapdin insallah guzel haberler verirsinHomely_angel cnm sanirim şimdiye operasyon olmustur umarım iyisindir cnm .. Hayurlisi buymuş demek ki diyeceğiz cnm ..insaalah yeniden buradan guzel haberler vereceğin günler gelecek ...
Yok cnm ya maalesef pazartesi adet oldum pazardı günüm bir gun gecikMeyle oldum istecanim sen ne yapdin insallah guzel haberler verirsin
Maalesef cnmkızlarHomely_angel ten haber var mı merak ediyorum arada bakıyorum ama Rabbim yardımcısı olsun inşallah
Maalesef cnmen son Eylul annelerine yazmis operasyon oldu diye .. Simdi Nasıl acaba Keske bizimle konuşsa Keske onu rahatlatacak cümleleri kurabilsek keske ...
tatlimmmm nasilsinnn uzun.zamandir yoktummm hamislik takvimin neredeee yolunda gitmeyen bisiymi oldu yoksaakızlar nasılsınız bakalım? umarım herkesin her şey yolundadır.
Canım maalesef myst'nin oğlunun kalbi durdu.kürtaj oldu ve sonrasında hiç yazmadı.umarım iyidir.zor ama toparlanmak zorunda.rabbim böyle istedi.tatlimmmm nasilsinnn uzun.zamandir yoktummm hamislik takvimin neredeee yolunda gitmeyen bisiymi oldu yoksaa
inanmiyorum yaa uzun zamandir girmiyordum cok uzuldumm.Canım maalesef myst'nin oğlunun kalbi durdu.kürtaj oldu ve sonrasında hiç yazmadı.umarım iyidir.zor ama toparlanmak zorunda.rabbim böyle istedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?