Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Canım benim gözün aydın ☺ oglusun güzel güzel büyüsün inş. ☺

İnşallah tatlım, gidecek ve ikizleri bekleyeceğiz.

pipi garantilendi yani, oğluş annesi oluyorsun. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımcım, yarın da benim kontrol var. hem bebişi çok özledim hem de tedirginlik oluyor her kontrolden önce bir de ikili testimiz var.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Yaaa ben bulantilardan kafami kaldiramiyorum birde acliqdan gebericem hic bir sey yiyemiyorum cok kotuyum
Sen nasilsin bebis nasil cinsiyetini ne zaman oğreneceksin ?

o sıkıntıları ben çekmedim biliyorsun ama çekenleri okudukça içim gitti. bir kaç haftaya bitecek inşallah canım.
ben iyiyim, yarın ki kontrolü bekliyorum. Cinsiyet söyler mi bilmiyorum ama ikili test de var. Sağlıklı olsun da cinsiyeti sonra öğrensek de olur.

Allah razı olsun canım benimmm :) sen de alemdesin durumun nasıl
Canım mide bir garip, işte iş yoğunluğu dersler baya yoğunum...akşam eve zor atıyorum kendimi...8-9 gibi uyumuş oluyorum resmen...ama olsun herşeye değer...pazartesi randevum inş. güzel haberlerle gelirim...baya sabrettim dr a gitmemek için umarım sabrımın sonu selamettir canım

Canım iyi düşün iyi olsun senin bebeğin çok kuvvetli annesine sıkı sıkı tutundu inş. herşey güzel olacak

bulantı olmadı diye niye korkuyosun canım onu anlamadım ben :)

ayy canım saçmalık işte benim ki. Biliyorsun benim sıkıntılı başladı zaten, kalp atışı varsa mide bulanıyor filan dediler. ben panik. oysa annemde de kayınvalidemde de hiç olmamış. Böyle şey biraz ırsi olabilirmiş.

Yaaa ben bulantilardan kafami kaldiramiyorum birde acliqdan gebericem hic bir sey yiyemiyorum cok kotuyum
Sen nasilsin bebis nasil cinsiyetini ne zaman oğreneceksin ?
ah ah bende aynı durumdayım şu üç ay bitsede rahatlasak meyve dışında bişey yiyemiyorum yemek düşüncesi bile midemi bulandiriyor açlıktan ölecem ya bide 47 kiloyum zaten bebege bişey olacak diye korkuyrm

Gonul83 canım nasılsın? kan testi verdin mi sonuçlar nasıl?

@Merve-aktas tatlım var mı bir haber, bugün senin bat görünüyor?
Iyiyim hamd olsun bugün evime geldim çok yorgunum kan testi 8 martta vermiştim 1108,25 çıkmıştı doktora gideceğim bebeğimi de yavaş yavaş sütten kesicem sanırım bi doktora soralım bakalım daha folik asit baslicam. Çok saol sorduğun için :)

Ahh o meyvelerde olmasa olurdum vallahi sabah yemek yemiyorum oğlende zorlada olsa birseyler atisdiriyorum aksam yiyemiyorum yani biri birseyler yapib getirsede yesem kendim yapanda hic yiyemiyorum mart ayi geçse biraz azalir bulantilar insallah yoksa açlikdan gidicem

Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin bu arada bence senin minik erkek olucak

Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin bu arada bence senin minik erkek olucak

İnşallah tatlım güzel haberler alalım da kız da güzel erkek de. Gerçi baba ilk çocuk erkek olsun çok istiyor. Bu arada bizde bir de kan uyuşmazlığı riski var. Ben negatifim, eşim pozitif. Bu durumun ayrıntılarını da konuşacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…