- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.681
teşekkür ederim canım benimm rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsingözünüz aydın Rabbim daim etsin
Yaaa ben bulantilardan kafami kaldiramiyorum birde acliqdan gebericem hic bir sey yiyemiyorum cok kotuyumkızlar nerelerdesiniz? bu ne sessizlik
Ayy gozun aydin sağ salim kucağina alirsin insallah artik guzel guzel alis verise baslaya bilirsinteşekkür ederim canım benimm rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
Canım benim gözün aydın ☺ oglusun güzel güzel büyüsün inş. ☺benim okulum acaip yoğundu bu haftabugün okuldaydım doktora gittim ordan tekrr okula döndüm okuldan eve pil bitti yatıyorm :)
kontrolümüz vardı cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş bebeğimiz :) herşey yolunda şükürler olsun rabbim olmayanlarada en kısa zaman da nasip etsin :)
Amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeğimizıAyy gozun aydin sağ salim kucağina alirsin insallah artik guzel guzel alis verise baslaya bilirsin
Allah razı olsun canım benimmm :) sen de alemdesin durumun nasılCanım benim gözün aydın ☺ oglusun güzel güzel büyüsün inş. ☺
ben sessiz takipteyim.. :)) pıhtılaşma için yapılan testlerde negatif çıktı.. pazartesi rahim ağzındaki polip alınacak... biraz tırsıyorum.. bir sürü ilaç verdi doktor içiyoruz bakalım.. ben de durumlar böle.. hıı bi de eşimle ikiz isim bakıyoruz.. :))) kerim &kerem erkek olurlarsa .. kız olursa nil&naz biri kız biri erkek nil&mete :)) ama fikrimiz sürekli değişiyor.. dua edin her şey yolunda gittsinnn..
oyy kıyamam ya, ben bulantı olmadı diye korkuyordum ama olanlarda çok çekiyor anlaşılanBen bulantilardan pek bakamiyorum
benim okulum acaip yoğundu bu haftabugün okuldaydım doktora gittim ordan tekrr okula döndüm okuldan eve pil bitti yatıyorm :)
kontrolümüz vardı cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş bebeğimiz :) herşey yolunda şükürler olsun rabbim olmayanlarada en kısa zaman da nasip etsin :)
Yaaa ben bulantilardan kafami kaldiramiyorum birde acliqdan gebericem hic bir sey yiyemiyorum cok kotuyum
Sen nasilsin bebis nasil cinsiyetini ne zaman oğreneceksin ?
Canım mide bir garip, işte iş yoğunluğu dersler baya yoğunum...akşam eve zor atıyorum kendimi...8-9 gibi uyumuş oluyorum resmen...ama olsun herşeye değer...pazartesi randevum inş. güzel haberlerle gelirim...baya sabrettim dr a gitmemek için umarım sabrımın sonu selamettir canımAllah razı olsun canım benimmm :) sen de alemdesin durumun nasıl
Canım iyi düşün iyi olsun senin bebeğin çok kuvvetli annesine sıkı sıkı tutundu inş. herşey güzel olacakpipi garantilendi yani, oğluş annesi oluyorsun. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımcım, yarın da benim kontrol var. hem bebişi çok özledim hem de tedirginlik oluyor her kontrolden öncebir de ikili testimiz var.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Ya cok cekiyorum denilemez ama acim bise yiyemiyorum fln cok kotuoyy kıyamam ya, ben bulantı olmadı diye korkuyordum ama olanlarda çok çekiyor anlaşılan
bulantı olmadı diye niye korkuyosun canım onu anlamadım ben :)oyy kıyamam ya, ben bulantı olmadı diye korkuyordum ama olanlarda çok çekiyor anlaşılan
Ya cok cekiyorum denilemez ama acim bise yiyemiyorum fln cok kotu
bulantı olmadı diye niye korkuyosun canım onu anlamadım ben :)
ah ah bende aynı durumdayım şu üç ay bitsede rahatlasak meyve dışında bişey yiyemiyorum yemek düşüncesi bile midemi bulandiriyor açlıktan ölecem ya bide 47 kiloyum zaten bebege bişey olacak diye korkuyrmYaaa ben bulantilardan kafami kaldiramiyorum birde acliqdan gebericem hic bir sey yiyemiyorum cok kotuyum
Sen nasilsin bebis nasil cinsiyetini ne zaman oğreneceksin ?
Iyiyim hamd olsun bugün evime geldim çok yorgunum kan testi 8 martta vermiştim 1108,25 çıkmıştı doktora gideceğim bebeğimi de yavaş yavaş sütten kesicem sanırım bi doktora soralım bakalım daha folik asit baslicam. Çok saol sorduğun için :)Gonul83 canım nasılsın? kan testi verdin mi sonuçlar nasıl?
@Merve-aktas tatlım var mı bir haber, bugün senin bat görünüyor?
Ahh o meyvelerde olmasa olurdum vallahi sabah yemek yemiyorum oğlende zorlada olsa birseyler atisdiriyorum aksam yiyemiyorum yani biri birseyler yapib getirsede yesem kendim yapanda hic yiyemiyorum mart ayi geçse biraz azalir bulantilar insallah yoksa açlikdan gidicemah ah bende aynı durumdayım şu üç ay bitsede rahatlasak meyve dışında bişey yiyemiyorum yemek düşüncesi bile midemi bulandiriyor açlıktan ölecem ya bide 47 kiloyum zaten bebege bişey olacak diye korkuyrm
Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin bu arada bence senin minik erkek olucako sıkıntıları ben çekmedim biliyorsun ama çekenleri okudukça içim gitti. bir kaç haftaya bitecek inşallah canım.
ben iyiyim, yarın ki kontrolü bekliyorum. Cinsiyet söyler mi bilmiyorum ama ikili test de var. Sağlıklı olsun da cinsiyeti sonra öğrensek de olur.
Hadi insallah guzel haberlerle gelirsin bu arada bence senin minik erkek olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?