- 6 Haziran 2015
- 135
- 44
- 48
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.661
hayatım hamile kaldığım aydan bu yana sürekli var kaşıntı numis jel kullanıyordum. ama bu aralar dayanılmaz hale geldi. doktor daha önce kaşıntı için hiçbirşey yapamam normal demişti. ama son zamanlarda çok fazla artıt. bu gün de aradım doktoru bir merhem söyledi ondan da evde var zaten akşam kullanacam, gerçi dün akşam okumuştum. içinde hamileler ve emziren anneler doktor kontrolünde kullanmalı diyordu. doktor kullan dediğine göre birşey olmaz herhaldeCanım korkutmak istemiyorum ama hemen idrar testi ve kültürü yaptır bence. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. varsa çaresine bakılır, yoksa zaten problem yok.
Canım şuan gelen giden yok ara ara sancı giriyor ama beklemedeyim
hayatım hamile kaldığım aydan bu yana sürekli var kaşıntı numis jel kullanıyordum. ama bu aralar dayanılmaz hale geldi. doktor daha önce kaşıntı için hiçbirşey yapamam normal demişti. ama son zamanlarda çok fazla artıt. bu gün de aradım doktoru bir merhem söyledi ondan da evde var zaten akşam kullanacam, gerçi dün akşam okumuştum. içinde hamileler ve emziren anneler doktor kontrolünde kullanmalı diyordu. doktor kullan dediğine göre birşey olmaz herhalde
iyidir tatlım, ben merakla cumartesi gününü bekliyorum. sen nasılsın? yolunda mı her şey?
Canım senin genelde içine doğuyor benim içinde bi hissetsen keşkehadi bakalım hayırlısı o zaman :)
Kizlar bulantilar beni mahf etdi tum gun lavobaya kosuyorum ama cikartamiyorum cok kotu ya
Ayy cok kotu ya meyveden baska hic birsey yiyemiyorum elma cok iyi geliyor bana bir kac hafta gecsede rahatlasam ayağa kalkacak halim yok esim yemek yapiyor oğlumla yiyorlar çocuğa bakicak halim yokCanım ya keşke hiç olmasaydı ama midene iyi gelecek yiyeceği keşfetmeye çalış çubuk krater ve beyaz leblebi iyi diyorlar ama bana şeker ve elma iyi gelmişti en yakın zamanda geçer inşallah
Aslı'nda böyle günleri kutlamam saçma geliyor fkt madem bize ithaf edilmiş e kutlu olsun o zmn günümüz cancagazlarim kader ortaklarımmmmmmKadin olmak demek doğuştan şanslı olmak demek belki bir cok acıyı cefayı su dünyada bizler cekiyiruz fkt bunun yanında erkeklerin asla tadamayacağı bir cok lezzet bize veriliyor bebeğini karnında taşımak.. onu emzirmek.. karnında tekmelerini hissetmek hele dogum bambaşka birşey bir mucizeyi bizzat kendi vücudunda yasamak bunlar tarifi mümkün olmayan hazlar Rabb'im yaşamayanlara en kısa surede yasatsın bu guzel duyguları, biz yaşayanlarada tekrarını Nasip etsin bir an once bu arada Can'larım ovulasyon günlerindeyim elim
Testlere hic gitmiyor hic test yapmadim bu ayda böyle bakalim birde cok yoğunum su sıra oda etkiliyir bakalım bu ay gelir mi Nazli kuzu :) çalışmalara devam tabii bir gun bos bir gun dolu gidiyruz .. Bu arada ben bugun merdivenlere takılıp uc beş basamak popo ustu kaydım kalçam baya acıdı umarım bir sorun olmaz ya tam da ovulasyon günlerin de
Oyy cnmm bileğini mi kırdın tekrar gecmis olsun cnm surekli kullandığın yer bilekte ..Ya ilk etapta Bende dedim kesin Bi yerimi incittim yada kırdım baya kaydım 5 basamak filan o merdiven Köse'leri popoma belime vura vura indim :) ama Suan da hic Bi yerimde agri yok kesin morarır Dedim oda yok :) hayırlı bir düşmeydi verilmiş sadakamız edilmiş duamız varmış :))Kesinlikle haklısın, bu mucizeyi taşımak ayrı bir duygu ve biz kadınlara verilmiş bir hediye bence de. Rabbim tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.
Umarım bu ay gelir kuzucuğun hem bak yumurtaya bir sarsıntı da yaşatmışsın, belki aklını başına alır da bu ay spermitoları görünce çok naz yapmaz :) Şaka bir yana dikkat et canım, geçen sene ben kayıp el bileğimi kırmıştım. aman popo daha vahim valla :)
Oyy cnmm bileğini mi kırdın tekrar gecmis olsun cnm surekli kullandığın yer bilekte ..Ya ilk etapta Bende dedim kesin Bi yerimi incittim yada kırdım baya kaydım 5 basamak filan o merdiven Köse'leri popoma belime vura vura indim :) ama Suan da hic Bi yerimde agri yok kesin morarır Dedim oda yok :) hayırlı bir düşmeydi verilmiş sadakamız edilmiş duamız varmış :))
İns yumurtaların aklı biraz Başına gelmiştir artık naz yapmasınlar alsınlar bir askeri içeri
benim okulum acaip yoğundu bu haftakızlar nerelerdesiniz? bu ne sessizlik
gözünüz aydın Rabbim daim etsinbenim okulum acaip yoğundu bu haftabugün okuldaydım doktora gittim ordan tekrr okula döndüm okuldan eve pil bitti yatıyorm :)
kontrolümüz vardı cinsiyetimiz kesinleşti erkekmiş bebeğimiz :) herşey yolunda şükürler olsun rabbim olmayanlarada en kısa zaman da nasip etsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?