- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.701
Birşey olmuyor iğne vuruluyor bitiyo merak etme yengemin falanda öyleydi ama doğum da falan hemşirelere söyleyin eşiniz sizin TC nizi son adet tarihinizi hamilelikte geçirilen bi rahatsızlığınız var mı yok mu bilsin acil bi durumda lazım oluyor en basitinden doğum da da kolay oluyor herşeye o ilgileniyo:)))
Yaaa canim bizdede kan uysmazliği var esim pozitif ben neqatif oğlumda hic bir sorun olmadi iğne filanda yapilmadi hatta oğlumun kanida pozitif hic kafana takmaİnşallah tatlım güzel haberler alalım da kız da güzel erkek de. Gerçi baba ilk çocuk erkek olsun çok istiyor. Bu arada bizde bir de kan uyuşmazlığı riski var. Ben negatifim, eşim pozitif. Bu durumun ayrıntılarını da konuşacak bakalım.
canııımmm garantiledik tescilledii doktor amcamız :)pipi garantilendi yani, oğluş annesi oluyorsun. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımcım, yarın da benim kontrol var. hem bebişi çok özledim hem de tedirginlik oluyor her kontrolden öncebir de ikili testimiz var.
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
canım beniimmm Allah yardımcın olsun seni o akdar iyi anlıyorum ki... az kaldı miniği görmeye pazartesi büyük günnnn :) güzel haberlerini alalım inşallahhhh :) pazartesi bende tetanoz olcam bi tırsmıyo değilimCanım mide bir garip, işte iş yoğunluğu dersler baya yoğunum...akşam eve zor atıyorum kendimi...8-9 gibi uyumuş oluyorum resmen...ama olsun herşeye değer...pazartesi randevum inş. güzel haberlerle gelirim...baya sabrettim dr a gitmemek için umarım sabrımın sonu selamettir canım
Canım iyi düşün iyi olsun senin bebeğin çok kuvvetli annesine sıkı sıkı tutundu inş. herşey güzel olacak
Canım ben tetanozu dün oldum ve kolum biraz ağrıyor. Yapılırken hiçbir şey hissetmedim ama sonra ağrımaya başladı. Aşı olduğun gün temizlik ve banyo yapmayacaksın, unutma :)canım beniimmm Allah yardımcın olsun seni o akdar iyi anlıyorum ki... az kaldı miniği görmeye pazartesi büyük günnnn :) güzel haberlerini alalım inşallahhhh :) pazartesi bende tetanoz olcam bi tırsmıyo değilim
aaa bunu söylediğin çok iyi oldu canım duş alayım o zaman gitmeden :) sana da geçmiş olsunnn :)Canım ben tetanozu dün oldum ve kolum biraz ağrıyor. Yapılırken hiçbir şey hissetmedim ama sonra ağrımaya başladı. Aşı olduğun gün temizlik ve banyo yapmayacaksın, unutma :)
Hayırlı olsun canimcimcanııımmm garantiledik tescilledii doktor amcamız :)
senin kontrolün nasıl geçti?
bugünlerde o kadar yoğun ki hem okul hem ev hem arada gelen giden oluyor okuyorum ama yazana kadar uyumuş oluyorum :) şimdi fırsat buldum :)
Sağol canım sabah namazından sonra çok güzel bir rüya gördüm. inş. Güzel olacak inanıyorum ben ya.. . Buarada duygusallik hat safhada herseye gözüm doluyor :)canım beniimmm Allah yardımcın olsun seni o akdar iyi anlıyorum ki... az kaldı miniği görmeye pazartesi büyük günnnn :) güzel haberlerini alalım inşallahhhh :) pazartesi bende tetanoz olcam bi tırsmıyo değilim
canım benimm çok teşekkür ederiimm :) bizim minikte 14 haftada gösterdi doktor amcamız biraz garantici :) 17 de kesinleşti :) ben tabi başlamıştım alışverişe korkuyordum değişim yapmak zorunda kalcam diye ama gerek kalmadı şükür :)Hayırlı olsun canimcim
Pipiyi erken gösteriyor kerata lar Bizimki de 12. Haftada göstermişti. Gelsin Maviş Maviş ciciler
oyy canıımm rabbim hayretsn inşallahhh :) bende inanıyoırum herşey güzel olcak baştan beri söylüyorum sana :) bende de var o duygusallık bi de bu aralar bi tripli olmuşum ki sorma sacma sapan trip atıyorum :)Sağol canım sabah namazından sonra çok güzel bir rüya gördüm. inş. Güzel olacak inanıyorum ben ya.. . Buarada duygusallik hat safhada herseye gözüm doluyor :)
Tetanoz asisiyla laboratuvar da parmagimi derinden kesince tanismistim yaklaşık 3 yıl önce, oyüzden mecbur 4 kere oldum sadece sonuncusu kaldı benim. Biraz kolunu yukarı kaldiramiyorsun ağrıyor ama sıkıntı yapma 1 2 güne geciyor canım. Pazartesi bi dr dan çıkayım inş sağlık ocağına da haber vereceğim gebe olduğumu.
Canım benim ya herşeyin güzel olacağını 2 hamile arkadaşım daha söyledi. Oyüzden içim rahat inş.oyy canıımm rabbim hayretsn inşallahhh :) bende inanıyoırum herşey güzel olcak baştan beri söylüyorum sana :) bende de var o duygusallık bi de bu aralar bi tripli olmuşum ki sorma sacma sapan trip atıyorum :)
benim hamile kaldığımı öğrendiğim gün duşakabin kırıldı elim kesildi dikiş atılacaktı tetanoz yapalım dediler yaptırmadım bebeğim daha 5 haftalıktı korktum çok şükürde bi şi olmadı şimdi yine geldi çıktı karşıma :) bu da geçer elbet minik prens için herşeye razıyım :)
Bende esimle annemle tartisiyorum hic yemedigim icinben yiyorum ama acıktım mı gözüm dönüyor. sabah yemeeeeek diye uyanıyorum bu ara :)
canııımmm garantiledik tescilledii doktor amcamız :)
senin kontrolün nasıl geçti?
bugünlerde o kadar yoğun ki hem okul hem ev hem arada gelen giden oluyor okuyorum ama yazana kadar uyumuş oluyorum :) şimdi fırsat buldum :)
Canım benim senden haber bekliyordum. demek bir pipi daha geliyor desene :) bu sene erkek yılı diyorlar. hadi senden güzel haberler geldi canım darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inş.Kızlar biz doktordan geldik, büyümüşüz azıcık öne bile geçmişin :) ikili testimiz yapıldı, üç gün sonra sonuç çıkarmış. Ense kalınlığı ve burun kemiğimiz iyiymiş. Ama kalbe giden damarın birinde reverz akış ( ters akış) varmış. Çok önemli değil, kafanıza takmayın tek başına bir şey ifade etmez, ileriki haftalarda düzelir dedi. Umarım öyledir.
Bir de cinsiyet tahmini yaptı ama havaya girmeyin değişebilir dedi :) bir pipi de bizden geliyor galiba
masalalh cidden oğlan senesi diyorlar doğru galiba. çok sevindim hayırlı olsun :)Kızlar biz doktordan geldik, büyümüşüz azıcık öne bile geçmişin :) ikili testimiz yapıldı, üç gün sonra sonuç çıkarmış. Ense kalınlığı ve burun kemiğimiz iyiymiş. Ama kalbe giden damarın birinde reverz akış ( ters akış) varmış. Çok önemli değil, kafanıza takmayın tek başına bir şey ifade etmez, ileriki haftalarda düzelir dedi. Umarım öyledir.
Bir de cinsiyet tahmini yaptı ama havaya girmeyin değişebilir dedi :) bir pipi de bizden geliyor galiba
Canım benim senden haber bekliyordum. demek bir pipi daha geliyor desene :) bu sene erkek yılı diyorlar. hadi senden güzel haberler geldi canım darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inş.
masalalh cidden oğlan senesi diyorlar doğru galiba. çok sevindim hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?