- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.641
Canm galiba artik bu senelerde butun hamileler yasiyoBenim de tüm lekelenmeler yoğun iş günlerinde oldu. Dinlenince geçecek merak etme canım.
Çok mantıklı :)Hatta nazlanmayi dusunuyorum cnm bu gunlerin tadini cikaralim bebegimle
Yaz donemi gelince ben is yerinde cok yorulcam iyi bi dinlenme olacak die bakiyorumÇok mantıklı :)
valla nazlayan varsa nazlan canım hiç kaçırma fırsatı, beni hiç nazlayan olmadı. şimdiye kadar, bu saatten snra da olmaz zaten allah dağına göre de kış veriyor derler ya hani, çok şükür benim de bir sorunum olmadı şimdiye kadar. olsaydı herhalde çok perişan olurdum.Hatta nazlanmayi dusunuyorum cnm bu gunlerin tadini cikaralim bebegimle
O zaman güzelce dinlen tadını çıkar canım :)Yaz donemi gelince ben is yerinde cok yorulcam iyi bi dinlenme olacak die bakiyorum
Ya ben de söylemeyecektim aslında ama bir arkadaş çok kötü görünüyorsun,hani böyle kızı olacak olan hamileler bir garip görünüyor ya öyle görünüyorsun.Ben de kötü yapmıyorsun tatlım, Allah neden böyle yaptığını biliyor. Ayrıca o soranlara gıcık oluyorum esas ve sanane diyesim geliyor. Ben de hala herkese söylemiyorum. İş yeri bilmiyor mesela. İkili testimi hayırlısıyla atlatırsam sonrasında saklayamayacağım zaten :)
Ya ben de söylemeyecektim aslında ama bir arkadaş çok kötü görünüyorsun,hani böyle kızı olacak olan hamileler bir garip görünüyor ya öyle görünüyorsun.
Var mı yoksa bebiş dedi.ben geçiştirmeye çalıştıkça üstüme geldi ben de yalan söyleyemedim.
Ya aslında 12 haftada hafiften göbek de çıkmaya başlamıştı. amaaan neyse hayırlısı olsun.
sen neler yapıyorsun dr cinsiyet tahmininde falan bulundu mu?
Ah bu eşler:)Hayırlısı olsun canım, elbet rahat rahat herkese söylediğimiz zamanlarda gelecek. Hatta söylemeye gerek kalmayacak, ben buradayım diyecek. Senin de çok bekletmeyecek, bak görürsün.
Benim bildiğin gibi canım, 3 haftadır kontrol yoktu bu hafta sonu gideceğiz inş. Cinsiyet tahmini yapar mı bilmiyorum ama bizim doktor biraz garantici görse de söylemeyebilir. Bence sorun yok ama eşim çatlayacak meraktan :) Bir de ikili testimiz var. Umarım her şey yolundadır. Heyecan yapıyorum valla.
Annem cok ceker nazimi cnm esimin de hakkini yiyemem normal hayatta bu gune kadar nazli bi hamile olmadim ama olabilrim yanivalla nazlayan varsa nazlan canım hiç kaçırma fırsatı, beni hiç nazlayan olmadı. şimdiye kadar, bu saatten snra da olmaz zaten allah dağına göre de kış veriyor derler ya hani, çok şükür benim de bir sorunum olmadı şimdiye kadar. olsaydı herhalde çok perişan olurdum.
Yani ben suan bebegime bise olacak die stres yapmiyorum sunu yiyim bunu istiyom demeyi dusunuyomO zaman güzelce dinlen tadını çıkar canım :)
stres yapma zaten canım o iyi progestanda içiyosan tamamdır ohh kafada yapar :)Yani ben suan bebegime bise olacak die stres yapmiyorum sunu yiyim bunu istiyom demeyi dusunuyom
Ah bu eşler:)
Herkesin gönlünde bir cinsiyet yatar:)hatta ağustos gurubunda bi arkadaş var.kızları çok seviyor. iki kızı var 3. Yü bekliyo.ısrarla yine kız istiyor:)
Kızlar nasılsınız napiosunuz çoğunuz hamilesiniz zaten nasıl gidiyo hamilelikRebel92 merak etme çoğu hamlede oluyo ilaçla geçiyor azıcık sakın kendini yat dinlen ohh miss
ol canım ol valla nazlayanın varsa ol :)Annem cok ceker nazimi cnm esimin de hakkini yiyemem normal hayatta bu gune kadar nazli bi hamile olmadim ama olabilrim yani
ya kızlar benim aşırı derecede kışıntım var, ara ara akıntı oluyo kaşıntı da yapıyor ama çok kötü gece uykumda uyanıp yıkanıyorum napmam lazım, kullandığınız bir merhem varmış evde bir merhem vardı ama hamileler ve emzirenelr kullanamaz yazıyor
Cnm yatiyorum hic stresim yok allaha sukur iyiyimKızlar nasılsınız napiosunuz çoğunuz hamilesiniz zaten nasıl gidiyo hamilelikRebel92 merak etme çoğu hamlede oluyo ilaçla geçiyor azıcık sakın kendini yat dinlen ohh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?