Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Hatta nazlanmayi dusunuyorum cnm bu gunlerin tadini cikaralim bebegimle
valla nazlayan varsa nazlan canım hiç kaçırma fırsatı, beni hiç nazlayan olmadı. şimdiye kadar, bu saatten snra da olmaz zaten allah dağına göre de kış veriyor derler ya hani, çok şükür benim de bir sorunum olmadı şimdiye kadar. olsaydı herhalde çok perişan olurdum.

Ya ben de söylemeyecektim aslında ama bir arkadaş çok kötü görünüyorsun,hani böyle kızı olacak olan hamileler bir garip görünüyor ya öyle görünüyorsun.
Var mı yoksa bebiş dedi.ben geçiştirmeye çalıştıkça üstüme geldi ben de yalan söyleyemedim.
Ya aslında 12 haftada hafiften göbek de çıkmaya başlamıştı. amaaan neyse hayırlısı olsun.
sen neler yapıyorsun dr cinsiyet tahmininde falan bulundu mu?

Hayırlısı olsun canım, elbet rahat rahat herkese söylediğimiz zamanlarda gelecek. Hatta söylemeye gerek kalmayacak, ben buradayım diyecek. Senin de çok bekletmeyecek, bak görürsün.
Benim bildiğin gibi canım, 3 haftadır kontrol yoktu bu hafta sonu gideceğiz inş. Cinsiyet tahmini yapar mı bilmiyorum ama bizim doktor biraz garantici görse de söylemeyebilir. Bence sorun yok ama eşim çatlayacak meraktan :) Bir de ikili testimiz var. Umarım her şey yolundadır. Heyecan yapıyorum valla.

Ah bu eşler:)
Herkesin gönlünde bir cinsiyet yatar:)hatta ağustos gurubunda bi arkadaş var.kızları çok seviyor. iki kızı var 3. Yü bekliyo.ısrarla yine kız istiyor:)

Annem cok ceker nazimi cnm esimin de hakkini yiyemem normal hayatta bu gune kadar nazli bi hamile olmadim ama olabilrim yani

Kızlar nasılsınız napiosunuz çoğunuz hamilesiniz zaten nasıl gidiyo hamilelik Rebel92 merak etme çoğu hamlede oluyo ilaçla geçiyor azıcık sakın kendini yat dinlen ohh miss

ya kızlar benim aşırı derecede kışıntım var, ara ara akıntı oluyo kaşıntı da yapıyor ama çok kötü gece uykumda uyanıp yıkanıyorum napmam lazım, kullandığınız bir merhem varmış evde bir merhem vardı ama hamileler ve emzirenelr kullanamaz yazıyor

Canım korkutmak istemiyorum ama hemen idrar testi ve kültürü yaptır bence. İdrar yolu enfeksiyonu olabilir. varsa çaresine bakılır, yoksa zaten problem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…