- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #10.721
Dr takmayın demiş bence sıkıntı yapmayın tatlım :)Çok teşekkürler kızlar. Darısı sizlere :)
Şu ters akışımızda olmasa tam rahat nefes alacaktım.
Cok sevindim canim insallah her sey yolunda gidecek oğlusunada kocaman masallahÇok teşekkürler kızlar. Darısı sizlere :)
Şu ters akışımızda olmasa tam rahat nefes alacaktım.
gözün aydın canım çok sevindim senin adına :)Kızlar biz doktordan geldik, büyümüşüz azıcık öne bile geçmişin :) ikili testimiz yapıldı, üç gün sonra sonuç çıkarmış. Ense kalınlığı ve burun kemiğimiz iyiymiş. Ama kalbe giden damarın birinde reverz akış ( ters akış) varmış. Çok önemli değil, kafanıza takmayın tek başına bir şey ifade etmez, ileriki haftalarda düzelir dedi. Umarım öyledir.
Bir de cinsiyet tahmini yaptı ama havaya girmeyin değişebilir dedi :) bir pipi de bizden geliyor galiba
Dr takmayın demiş bence sıkıntı yapmayın tatlım :)
Cok sevindim canim insallah her sey yolunda gidecek oğlusunada kocaman masallah
gözün aydın canım çok sevindim senin adına :)
Homely_angel cnm cok sewindim allah oglunu hayirlisiyla kucagina almayi insallah
Aaaaaa sen o halinle is yapiyorsun birde soyleniyormu ben hic is yapamiyorum basim donuyor ayağa kalkinca cok sukur esim bir sey demiyor sende kendini simart biraz ay belim ağridi ay basim dinuyor falan filan biraz gozunu korkut yat dinlenYa ben bu erkekleri cozemiyorum bir turlu. Temizlik yapmasan evi pislik goturuyor diye soylenirler. Temizlik yapiyorsun sabahtan beri bitiremedin yeter deyip bagrinir cagrinirlar. Aklim ermedi gitti. Napsam bilemedi.
Evi oyle gorunce icim rahat etmiyor. Temizlikci cagiracak kadar da rahat degil maddi durumlar. Ben temizlik yapinca ucu ona da dokundugu icin zaten bu kadar soyleniyor. Hem bana soyle ne yapacagimi yardim edeyim diyor. Hemde soyleyince yapmasi zor geliyor bitiremedin isleri deyip bagriniyor. En iyisi birakayim pislik icinde yasasin dicem ama bende o evdeyim kiAaaaaa sen o halinle is yapiyorsun birde soyleniyormu ben hic is yapamiyorum basim donuyor ayağa kalkinca cok sukur esim bir sey demiyor sende kendini simart biraz ay belim ağridi ay basim dinuyor falan filan biraz gozunu korkut yat dinlen
günaydın kızlar...
haftaya hiç iyi başlamadık... dün ki patlamadan dolayı ankarada olan arkadaşlar umarım sağlığınız yerindedir...
hepimizin başı sağolsun...
Homely_angel canımmm maşallah miniğinee erkek kardeş geliyo bizeee :) çok sevindim:) sağlıkla gelsin prens:)
@triton-x canım kontrolün bugündü değil mi umarım iyi geçer güzel haberlerle gel bize :)
amin canım...Günaydın canım, haklısın artık kelimeler kifayetsiz. Özellikle büyük şehirlerde herkes korku içinde. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Sağol tatlım, ikili test sonucunu merakla bekliyorum bakalım. Şu damardaki ters akış korkutuyor biraz. Sağlıkla gelsin tüm minikler.
amin canım...
canım stres yapma zaten önemli bişey olsa üstünde dururdu doktor.. sağlıkla gelsin inşallah...
günaydın kızlar...
haftaya hiç iyi başlamadık... dün ki patlamadan dolayı ankarada olan arkadaşlar umarım sağlığınız yerindedir...
hepimizin başı sağolsun...
Homely_angel canımmm maşallah miniğinee erkek kardeş geliyo bizeee :) çok sevindim:) sağlıkla gelsin prens:)
@triton-x canım kontrolün bugündü değil mi umarım iyi geçer güzel haberlerle gel bize :)
Canım dur sakin ol düşük risk yazmış ben pek anlamıyorum bunun sonucundan ama doktorunlâ görüştün muCanım sonuçlar az önce geldi ve çok canım sıkkındeğerler aşağıdaki gibi ama PAPP-A çok düşük çıktığı için Down Sendromu için Biyokimyasal Risk = 1:40 çıkıyor. off çıldırıcam en başından beri sürekli bir şeyler çıkıyor.
Test Sonuç MoM
PAPP-A 198.7 ng/mL 0.23
T- hCG 110.5 IU/ml 1.42
NT 1.01 mm 0.59
NB Mevcut
Risk Degerlendirmesi (dogumda)
Risk Sınır deger
Down Sendromu ~ 1:545 1:250
Sadece Yas 1:897
Trisomi 18/13 ~ 1:5180 1:101
DOWN SENDROMU DÜSÜK RÝSK
Down sendrom riski tarama cutoff degerinin altındadır.
Down Sendromu için Biyokimyasal Risk = 1:40
TRISOMI 18/13 DÜSÜK RÝSK
Trisomi 18/13 riski tarama cutoff degerinin altındadır
Oyy yapmaz mi teyzesi yapmaz mi at tabi annesi :) çok şükür canım yaaa gözünaydın çok sevindim darısı cinsiyete artık :)Kızlar çok şükür 12 mm lik minnişimin kalp atışlarını gördük, çok şükür çok sağlıklı :) Dr da ağlamaktan harap oldum. Canım sana biara göndereyim fotosunu cinsiyet tahmini yaparmısın :) Çok şükür rabbime bugünleri gösterdi. Çok şükür...
Canım sonuçlar az önce geldi ve çok canım sıkkındeğerler aşağıdaki gibi ama PAPP-A çok düşük çıktığı için Down Sendromu için Biyokimyasal Risk = 1:40 çıkıyor. off çıldırıcam en başından beri sürekli bir şeyler çıkıyor.
Test Sonuç MoM
PAPP-A 198.7 ng/mL 0.23
T- hCG 110.5 IU/ml 1.42
NT 1.01 mm 0.59
NB Mevcut
Risk Degerlendirmesi (dogumda)
Risk Sınır deger
Down Sendromu ~ 1:545 1:250
Sadece Yas 1:897
Trisomi 18/13 ~ 1:5180 1:101
DOWN SENDROMU DÜSÜK RÝSK
Down sendrom riski tarama cutoff degerinin altındadır.
Down Sendromu için Biyokimyasal Risk = 1:40
TRISOMI 18/13 DÜSÜK RÝSK
Trisomi 18/13 riski tarama cutoff degerinin altındadır
Canım dur sakin ol düşük risk yazmış ben pek anlamıyorum bunun sonucundan ama doktorunlâ görüştün mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?