• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Birşey olmuyor iğne vuruluyor bitiyo merak etme yengemin falanda öyleydi ama doğum da falan hemşirelere söyleyin eşiniz sizin TC nizi son adet tarihinizi hamilelikte geçirilen bi rahatsızlığınız var mı yok mu bilsin acil bi durumda lazım oluyor en basitinden doğum da da kolay oluyor herşeye o ilgileniyo:)))

Birşey olmuyor iğne vuruluyor bitiyo merak etme yengemin falanda öyleydi ama doğum da falan hemşirelere söyleyin eşiniz sizin TC nizi son adet tarihinizi hamilelikte geçirilen bi rahatsızlığınız var mı yok mu bilsin acil bi durumda lazım oluyor en basitinden doğum da da kolay oluyor herşeye o ilgileniyo:)))

Bebeğin kan grubu pozitif olursa o iğne yapılıyormuş galiba. Benim anlamadığım bu hafta bir arkadaşım doğum yaptı. Onun da kan grubu negatif, eşi pozitif. Doktor normal doğum riskli, doğum sırasında bir şey olursa (bu bir şeyin ne olduğunu hatırlamıyor) vücudunuz antikor üretir, bir daha vücudunuz hamilelik kabul etmeyebilşr demiş. O yüzden normal doğumu beklemeyelim, sezeryanla alalım demiş. Sezeryanla oldu. Hiç duymamıştım bunu.

İnşallah tatlım güzel haberler alalım da kız da güzel erkek de. Gerçi baba ilk çocuk erkek olsun çok istiyor. Bu arada bizde bir de kan uyuşmazlığı riski var. Ben negatifim, eşim pozitif. Bu durumun ayrıntılarını da konuşacak bakalım.
Yaaa canim bizdede kan uysmazliği var esim pozitif ben neqatif oğlumda hic bir sorun olmadi iğne filanda yapilmadi hatta oğlumun kanida pozitif hic kafana takma

Ay canlarim benim ya
Bulantılarin ne kadar kötü olduğunu yakından bilirim bide benim bulantilarim 18 19 a kadar sürdü. Bebeğe gıcık olmaya bile başlamıştım beni surundurdüģu için . 8 9 kilo verdim. Sonrasında da şişlik reflü hala ıstahim yok mide yanmalari oluyor
ama hiç hamile gibi durmuyormuşum kilo almadığım için.
Bebekler için endiselenmeyın onlar her türlü besleniyor olan anneye oluyor depoları azalıyor.
Bide gerçekten geçiyor o bulantilar ben hiç bitmeyecek sanıyordum kusmaktan harap olmuştum ama çok şükür ki Rabbim sabrini veriyor. arkadaşım demişti ki zahmette Rahmet vardır dünyaya bi insan getirmek hiç kolay değil gerçekten.
Lütfen ilaç kullanmadan sabredin. Allah yardımcıniz olsun.

pipi garantilendi yani, oğluş annesi oluyorsun. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canımcım, yarın da benim kontrol var. hem bebişi çok özledim hem de tedirginlik oluyor her kontrolden önce :KK17: bir de ikili testimiz var.

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin:KK33:
canııımmm garantiledik tescilledii doktor amcamız :)
senin kontrolün nasıl geçti?
bugünlerde o kadar yoğun ki hem okul hem ev hem arada gelen giden oluyor okuyorum ama yazana kadar uyumuş oluyorum :) şimdi fırsat buldum :)

Canım mide bir garip, işte iş yoğunluğu dersler baya yoğunum...akşam eve zor atıyorum kendimi...8-9 gibi uyumuş oluyorum resmen...ama olsun herşeye değer...pazartesi randevum inş. güzel haberlerle gelirim...baya sabrettim dr a gitmemek için umarım sabrımın sonu selamettir canım

Canım iyi düşün iyi olsun senin bebeğin çok kuvvetli annesine sıkı sıkı tutundu inş. herşey güzel olacak :KK66:
canım beniimmm Allah yardımcın olsun seni o akdar iyi anlıyorum ki... az kaldı miniği görmeye pazartesi büyük günnnn :) güzel haberlerini alalım inşallahhhh :) pazartesi bende tetanoz olcam bi tırsmıyo değilim :KK17:

canım beniimmm Allah yardımcın olsun seni o akdar iyi anlıyorum ki... az kaldı miniği görmeye pazartesi büyük günnnn :) güzel haberlerini alalım inşallahhhh :) pazartesi bende tetanoz olcam bi tırsmıyo değilim :KK17:
Canım ben tetanozu dün oldum ve kolum biraz ağrıyor. Yapılırken hiçbir şey hissetmedim ama sonra ağrımaya başladı. Aşı olduğun gün temizlik ve banyo yapmayacaksın, unutma :)

bugünlerde o kadar yoğun ki hem okul hem ev hem arada gelen giden oluyor okuyorum ama yazana kadar uyumuş oluyorum :) şimdi fırsat buldum :)
Hayırlı olsun canimcim
Pipiyi erken gösteriyor kerata lar Bizimki de 12. Haftada göstermişti. Gelsin Maviş Maviş ciciler:KK46::KK46:

Sağol canım sabah namazından sonra çok güzel bir rüya gördüm. inş. Güzel olacak inanıyorum ben ya.. . Buarada duygusallik hat safhada herseye gözüm doluyor :)
Tetanoz asisiyla laboratuvar da parmagimi derinden kesince tanismistim yaklaşık 3 yıl önce, oyüzden mecbur 4 kere oldum sadece sonuncusu kaldı benim. Biraz kolunu yukarı kaldiramiyorsun ağrıyor ama sıkıntı yapma 1 2 güne geciyor canım. Pazartesi bi dr dan çıkayım inş sağlık ocağına da haber vereceğim gebe olduğumu.

Hayırlı olsun canimcim
Pipiyi erken gösteriyor kerata lar Bizimki de 12. Haftada göstermişti. Gelsin Maviş Maviş ciciler:KK46::KK46:
canım benimm çok teşekkür ederiimm :) bizim minikte 14 haftada gösterdi doktor amcamız biraz garantici :) 17 de kesinleşti :) ben tabi başlamıştım alışverişe korkuyordum değişim yapmak zorunda kalcam diye ama gerek kalmadı şükür :)

Sağol canım sabah namazından sonra çok güzel bir rüya gördüm. inş. Güzel olacak inanıyorum ben ya.. . Buarada duygusallik hat safhada herseye gözüm doluyor :)
Tetanoz asisiyla laboratuvar da parmagimi derinden kesince tanismistim yaklaşık 3 yıl önce, oyüzden mecbur 4 kere oldum sadece sonuncusu kaldı benim. Biraz kolunu yukarı kaldiramiyorsun ağrıyor ama sıkıntı yapma 1 2 güne geciyor canım. Pazartesi bi dr dan çıkayım inş sağlık ocağına da haber vereceğim gebe olduğumu.
oyy canıımm rabbim hayretsn inşallahhh :) bende inanıyoırum herşey güzel olcak baştan beri söylüyorum sana :) bende de var o duygusallık bi de bu aralar bi tripli olmuşum ki sorma sacma sapan trip atıyorum :)
benim hamile kaldığımı öğrendiğim gün duşakabin kırıldı elim kesildi dikiş atılacaktı tetanoz yapalım dediler yaptırmadım bebeğim daha 5 haftalıktı korktum çok şükürde bi şi olmadı şimdi yine geldi çıktı karşıma :) bu da geçer elbet minik prens için herşeye razıyım :)

oyy canıımm rabbim hayretsn inşallahhh :) bende inanıyoırum herşey güzel olcak baştan beri söylüyorum sana :) bende de var o duygusallık bi de bu aralar bi tripli olmuşum ki sorma sacma sapan trip atıyorum :)
benim hamile kaldığımı öğrendiğim gün duşakabin kırıldı elim kesildi dikiş atılacaktı tetanoz yapalım dediler yaptırmadım bebeğim daha 5 haftalıktı korktum çok şükürde bi şi olmadı şimdi yine geldi çıktı karşıma :) bu da geçer elbet minik prens için herşeye razıyım :)
Canım benim ya herşeyin güzel olacağını 2 hamile arkadaşım daha söyledi. Oyüzden içim rahat inş.
İlk hafta aşı yaptirmamakla iyi yapmışsın cnm çünkü allah korusun dusuge sebep oluyor. Şimdi kritik dönemi astin rutin bisekilde yapicaklar o aşıyı minik prens büyüsün bakalım annesi onlar için herseye değer heleki bizim gibi neyazikki kaybetmeyi yasayanlarda daha bi üstüne dusecegiz sanırım. . .

Bana doktorum tetanoza gerek yok dedi valla benimde canima minnet sevindim evde doğum lar için tetanoz gerekli dedi. Seneler öncesindeki tetanoz iğnesi hala aklımda

Kızlar biz doktordan geldik, büyümüşüz azıcık öne bile geçmişin :) ikili testimiz yapıldı, üç gün sonra sonuç çıkarmış. Ense kalınlığı ve burun kemiğimiz iyiymiş. Ama kalbe giden damarın birinde reverz akış ( ters akış) varmış. Çok önemli değil, kafanıza takmayın tek başına bir şey ifade etmez, ileriki haftalarda düzelir dedi. Umarım öyledir.
Bir de cinsiyet tahmini yaptı ama havaya girmeyin değişebilir dedi :) bir pipi de bizden geliyor galiba :KK5::anneadayı::KK200::nazar:

Süper, çılgın alışveriş zamanı geldi yani :) oğluş annesi oluyoruz galiba ikimizde :)

Kızlar biz doktordan geldik, büyümüşüz azıcık öne bile geçmişin :) ikili testimiz yapıldı, üç gün sonra sonuç çıkarmış. Ense kalınlığı ve burun kemiğimiz iyiymiş. Ama kalbe giden damarın birinde reverz akış ( ters akış) varmış. Çok önemli değil, kafanıza takmayın tek başına bir şey ifade etmez, ileriki haftalarda düzelir dedi. Umarım öyledir.
Bir de cinsiyet tahmini yaptı ama havaya girmeyin değişebilir dedi :) bir pipi de bizden geliyor galiba :KK5::anneadayı::KK200::nazar:
Canım benim senden haber bekliyordum. demek bir pipi daha geliyor desene :) bu sene erkek yılı diyorlar. hadi senden güzel haberler geldi canım darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inş.

masalalh cidden oğlan senesi diyorlar doğru galiba. çok sevindim hayırlı olsun :)

Canım benim senden haber bekliyordum. demek bir pipi daha geliyor desene :) bu sene erkek yılı diyorlar. hadi senden güzel haberler geldi canım darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inş.

masalalh cidden oğlan senesi diyorlar doğru galiba. çok sevindim hayırlı olsun :)

Çok teşekkürler kızlar. Darısı sizlere :)
Şu ters akışımızda olmasa tam rahat nefes alacaktım.

Back