- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.401
Ayyy canımmmm bak güçl çıktı minik çok çok sevindim hadi gözünaydın :)Kızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükürDualarınız için çooook teşekkürler.
Haydi bu mutlu güne bir de yeni bebiş haberi eklensin inşallah.
Darısı hepinizeeeeee.
Canım rabbim sabır versin... İnşallah en kisa zamanda sağlıklı bir şekilde tekrar yaşarsın bu güzel duyguyu ve kucağına almak nasip olur inşallah...Dirayetli olsam da olmasam da bebeğimi geri getiremiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın ama başa gelen çekiliyo ve ateş düştüğü yeri yakıyo. ilk günler ben nasıl dayanırım dedim.çok ağladım eşimi de kendimi de bitirdim ama bi faydası olmadı.fazlası isyana girer diye rabbime sığındım.bana emanet etmişti ama kavuşmadan geri aldıAllah herkese hakkında hayırlı olanı versin.
Canım şimdi okudum olanı, o kadar üzüldüm ki. . . allahım sabır versin inş. Seni şuan o kadar iyi anlıyorum ki. . . ama allaha isyan etme sakın. , vardır bir nedeni ne yazikki. İnş biran önce toparlanir ve yeniden çalışmalara başlarsınız. inş bundan sonra sağlıkla gelsinler. . .Dirayetli olsam da olmasam da bebeğimi geri getiremiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın ama başa gelen çekiliyo ve ateş düştüğü yeri yakıyo. ilk günler ben nasıl dayanırım dedim.çok ağladım eşimi de kendimi de bitirdim ama bi faydası olmadı.fazlası isyana girer diye rabbime sığındım.bana emanet etmişti ama kavuşmadan geri aldıAllah herkese hakkında hayırlı olanı versin.
Ayyy canımmmm bak güçl çıktı minik çok çok sevindim hadi gözünaydın :)
Homely_angel kuzum maşallah minik kuzuya pıt pıtlar duyulmuş sağlıkla gelsin inş
cnm ne durumdasın? son bir idrar testi var elimde onu da yarın sabah kullanıcak... benim hafta içi kanda veririm heralde dayanamayıphemen kötü düşünme canım lütfen başka şeyler düşün çok fazla sıkma kendini buda çok etkiliyor.stres yapma aynı belirtiler bende var gögüsler ağrımaya başladı benimde erken başladı ve hiç akıntım yok sarımsı akıntım olurdu yani.
İnşlh sabırla bekleyelim...
ben test sipariş ettim ama daha gelmedi yapmak için erken daha çıkmaz heralde.çok umutlu değilim yacnm ne durumdasın? son bir idrar testi var elimde onu da yarın sabah kullanıcak... benim hafta içi kanda veririm heralde dayanamayıp
ben de çok ihtimal vermiorum da işte bir ümit...ben test sipariş ettim ama daha gelmedi yapmak için erken daha çıkmaz heralde.çok umutlu değilim ya
Süper canım, çok hamişin benzer rüyalar gördüğünü okudum :)Homely_angel ben de geçen hafta erkek çoçuk emzirdiğimi gördüm sonra bi tane daha getiriolardı bu da senin diolardı o da erkekdi...
Kizlar merhaba ben tatilden dondum bugun gelir gelmez ovu testi yaptim ama nerdeyse cizgi hic gozukmuyo hayalet cizgi bugun 16.gun ama saat 4 yaptim testi ve 4 saatlik idrarla cokta sikismistim anlamadim yani yumrta catladigi icin mi cooook silik yoksa daha koyulasir mi normalde 30 gun bir oluyodum kurtajdan sonra degismediyse
Cnm zaten ben adet olana kadar iki gunde bir iliski olsun diyorum allahin isi belli olmaz digeride ole olmustu insallah hayirlisiyla bu ay olsun cok istiyorumCanım her ihtimale karşı bugünü değerlendirin bence. Yarın ve sonraki günlerde testlere devam edersinbenim bebiş bir hafta sonra tutunmuş düşün yani sadece yumyumun çatladığı günler değilmiş kritik olan
Yaptım canımmm ama negatif_kermit_ canım test yaptın mı sabah ?
Canım. .. Hayırlı olsun . Takvimini gördüm. Hamişsin .. süper bişi bu. Rabbim saglikla kucağımıza almak nasip etsin minnaklarimizi. . Olmayanlara da versin insaallahCanım her ihtimale karşı bugünü değerlendirin bence. Yarın ve sonraki günlerde testlere devam edersinbenim bebiş bir hafta sonra tutunmuş düşün yani sadece yumyumun çatladığı günler değilmiş kritik olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?