- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.441
İnşallah döllenme olur cnm ilaç alma stres de yapma siz güzel haber verin de bari sizlerin haberlerine sevineyimKizlar benim yum yum catlamis bu gun doktora gitdim bakti ve catladiğini soyledi hic bos gecmedik insallah tutunmusdur meleyim ama cok kotu qrip oldum insallah kotu etkisi olmaz dollenme olur
teşekkürederim canım inşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini duyarımHoşgeldin canım cok sevindim ii bak minik prense :* sağlıkla kucağına alırsın inşallah
İnşallah canım aminnteşekkürederim canım inşallah en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerini duyarım
Kızlar malesef kırmızı kart
Cnm simdi baktm daha koyu gibi geldi ilk yaptigimla simdiki degisiyo mu gebelikteki gibi yoksa aksam karsilastirabilir miyim
Herşeyin hayırlısı İnşlh. sabır ve dua ile beklicez yapacak başka bişey yokİnşallah bu ay hayırlısıyla olur cnm hadi top sende
yok cnm yumurtarsın grip etkilemez ama vücut direncini yüklsek tut takviye vitamin al.. bebek tutunsun dieAyy kizlar kafam karma karisik grib oldum diye yumurtalanma olmazmi cok uzgunum ya omadiysa yaaa bana akil fikir verin kafayi yiyecem
canım benim bu kadar kendini harap etme, griple yumurtlamanın hiçbir alakası yok, ama bu srtresinin çok alakası var, rahat ol biraz lütfen haaytımAyy kizlar kafam karma karisik grib oldum diye yumurtalanma olmazmi cok uzgunum ya omadiysa yaaa bana akil fikir verin kafayi yiyecem
Homely_angel cnm anlasiliyomu bilmiyorum ama bole testler diger mesajdaki gibi
Ayy kizlar kafam karma karisik grib oldum diye yumurtalanma olmazmi cok uzgunum ya omadiysa yaaa bana akil fikir verin kafayi yiyecem
Cnm o basta normaldi sonradan o hale geldi bekledigi icin heralde yani ole dusundumCanım bence daha çatlamamış, test biraz garip çıkmış ama bugün yapacağın testin daha koyu olmasını bekliyorum ben.
Canlar gunaydin dun diyete basladim bebegi baya aklimdan cikarttim hep dusunmeyince oldu fln diyolar ya benimde bu ay olabilir
Cnm o basta normaldi sonradan o hale geldi bekledigi icin heralde yani ole dusundum
yok cnm yumurtarsın grip etkilemez ama vücut direncini yüklsek tut takviye vitamin al.. bebek tutunsun die
Canım grip olduğumuzda reglimiz gecikiyor mu? gecikmiyor, demekki etkilemiyor. Sadece bir an önce iyileşmeye bak ki inş bebiş tutununca çok öksürmek hapşurmak o günlerde pek istenmiyor. Artık stresi bırak, kafanı da rahatlatmaya çalış. Stres yok
Ayyy kizlar cok tesekkur aderim dunden beri icim içimi yiyordu simdi biraz rahtladim dunude birliktelik oldu bu gun de olucak cuma gunuden beri hic bos geçmedik insallah tutunur bebisimcanım benim bu kadar kendini harap etme, griple yumurtlamanın hiçbir alakası yok, ama bu srtresinin çok alakası var, rahat ol biraz lütfen haaytım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?