- 30 Temmuz 2015
- 1.063
- 844
- 43
- 38
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.381
çok geçmiş olsun cnm allah sabır versin... yeniden hamile kalırsın inşallah..Kızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum.Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım
Amin canım yazmasam da sizleri takip ediyordum.senin de hikayeni biliyorum.rabbimin uygun gördüğü bir zamanda hepimizin evlatları sağlıkla gelecek inşallah.çok geçmiş olsun cnm allah sabır versin... yeniden hamile kalırsın inşallah..
hemen kötü düşünme canım lütfen başka şeyler düşün çok fazla sıkma kendini buda çok etkiliyor.stres yapma aynı belirtiler bende var gögüsler ağrımaya başladı benimde erken başladı ve hiç akıntım yok sarımsı akıntım olurdu yani.benim göğsüm olacağım gün ağrır akıntı da yok gibi.. kasığım da sancıo hasta olcam galiba hem de erkenden offf aldığım randevular boşa gitcek.. kayacak bütün takvim
Canim gözün aydın çok sevindim inşallah kucağına alırsın sağlıkla sihatle yavrunu. O minik kalbi hep atsın inşallahKızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükürDualarınız için çooook teşekkürler.
Haydi bu mutlu güne bir de yeni bebiş haberi eklensin inşallah.
Darısı hepinizeeeeee.
Canim zor bir imtihan. Allah sana sabır ve tez zamanda acını unutturacak yeni bir minik versin inşallah. Maşallah sana ne kadar dirayeti duruyorsun. Insallah sabrinin karşılığını alırsınKızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum.Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım
ya gerçekten çok güzel bir haber çok şükür gözün aydın
Darısı bizlere inşlh
Ay canım senden haber bekliyordum. Çok sevindim. .:) çok şükür inş. Sağlıkla kucağına al :) seni korkutan Dr lara ne demeli...neyse geçti şükür :) İnş o totem bizde de tutar da hiç kaldirmayiz. ..
Homely_angel sewindim kuzum hadi allah hayirla sağlıcakla kucağına da almayi nasip etsin insallah hadi bakalım sıra ruyani anlatmaya
Homely_angel cnm cok sewindim allahim hep guzel haberler duyursun insallah
Yaaaaaa harika bir haber buuuuuu cok ama cok sevindim cnmmmmmhadi artık büyüt bebesini doya doya sonra da sagkikla gelsin kucağına
Kızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum.Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım
Canim gözün aydın çok sevindim inşallah kucağına alırsın sağlıkla sihatle yavrunu. O minik kalbi hep atsın inşallah
Canım cok sevindim :) maşAllah bebişe :)Kızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükürDualarınız için çooook teşekkürler.
Haydi bu mutlu güne bir de yeni bebiş haberi eklensin inşallah.
Darısı hepinizeeeeee.
Canim ben cok sik giremiyorum senin durumunu yeni gordum :) Gozun aydin Allah hayirla kucagina almayi da nasip etsin darisi da bizlere olsun insalah.Çok teşekkürler canım, âmin hepinize inşallah.
Dirayetli olsam da olmasam da bebeğimi geri getiremiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın ama başa gelen çekiliyo ve ateş düştüğü yeri yakıyo. ilk günler ben nasıl dayanırım dedim.çok ağladım eşimi de kendimi de bitirdim ama bi faydası olmadı.fazlası isyana girer diye rabbime sığındım.bana emanet etmişti ama kavuşmadan geri aldıCanim zor bir imtihan. Allah sana sabır ve tez zamanda acını unutturacak yeni bir minik versin inşallah. Maşallah sana ne kadar dirayeti duruyorsun. Insallah sabrinin karşılığını alırsın
Allah sabırlar versin inşallah yeniden hamiş kalırsın kısa süredeDirayetli olsam da olmasam da bebeğimi geri getiremiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın ama başa gelen çekiliyo ve ateş düştüğü yeri yakıyo. ilk günler ben nasıl dayanırım dedim.çok ağladım eşimi de kendimi de bitirdim ama bi faydası olmadı.fazlası isyana girer diye rabbime sığındım.bana emanet etmişti ama kavuşmadan geri aldıAllah herkese hakkında hayırlı olanı versin.
hadi inşlh yarın güzel haber ver bize :)Merhaba kızlar :)
Test yaptım negatif ama ilk idrarla degil hala gelen giden yok beklemedeyim gelmesin de 9 ay inş :)
Merhaba kızlar :)
Test yaptım negatif ama ilk idrarla degil hala gelen giden yok beklemedeyim gelmesin de 9 ay inş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?