- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #9.361
İns CNm hadi. Bakalım güzel haberler gelsin bu ay sen yumurta takibini kacinci günden beri yaptırıyorsun CNm birde klomen içtin dimi ? Ben klomen içmedim ama bu ay tam gunünü yakalamak icin hem ovu hemde dr takibi mi istesem diyorumKizlar simdi doktordan geldim yum yum 23 mm olmus bu gun yarin catlar dimi ben isimi sağlama alicam 2 gun ilskiye girecem pazar ertesi doktora gidicem bakalim catlamismi insallah tutturum bu ay
Canim ben yumurta takibini adetimin 12 ci gununden yaptiriyorumİns CNm hadi. Bakalım güzel haberler gelsin bu ay sen yumurta takibini kacinci günden beri yaptırıyorsun CNm birde klomen içtin dimi ? Ben klomen içmedim ama bu ay tam gunünü yakalamak icin hem ovu hemde dr takibi mi istesem diyorum
Kizlar simdi doktordan geldim yum yum 23 mm olmus bu gun yarin catlar dimi ben isimi sağlama alicam 2 gun ilskiye girecem pazar ertesi doktora gidicem bakalim catlamismi insallah tutturum bu ay
Çok çok sevindim canım. Asıl şimdi hayırlı olsun demek lazım :) kendine dikkat et.Kızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükürDualarınız için çooook teşekkürler.
Haydi bu mutlu güne bir de yeni bebiş haberi eklensin inşallah.
Darısı hepinizeeeeee.
Ayy kiz cok sevindim sukurler olsun bak kendi o kadar uzdun ama bebis inatci çikti annesine sim siki tutundu kocaman masallahKızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükürDualarınız için çooook teşekkürler.
Darısı hepinizeeeeee.
O zaman gelsin hemen pekmez icirdiyim insallah tutdururuz bu aySüper tam çalışma vakti. Eşini gün içinde pekmez fındık ceviz ile şımart, sonra Türk kahvesini de unutma olur mu? Bu ay çok bebek haberi alacağız gibi bir his var içimde.
Teşekkürler canım :)Çok çok sevindim canım. Asıl şimdi hayırlı olsun demek lazım :) kendine dikkat et.
kızlar daha regliye 6 gün var benim göğüslerim acıyorrr.. erken mi adet olcam ki yoksa tuttu mu...Homely_angel cnm çok. şükür...!!!!
Ayy kiz cok sevindim sukurler olsun bak kendi o kadar uzdun ama bebis inatci çikti annesine sim siki tutundu kocaman masallah
ya gerçekten çok güzel bir haber çok şükür gözün aydınKızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükürDualarınız için çooook teşekkürler.
Darısı hepinizeeeeee.
inşlh tutmuştur normalde bat a kaç gün kala ağrıyordu canım ve akıntın var mı ?kızlar daha regliye 6 gün var benim göğüslerim acıyorrr.. erken mi adet olcam ki yoksa tuttu mu...Homely_angel cnm çok. şükür...!!!!
Ay canım senden haber bekliyordum. Çok sevindim. .:) çok şükür inş. Sağlıkla kucağına al :) seni korkutan Dr lara ne demeli...neyse geçti şükür :) İnş o totem bizde de tutar da hiç kaldirmayiz. ..Kızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükürDualarınız için çooook teşekkürler.
Darısı hepinizeeeeee.
Yaaaaaa harika bir haber buuuuuu cok ama cok sevindim cnmmmmmKızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükürDualarınız için çooook teşekkürler.
Darısı hepinizeeeeee.
benim göğsüm olacağım gün ağrır akıntı da yok gibi.. kasığım da sancıo hasta olcam galiba hem de erkenden offf aldığım randevular boşa gitcek.. kayacak bütün takviminşlh tutmuştur normalde bat a kaç gün kala ağrıyordu canım ve akıntın var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?