- 31 Mart 2015
- 801
- 495
- 33
- 42
- Konu Sahibi Homely_angel
- #9.421

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm zaten ben adet olana kadar iki gunde bir iliski olsun diyorum allahin isi belli olmaz digeride ole olmustu insallah hayirlisiyla bu ay olsun cok istiyorum
Canım. .. Hayırlı olsun . Takvimini gördüm. Hamişsin .. süper bişi bu. Rabbim saglikla kucağımıza almak nasip etsin minnaklarimizi. . Olmayanlara da versin insaallah
gulit_me canım adet olmuşsun üzüldüm. halbuki totemimiz tutacak diye çok umutlanmıştım. birdahaki aya inşallah canım üzme kendini, bu arada benim oğluşum olacakmış,
Homely_angel canım kalp atışlarını duymuşsun çok şükür, çok sevindim.
_kermit_ naptın canım tekrar test yaptın mı görüyorum ki takvimin hala duruyor inşallah hamilesindir. senden güzel haberler bekliyorum
Amin cnm bugunki test yine cok silik galiba catladi hayirlisi artiksüper olur bence, inşallah hepinizin bu ay peşpeşe sıralansın güzel haberleri.
Homely_angel cnm benm hic uzayan akintim olmadi bu arada anlamadim yapmaya dewam edeyim yinede
Yok ewe gidince fotosunu aticam ikisinindedevam et tatlım, akıntın da olmadıysa çok büyük ihtimalle daha çatlamadı. Hiç koyulaşma var mı?
aynen kırmızılar yoksa umut var inşlhYaptım canımmm ama negatifhala olmadım kırmızlar yoksa umut var :) sen nasılsın cnm kendini nasıl hissediyorsun belirti var mı
Hos geldin canim masallahGÜNAYDIN KIZLARRR....!!!!!!!!!!! BEN GELDİMMMM
Yok ewe gidince fotosunu aticam ikisininde
Kizlar benim yum yum catlamis bu gun doktora gitdim bakti ve catladiğini soyledi hic bos gecmedik insallah tutunmusdur meleyim ama cok kotu qrip oldum insallah kotu etkisi olmaz dollenme olur
Kızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum.Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım
Kızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum.Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım
gulit_me canım adet olmuşsun üzüldüm. halbuki totemimiz tutacak diye çok umutlanmıştım. birdahaki aya inşallah canım üzme kendini, bu arada benim oğluşum olacakmış,
_kermit_ naptın canım tekrar test yaptın mı görüyorum ki takvimin hala duruyor inşallah hamilesindir. senden güzel haberler bekliyorum
aynen kırmızılar yoksa umut var inşlh
bende çok umutlu değilim eşim çok umutlu hayırlısı bakalım
Kızlar malesef kırmızı kart_kermit_ canim test yaptinmi hadi bize guzel haberler ver
Cnm simdi baktm daha koyu gibi geldi ilk yaptigimla simdiki degisiyo mu gebelikteki gibi yoksa aksam karsilastirabilir miyimtamam canım bekliyorum ama bir andan koyulaşabiliyor merak etme![]()
Hoşgeldin canım cok sevindim ii bak minik prense :* sağlıkla kucağına alırsın inşallahgulit_me canım adet olmuşsun üzüldüm. halbuki totemimiz tutacak diye çok umutlanmıştım. birdahaki aya inşallah canım üzme kendini, bu arada benim oğluşum olacakmış,
İnşallah bu ay hayırlısıyla olur cnm hadi top sendeaynen kırmızılar yoksa umut var inşlh
bende çok umutlu değilim eşim çok umutlu hayırlısı bakalım