Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

gulit_me gulit_me canım adet olmuşsun üzüldüm. halbuki totemimiz tutacak diye çok umutlanmıştım. birdahaki aya inşallah canım üzme kendini, bu arada benim oğluşum olacakmış, Homely_angel Homely_angel canım kalp atışlarını duymuşsun çok şükür, çok sevindim. _kermit_ _kermit_ naptın canım tekrar test yaptın mı görüyorum ki takvimin hala duruyor inşallah hamilesindir. senden güzel haberler bekliyorum

Canım. .. Hayırlı olsun . Takvimini gördüm. Hamişsin .. süper bişi bu. Rabbim saglikla kucağımıza almak nasip etsin minnaklarimizi. . Olmayanlara da versin insaallah

Çok teşekkürler canım, Allah' ıma şükür hamişim. Amin inşallah tüm bebişler sağ salim gelsin kucaklarımıza, dediğin gibi isteyen herkesin de bu mutluluğu yaşaması için her gün dua ediyorum.
Sen nasılsın? Bebiş nasıl? Cinsiyet belli olmuştur herhalde artık.

gulit_me gulit_me canım adet olmuşsun üzüldüm. halbuki totemimiz tutacak diye çok umutlanmıştım. birdahaki aya inşallah canım üzme kendini, bu arada benim oğluşum olacakmış, Homely_angel Homely_angel canım kalp atışlarını duymuşsun çok şükür, çok sevindim. _kermit_ _kermit_ naptın canım tekrar test yaptın mı görüyorum ki takvimin hala duruyor inşallah hamilesindir. senden güzel haberler bekliyorum

hoş geldin tatlım, heyooo annesinin kuzusu bir efe geliyor :) hayırlı olsun.
Teşekkür ederim, duydum çok şükür.

Kizlar benim yum yum catlamis bu gun doktora gitdim bakti ve catladiğini soyledi hic bos gecmedik insallah tutunmusdur meleyim ama cok kotu qrip oldum insallah kotu etkisi olmaz dollenme olur

Kizlar benim yum yum catlamis bu gun doktora gitdim bakti ve catladiğini soyledi hic bos gecmedik insallah tutunmusdur meleyim ama cok kotu qrip oldum insallah kotu etkisi olmaz dollenme olur

Canım çatladı diye sakın çalışmaları bırakmayın, bak bizim ki 1 hafta sonra olmuş. Hadi hayırlısı, gelsin bebişleeeer :)

Kızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum. Homely_angel Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım

Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

Kızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum. Homely_angel Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım

Geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah

aynen kırmızılar yoksa umut var inşlh
bende çok umutlu değilim eşim çok umutlu hayırlısı bakalım

_kermit_ _kermit_ canim test yaptinmi hadi bize guzel haberler ver
Kızlar malesef kırmızı kart :(

Hoşgeldin canım cok sevindim ii bak minik prense :* sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Back
X