Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum. Homely_angel Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım
çok geçmiş olsun cnm allah sabır versin... yeniden hamile kalırsın inşallah..

çok geçmiş olsun cnm allah sabır versin... yeniden hamile kalırsın inşallah..
Amin canım yazmasam da sizleri takip ediyordum.senin de hikayeni biliyorum.rabbimin uygun gördüğü bir zamanda hepimizin evlatları sağlıkla gelecek inşallah.

benim göğsüm olacağım gün ağrır akıntı da yok gibi.. kasığım da sancıo hasta olcam galiba hem de erkenden offf aldığım randevular boşa gitcek.. kayacak bütün takvim
hemen kötü düşünme canım lütfen başka şeyler düşün çok fazla sıkma kendini buda çok etkiliyor.stres yapma aynı belirtiler bende var gögüsler ağrımaya başladı benimde erken başladı ve hiç akıntım yok sarımsı akıntım olurdu yani.
İnşlh sabırla bekleyelim...

Kızlaaaar pıtpıtları duyduk, çok şükür bin şükür :nazar::nazar::nazar: Dualarınız için çooook teşekkürler.
Haydi bu mutlu güne bir de yeni bebiş haberi eklensin inşallah.
Darısı hepinizeeeeee.
Canim gözün aydın çok sevindim inşallah kucağına alırsın sağlıkla sihatle yavrunu. O minik kalbi hep atsın inşallah

Kızlar iki ay önce mutlu haber vermek için girdiğim bu foruma maalesef şimdi aynı şekilde giremiyorum.12 haftalık oğlumun kalbi durdu.rabbim bunu uygun gördü.yapılacak bir şey yok.her şey yolundaydı ama gebeliğimin 7. haftasından beri peşimizi bırakmayan lekelenmeler yüzünden dr hep risk var diyordu ama insan hep iyiyi düşünmek istiyor işte.neyse Herkese hayırlı ve sağlıklı gebelikler diliyorum. Homely_angel Homely_angel beni listeden çıkarabilirsin canım
Canim zor bir imtihan. Allah sana sabır ve tez zamanda acını unutturacak yeni bir minik versin inşallah. Maşallah sana ne kadar dirayeti duruyorsun. Insallah sabrinin karşılığını alırsın

Ay canım senden haber bekliyordum. Çok sevindim. .:) çok şükür inş. Sağlıkla kucağına al :) seni korkutan Dr lara ne demeli...neyse geçti şükür :) İnş o totem bizde de tutar da hiç kaldirmayiz. ..

Şükür canım, çok sağol. İnş yaa hepiniz için o kadar çok istiyorum ki.

Homely_angel Homely_angel sewindim kuzum hadi allah hayirla sağlıcakla kucağına da almayi nasip etsin insallah hadi bakalım sıra ruyani anlatmaya

Sağol tatlım, âmin inşallah hepimizin kucağı sağlıklı bebişlerle dolsun.

Homely_angel Homely_angel cnm cok sewindim allahim hep guzel haberler duyursun insallah

Amiiiin canım, hep mutlu hep bebiş dolu haberler gelsin inşallah.

Yaaaaaa harika bir haber buuuuuu cok ama cok sevindim cnmmmmm :KK74::KK73::KK71:hadi artık büyüt bebesini doya doya sonra da sagkikla gelsin kucağına :KK46:

Hihihiii kafiyeli olmuş :) çok teşekkürler canım, aynı sevinçli haberleri sizden de duyucaz İnş.

:KK43: Canım çok ama çok üzüldüm. Maalesef hamilelik uzun keyifli ama çok zor bir yolculuk. Her şey de bir hayır vardır, sağlığınız yerinde olsun ve en kısa zamanda yeni haberle listemize geri dönersin inşallah.

Canim zor bir imtihan. Allah sana sabır ve tez zamanda acını unutturacak yeni bir minik versin inşallah. Maşallah sana ne kadar dirayeti duruyorsun. Insallah sabrinin karşılığını alırsın
Dirayetli olsam da olmasam da bebeğimi geri getiremiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın ama başa gelen çekiliyo ve ateş düştüğü yeri yakıyo. ilk günler ben nasıl dayanırım dedim.çok ağladım eşimi de kendimi de bitirdim ama bi faydası olmadı.fazlası isyana girer diye rabbime sığındım.bana emanet etmişti ama kavuşmadan geri aldı:KK42::KK42:Allah herkese hakkında hayırlı olanı versin.

Dirayetli olsam da olmasam da bebeğimi geri getiremiyorum.rabbim kimseye yaşatmasın ama başa gelen çekiliyo ve ateş düştüğü yeri yakıyo. ilk günler ben nasıl dayanırım dedim.çok ağladım eşimi de kendimi de bitirdim ama bi faydası olmadı.fazlası isyana girer diye rabbime sığındım.bana emanet etmişti ama kavuşmadan geri aldı:KK42::KK42:Allah herkese hakkında hayırlı olanı versin.
Allah sabırlar versin inşallah yeniden hamiş kalırsın kısa sürede :(

Ay kiz insallah yarin guzel haberler verirsin bizlere takviminde seni hamis gosteriyor umarim 9 ay boyuncada boyle olur guzel haberlerini bekliyoruz _kermit_ _kermit_

Kızlar herkese çok teşekkürler, bir sorun var sanırım sitede mesajlarınızı alıntılayamadım. Iyi gün de zor gün de hep yanımdasınız, iyi ki varsınız. Rabbim hepimize yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin.

Bu arada rüyalarımı yazmayı unuttum.
Ilkin de çok sevdiğim bir arkadaşım bana kocaman bir demek kırmızı Gül getirdi.ben o rüyadan iki gün sonra öğrenmiştim bebişimi.
Ikinci rüyamda ise bir kaç akşam önceydi. Bebeğim doğmuş ilk kez emzirecekmişim. Kucağımda acaba emecek mi filan diye düşünüyorum, ya beceremezsem diyorum. Ama bebişim kendisi tutuyor göğsümü ve emmeye başlıyor.
Sağlıkla gelsin kucağıma inşallah.

Back
X