- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.901
Günaydın kızlar
Homely_angel cnmm nasıl sevindim anlatamam gec döllenme olmus demek ki ayy cok mutlu oldum yuppiiii :)
herkese günaydınnn,,Homely_angel canım ben haftasonu girmiyorum ya işe gelince bakabiliyorum. ama tüm yazıları okudum. haftasonu ve cuma ben gittikten sonra olan, ben sana söylememişmiydim. hiçbirşey olmaz inşallah gönlünü ferah tut diye, bak gördünmü, boşuna kendine de bebeğine de stres yapmışsın, hayatım. aşırı yoğun kanama, kasılma sancı olmadığı sürece hatta kasılma ve sancı varsa bile aşırı yoğun şekilde ve kanamalı olmadığı sürece bebeğe hiçbirşeycik olmaz, zaten sağlıksız gebelik durumu senin kadar büyümüyor, yani adet 5-6 gün geçtikten sonra kanamalı şekilde düşüyor, ben defalarca yaşadım bunu, ayrıca nolur artık şu doktorlara kanıp da kendinizi harap etmeyin, neredeyse düşürmeni isteyeceklerdi ya bir rahatsızlığınız olmadığı sürece de gitmeyin doktora, gerçekten bu allahın bir mucizesi ve her kadında aynı olmuyor,
benim adetim 5-6 gün geçtikten sonra değerim 217 di ve şükürler olsun çok sağlıklı bebeğim. neredeyse 2 hafta da önden gidiyoruz, gelişimi kilosu boyu gayet iyi, hiçbir testi tahlili yaptırmadım ben ayrıca, ikili üçlü testler bilmem neler. hiçbirini, verdiği hiçbir ilacı da kullanmıyorum. tüm vitüaminleri gelişimi için gerekli herşeyi doğal besinlerden almaya çalışıyorum. mesela kepek ekmeğinin ve bulgur pilavının folik asit oranı çok yüksekmiş bu yüzden kepek ekmeği yiyorum. haftada iki kere bulgur pilavı yiyorum, hergün sütümü içiyorum portakal suyumu, bal ve muzumu yiyorum. sabah bir elmamı yiyorum. yani benim değerlerim normalin üzerinde çıkıyor. doktor vitamini içiyormusun dedi eve tdedim. belli değerlerin çok iyi folikasit en yüksek değer 600 ilacı hiç içmememe rağmen 550-575 arasında çıkıyor hep yani doğal olmaya çalışın nolur. gereksiz şeylerle kendinizi yıpratmayıp,
çok üzüldüm yazıları okurken nasıl bir stres yaşadığını anladım tüm haftasonu boyunca çünkü bende yaşadım defalarca ama hiç gerek yokmuş. ne kadar sakin ve rahat olursan allaha tevekkül edersen o kadar güzel bir hamilelik geçiriyormuşsun onu öğrendim. nolur bir daha böyle karamsar düşünceler yazma çok üzüldüm gerçekten
Amin inş canım ya senden güzel haberler bekliyoruzzzz :)o zaman çarşamba sabahı sen testi yap, ben de öğleden sonra doktora gideyim. ve iki mutlu haber gelsin inş :)
tşk ederim canım inşallah, ama bu rahatlığa da kolay gelmedim. emin ol şimdi yaşadıklarınızın hepsini bende yaşadım daha önce, ama kesinlikle herşey beyinde bitiyor, beynin senin hormonlarını kontrol ediyor, bana inanın rahatlayın basın herşey nasıl da kolay olacak, gel de bana sor diyorsundur şimdi çünkü bende öyle diyordum. ama başka da çare yok rahat olmak zorundayızHep söylüyorum ya sen benim idolumsun :) Yazdıklarında o kadar haklısın ki keske ben de o kadar rahat olabilsem masallah cnm diğerlerinin güzel olmasına da cok cok sevindim. Hep böyle güzel güzel sürsün inş :*
Beyaz akinti ates ve adet olmama... Bunlar minigin isaretlerine benziyor canim. Bugun test yap bence. Hem yoksa bile ne diye kendini daha cok umitlendiriyorsun. Yikimi da buyuk olur. Ama bence sen bize bebis haberi vereceksinhenüz bisey yok tatlım beklemeye devamkasıgımda bıcak kesiyor gibi agrım var birde beyaz akıntım
inş bakalım canım nasip tek kaldı gebelik testim o yüzden harcamak istemiyorum :)Beyaz akinti ates ve adet olmama... Bunlar minigin isaretlerine benziyor canim. Bugun test yap bence. Hem yoksa bile ne diye kendini daha cok umitlendiriyorsun. Yikimi da buyuk olur. Ama bence sen bize bebis haberi vereceksin
Amin isteyen herkesle birlikte banada versin mewlam ama gercekten stres yapmayinca oluyo herseyHerşeyin başı stres diyosun yanıondan çok ne var inşallah bende de bi mucize yaşanır canim .. Sana da geçmiş olsun Rabbim yine bi evlat verir insallah
merakla bekliyoruz...inş bakalım canım nasip tek kaldı gebelik testim o yüzden harcamak istemiyorum :)
kızlar yazısız olan 11. gün sizce çatlamış mı yoksa bir gün daha mı var koli taşıdım keşke taşımasaydım
yok zaten bu ay kontrol bende her akşam belimde yastık ayaklar dikiliyor kahve nar takviye vitamin keçi boynuzu jel ovulasyon testibence daha çatlamadı, yarın daha koyulaşır gibime geliyor. ama kaçırmamak için her ihtimale karşı bu akşamı değerlendirebilirsiniz canım
yok zaten bu ay kontrol bende her akşam belimde yastık ayaklar dikiliyor kahve nar takviye vitamin keçi boynuzu jel ovulasyon testi
yok zaten bu ay kontrol bende her akşam belimde yastık ayaklar dikiliyor kahve nar takviye vitamin keçi boynuzu jel ovulasyon testi
eşimin spermleri yavaş onun için demişlerdi jel de yavaş spermlerin yumurtaya ulaşmasını kolaylaştırıomuşnarın ve jeiln ne faydası var ki
aynen yanlış bilgilendirme yapmayalım cnm bencede. allatan muayene olmaz iyi araştırın derim. bir çok doktor bu şekilde söyler. Şimdiye kadar gittiğim ne devlet ne de özzelde asla alttan muayene olmaz dediler. Teşekkürler.Kusura bakmayın normalde yazmayacaktım ama alttan bakılması kesinlikle düşüğe neden olmaz. Bebek sağlıklıysa tutunur, değilse neyazıkki vücut atar. Hatta ilk 3 ay alttan bakılması daha sağlıklı bilgi verir. Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.
Ben y.dışındayım hamile kaldığimda sanırım 5aylik olana kadar mi ne alttan muayene olmuştum hiç bi sorun yasamadikaynen yanlış bilgilendirme yapmayalım cnm bencede. allatan muayene olmaz iyi araştırın derim. bir çok doktor bu şekilde söyler. Şimdiye kadar gittiğim ne devlet ne de özzelde asla alttan muayene olmaz dediler. Teşekkürler.
cnm o kadar üzüldün. değerin çok iyi. cnm inşallah sağlıklıdır kuzucuğun.Kızlar 3602 çıktı, iki katına katlamış :) doktoru aramam lazım ama telefonunu evde unutmuşum. @dilfeza Can'ım sen de Lalehan hanım ın cebi var mı? Varsa özelden yazar mısın?
hangisi doğru bilemiyorum ben tabiki ama yaptırmayın alttan muayene diyorlar. benm bildiğim yurt dışında gebelik boyunca 3-4 kere ultrasona giryorsun burdaki gibi her ay da gitmiyorlar sanırım muayeneye, hatta 3 aylık olana kadar hiç ultrasona almıyorlar.Ben y.dışındayım hamile kaldığimda sanırım 5aylik olana kadar mi ne alttan muayene olmuştum hiç bi sorun yasamadik
aynen yanlış bilgilendirme yapmayalım cnm bencede. allatan muayene olmaz iyi araştırın derim. bir çok doktor bu şekilde söyler. Şimdiye kadar gittiğim ne devlet ne de özzelde asla alttan muayene olmaz dediler. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?