• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

herkese günaydınnn,, Homely_angel Homely_angel canım ben haftasonu girmiyorum ya işe gelince bakabiliyorum. ama tüm yazıları okudum. haftasonu ve cuma ben gittikten sonra olan, ben sana söylememişmiydim. hiçbirşey olmaz inşallah gönlünü ferah tut diye, bak gördünmü, boşuna kendine de bebeğine de stres yapmışsın, hayatım. aşırı yoğun kanama, kasılma sancı olmadığı sürece hatta kasılma ve sancı varsa bile aşırı yoğun şekilde ve kanamalı olmadığı sürece bebeğe hiçbirşeycik olmaz, zaten sağlıksız gebelik durumu senin kadar büyümüyor, yani adet 5-6 gün geçtikten sonra kanamalı şekilde düşüyor, ben defalarca yaşadım bunu, ayrıca nolur artık şu doktorlara kanıp da kendinizi harap etmeyin, neredeyse düşürmeni isteyeceklerdi ya bir rahatsızlığınız olmadığı sürece de gitmeyin doktora, gerçekten bu allahın bir mucizesi ve her kadında aynı olmuyor,
benim adetim 5-6 gün geçtikten sonra değerim 217 di ve şükürler olsun çok sağlıklı bebeğim. neredeyse 2 hafta da önden gidiyoruz, gelişimi kilosu boyu gayet iyi, hiçbir testi tahlili yaptırmadım ben ayrıca, ikili üçlü testler bilmem neler. hiçbirini, verdiği hiçbir ilacı da kullanmıyorum. tüm vitüaminleri gelişimi için gerekli herşeyi doğal besinlerden almaya çalışıyorum. mesela kepek ekmeğinin ve bulgur pilavının folik asit oranı çok yüksekmiş bu yüzden kepek ekmeği yiyorum. haftada iki kere bulgur pilavı yiyorum, hergün sütümü içiyorum portakal suyumu, bal ve muzumu yiyorum. sabah bir elmamı yiyorum. yani benim değerlerim normalin üzerinde çıkıyor. doktor vitamini içiyormusun dedi eve tdedim. belli değerlerin çok iyi folikasit en yüksek değer 600 ilacı hiç içmememe rağmen 550-575 arasında çıkıyor hep yani doğal olmaya çalışın nolur. gereksiz şeylerle kendinizi yıpratmayıp,
çok üzüldüm yazıları okurken nasıl bir stres yaşadığını anladım tüm haftasonu boyunca çünkü bende yaşadım defalarca ama hiç gerek yokmuş. ne kadar sakin ve rahat olursan allaha tevekkül edersen o kadar güzel bir hamilelik geçiriyormuşsun onu öğrendim. nolur bir daha böyle karamsar düşünceler yazma çok üzüldüm gerçekten

Evet canım haklısın sizlerin de cesaretiyle cuma günkü doktoru dinlemedim zaten. Ona kalsa düşürmek için ilaca bile başlatabilirdi. Ama o ilaç yasaklanmış veremedi. Sanırım o süreçte bebek yerine yerleşmeye çalışıyordu. ÇArşamba günü tekrar yeni doktoruma gideceğim. Böyle değer ilginç seyretti ya bir kez daha kontrol edelim dedi.
Doğal beslenerek de en iyisini yapıyorsun canım, ben de aslında öyle devam etmeyi tercih ediyorum. Folik dışında ekstra bir şey yok şu an. Kan değerlerim de iyiymiş.
Haftasonu nasıl geçti valla anlatamam, bir çok üzüldüm bir çok şaşırdım bir an da mucizevi şekilde kese göründü, sonra değer beklemediğim şekilde yükseldi. Rabbim kısmet ettikten sonra gerisi boş işte.
Tamam canım merak etme şu an çok iyiyim, Sizler ve eşim moralimi yükseltti de cumartesi doktora gittim. Bu arada aileler de öğrendi durumu :)

Hep söylüyorum ya sen benim idolumsun :) Yazdıklarında o kadar haklısın ki keske ben de o kadar rahat olabilsem masallah cnm diğerlerinin güzel olmasına da cok cok sevindim. Hep böyle güzel güzel sürsün inş :*
tşk ederim canım inşallah, ama bu rahatlığa da kolay gelmedim. emin ol şimdi yaşadıklarınızın hepsini bende yaşadım daha önce, ama kesinlikle herşey beyinde bitiyor, beynin senin hormonlarını kontrol ediyor, bana inanın rahatlayın basın herşey nasıl da kolay olacak, gel de bana sor diyorsundur şimdi çünkü bende öyle diyordum. ama başka da çare yok rahat olmak zorundayız

henüz bisey yok tatlım beklemeye devam :oops: kasıgımda bıcak kesiyor gibi agrım var birde beyaz akıntım
Beyaz akinti ates ve adet olmama... Bunlar minigin isaretlerine benziyor canim. Bugun test yap bence. Hem yoksa bile ne diye kendini daha cok umitlendiriyorsun. Yikimi da buyuk olur. Ama bence sen bize bebis haberi vereceksin

Beyaz akinti ates ve adet olmama... Bunlar minigin isaretlerine benziyor canim. Bugun test yap bence. Hem yoksa bile ne diye kendini daha cok umitlendiriyorsun. Yikimi da buyuk olur. Ama bence sen bize bebis haberi vereceksin
inş bakalım canım nasip tek kaldı gebelik testim o yüzden harcamak istemiyorum :)

Herşeyin başı stres diyosun yanı :KK43: ondan çok ne var :KK43: inşallah bende de bi mucize yaşanır canim .. Sana da geçmiş olsun Rabbim yine bi evlat verir insallah
Amin isteyen herkesle birlikte banada versin mewlam ama gercekten stres yapmayinca oluyo hersey

kızlar yazısız olan 11. gün sizce çatlamış mı yoksa bir gün daha mı var koli taşıdım keşke taşımasaydım :KK12:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 41
  • image.webp
    image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 65
Kusura bakmayın normalde yazmayacaktım ama alttan bakılması kesinlikle düşüğe neden olmaz. Bebek sağlıklıysa tutunur, değilse neyazıkki vücut atar. Hatta ilk 3 ay alttan bakılması daha sağlıklı bilgi verir. Lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.
aynen yanlış bilgilendirme yapmayalım cnm bencede. allatan muayene olmaz iyi araştırın derim. bir çok doktor bu şekilde söyler. Şimdiye kadar gittiğim ne devlet ne de özzelde asla alttan muayene olmaz dediler. Teşekkürler.

aynen yanlış bilgilendirme yapmayalım cnm bencede. allatan muayene olmaz iyi araştırın derim. bir çok doktor bu şekilde söyler. Şimdiye kadar gittiğim ne devlet ne de özzelde asla alttan muayene olmaz dediler. Teşekkürler.
Ben y.dışındayım hamile kaldığimda sanırım 5aylik olana kadar mi ne alttan muayene olmuştum hiç bi sorun yasamadik

Ben y.dışındayım hamile kaldığimda sanırım 5aylik olana kadar mi ne alttan muayene olmuştum hiç bi sorun yasamadik
hangisi doğru bilemiyorum ben tabiki ama yaptırmayın alttan muayene diyorlar. benm bildiğim yurt dışında gebelik boyunca 3-4 kere ultrasona giryorsun burdaki gibi her ay da gitmiyorlar sanırım muayeneye, hatta 3 aylık olana kadar hiç ultrasona almıyorlar.

Ben devlete de gittiğimde allatan bakamam dedi jinekolog düşüğü tetikliyormuş. İlişki bile yasak dedi ilk üç ay. Aynen yurt dışında ilk 3 ay muayene yapmıyorlar. bulgaristanda o şekilde diğer ülkeleri bilemem. Özele gittiğimde de sonuçlarımı evde unutmuştum. ilk alttan muayene yapacaktı. hamileyim sanırım dedim. devlette değerlerim şöyle şöyle çıktı dedim. doktor dediki ee en başından niye demiyosun kızım ya dedi.

Canım mümkün olduğunca bakmıyorlar ancak dış gebelik şüphesi varsa mecbur bakıyorlar. Ayrıca çok dikkatli hareket edip sadece rahim ağzına kadar girmeleri sakınca yaratmıyormuş. Tabi ideali karından bakmaları.

Back
X