- 27 Ağustos 2015
- 482
- 399
- 23
- 36
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.941
Hemsirecim dinlen de gel aramıza özledik seniHomely_angel cnm ben zaten girmiyodum simdi de tatilde oldugum icin cok giremiyorum biseler atlatmissin tam anlamadim ama cok gecmis olsun hersey gonlunce olsun insallah
Hemsirecim dinlen de gel aramıza özledik seni
İnşallah hepimizin dilekleri olur bende hamile kalmak istiyorum bakalım
Biraz anlatır mısın bize? Ne kadarım evlisin, ne zamandır bebek çalışmaları var vs.İnşallah ne güzel duadir bu.. inşallah bende onlardan olurum
Amin inşallah hoşgeldin aramıza :)İnşallah hepimizin dilekleri olur bende hamile kalmak istiyorum bakalım
YAP BENCE DE İNŞALLAH POZİTİFTİR :)))ayyyyyykızlarrrr teste baktım simdi çizgi var gibi telden cektim cıkmadı tekrar yapıcam yarın sabah yada öğlen arası eczaneye gidip test alıp
Arkadaşım size sadece bir yazı gönderiyorum, okuyun ama yorum yapmayın. Dr. Muşsunuz gibi de kesin yargılarla kınuşmayın. İsteyen alttan isteyen üstten baktırsın. Sadece düşüğe neden oluyor diye insanları yanıltmayın. Yazıyı aşağıya kopyalıyorum.aynen yanlış bilgilendirme yapmayalım cnm bencede. allatan muayene olmaz iyi araştırın derim. bir çok doktor bu şekilde söyler. Şimdiye kadar gittiğim ne devlet ne de özzelde asla alttan muayene olmaz dediler. Teşekkürler.
HADİİ İNŞALLAH ERKEN GEBELİK TESTİ AL BARİ...ayyyyyykızlarrrr teste baktım simdi çizgi var gibi telden cektim cıkmadı tekrar yapıcam yarın sabah yada öğlen arası eczaneye gidip test alıp
ayyyyyykızlarrrr teste baktım simdi çizgi var gibi telden cektim cıkmadı tekrar yapıcam yarın sabah yada öğlen arası eczaneye gidip test alıp
inş şekerim :)YAP BENCE DE İNŞALLAH POZİTİFTİR :)))
Ayy o kadar para yok üstümde 35 tlmiş erken gebelk testi :) öbüründen aldımHADİİ İNŞALLAH ERKEN GEBELİK TESTİ AL BARİ...
saglık ocagına gittim 9.30 da kanlar gidiyormus o saatten sonra almıyoruz dedi yarın sabah 8.30 da gel dediTatlım hemen moral bozma, benim 3.gün net çıkmıştı. Belki öncesinde yapsam çıkmayacaktı. ayy hadi öğlen git de al bir kaç tane :)
inş şekerim :)
Ayy o kadar para yok üstümde 35 tlmiş erken gebelk testi :) öbüründen aldım
saglık ocagına gittim 9.30 da kanlar gidiyormus o saatten sonra almıyoruz dedi yarın sabah 8.30 da gel dedi
ÇİZGİ VAR GİBİ DURUYOR :))
ayy var gibi cok heyecanlıyım :)ÇİZGİ VAR GİBİ DURUYOR :))
inş cnaım inş totemlerimiz tutacak :)ben çizgiyi net görüyorum, hadi inşallah yaa :)
canım bence erken gebelik testleri zaten çok yanıltıcı, varsa ucuz testlerle de çıkıyor. kan testi için de hemen gitme bence, şöyle 3-4 gün üst üste sabahları idrar testi yap ucuzlarla her gün bir önceki günden daha koyu çıkıyorsa o zaman kan testine git erken öğrenmek hiç de iyi olmuyor. beklemk zor oluyor sonra psikolojimiz bozuluyor şöylemi böylemi diye evhamdan gel sen beni dinle :)inş şekerim :)
Ayy o kadar para yok üstümde 35 tlmiş erken gebelk testi :) öbüründen aldım
saglık ocagına gittim 9.30 da kanlar gidiyormus o saatten sonra almıyoruz dedi yarın sabah 8.30 da gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?