Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Kızlar 3602 çıktı, iki katına katlamış :) doktoru aramam lazım ama telefonunu evde unutmuşum. @dilfeza Can'ım sen de Lalehan hanım ın cebi var mı? Varsa özelden yazar mısın?
Ayyy canım çok çok sevindim. Bebişin güçlü durdu ve anne ben senin mucizenim dedi. Mucizeni üzme, ona iyi bak olur mu? İnşallah doktor da çok güzel şeyler söyler. Hamilelik belirtilerin de yavaş yavaş başlar :)

Kızlar 3602 çıktı, iki katına katlamış :) doktoru aramam lazım ama telefonunu evde unutmuşum. @dilfeza Can'ım sen de Lalehan hanım ın cebi var mı? Varsa özelden yazar mısın?
Ohhh gözün aydınn canımmm ee internette yazmaz mı?? Birinin telinden baksan ya da bize soyadını söyle biz bakalım?? Ayy canım hadi güzel haberle inşallah yaaa valla doktor çok önemli

Ohhh gözün aydınn canımmm ee internette yazmaz mı?? Birinin telinden baksan ya da bize soyadını söyle biz bakalım?? Ayy canım hadi güzel haberle inşallah yaaa valla doktor çok önemli

İnternette aradım tatlım yaa yok tam bir aptallık örneğiyim. Nasıl unuttum ki kartı :)

Canım çok mutlu oldummmm :) ben görmemiştim yazıni :) gulit_me söyledi sevinçten yerimden fırladım:) hadi gozumuzaydın bak Allâh çok büyük ümidi hiç bi zaman kaybetmemek lazım:) kendine dikkat et bolca dinlen ağır is yapma :)

Çok sağol tatlım, aynen öyle her şey Rabbim den. Inşallah bundan sonra her şey yolunda gider :)

Sağol canım benim :) inşallah görüp tam anlamıyla rahatlarım. Öyle değişik bir duygu durumum var ki. Takvim ve liste için de doktora gitmeyi bekleyim diyorum :)

çok şükür yaa... bu gğn arkadaşımın transferi yapıldı iki tane koydular orda birinin de 2000 e çıkmış bhcg ama doktor keseyi göremedi ama göremediğim yok demek değil dedi tüplerde yoktu dedi olabiliomuş demek ki dedim aklımdan sen geçerek ben totem yapmıştımmm Homely_angel hamilr kalırsa arkasından ben de kalıcam die ‍‍ yaşasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…