Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Binlerce kez şükür canım, umarım arkadaşın da güzel sonucu alır. Bana doktor sınırın 1800 olduğunu söyledi, ondan önce kese olmazmış.
Evetbu ay sen de hamişlik inşallah :)

Endişe ettim bende canim ya bugün 3 ay oldu adet olalı. Doktora gittim gebelik testi istedi yarın çıkacak sonuca gore söktürücü verecek,. Bak endişe ettim ilaçla da olmazsa diye (((
Bende ole oldum hamileymisim tatlim ama nasip olmadi kurtaj sonrasi da olamadim ailemin yanina geldim aklimdan tamamen cikti oldum simdi cok sukur

Bende ole oldum hamileymisim tatlim ama nasip olmadi kurtaj sonrasi da olamadim ailemin yanina geldim aklimdan tamamen cikti oldum simdi cok sukur
Herşeyin başı stres diyosun yanı ondan çok ne var inşallah bende de bi mucize yaşanır canim .. Sana da geçmiş olsun Rabbim yine bi evlat verir insallah

@myssteriouss cnmmm bende özel numarası yok muayenehane vardı ama sen çoktan ulaşmışsın ztn cok sma
Coooook sevindim değerin yukselmis cok güzel ztn keseyi de gordu dr oh yaa Nasıl sevindim anlatamam

herkese günaydınnn,, Homely_angel canım ben haftasonu girmiyorum ya işe gelince bakabiliyorum. ama tüm yazıları okudum. haftasonu ve cuma ben gittikten sonra olan, ben sana söylememişmiydim. hiçbirşey olmaz inşallah gönlünü ferah tut diye, bak gördünmü, boşuna kendine de bebeğine de stres yapmışsın, hayatım. aşırı yoğun kanama, kasılma sancı olmadığı sürece hatta kasılma ve sancı varsa bile aşırı yoğun şekilde ve kanamalı olmadığı sürece bebeğe hiçbirşeycik olmaz, zaten sağlıksız gebelik durumu senin kadar büyümüyor, yani adet 5-6 gün geçtikten sonra kanamalı şekilde düşüyor, ben defalarca yaşadım bunu, ayrıca nolur artık şu doktorlara kanıp da kendinizi harap etmeyin, neredeyse düşürmeni isteyeceklerdi ya bir rahatsızlığınız olmadığı sürece de gitmeyin doktora, gerçekten bu allahın bir mucizesi ve her kadında aynı olmuyor,
benim adetim 5-6 gün geçtikten sonra değerim 217 di ve şükürler olsun çok sağlıklı bebeğim. neredeyse 2 hafta da önden gidiyoruz, gelişimi kilosu boyu gayet iyi, hiçbir testi tahlili yaptırmadım ben ayrıca, ikili üçlü testler bilmem neler. hiçbirini, verdiği hiçbir ilacı da kullanmıyorum. tüm vitüaminleri gelişimi için gerekli herşeyi doğal besinlerden almaya çalışıyorum. mesela kepek ekmeğinin ve bulgur pilavının folik asit oranı çok yüksekmiş bu yüzden kepek ekmeği yiyorum. haftada iki kere bulgur pilavı yiyorum, hergün sütümü içiyorum portakal suyumu, bal ve muzumu yiyorum. sabah bir elmamı yiyorum. yani benim değerlerim normalin üzerinde çıkıyor. doktor vitamini içiyormusun dedi eve tdedim. belli değerlerin çok iyi folikasit en yüksek değer 600 ilacı hiç içmememe rağmen 550-575 arasında çıkıyor hep yani doğal olmaya çalışın nolur. gereksiz şeylerle kendinizi yıpratmayıp,
çok üzüldüm yazıları okurken nasıl bir stres yaşadığını anladım tüm haftasonu boyunca çünkü bende yaşadım defalarca ama hiç gerek yokmuş. ne kadar sakin ve rahat olursan allaha tevekkül edersen o kadar güzel bir hamilelik geçiriyormuşsun onu öğrendim. nolur bir daha böyle karamsar düşünceler yazma çok üzüldüm gerçekten

Hep söylüyorum ya sen benim idolumsun :) Yazdıklarında o kadar haklısın ki keske ben de o kadar rahat olabilsem masallah cnm diğerlerinin güzel olmasına da cok cok sevindim. Hep böyle güzel güzel sürsün inş :*

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhh

@myssteriouss cnmmm bende özel numarası yok muayenehane vardı ama sen çoktan ulaşmışsın ztn cok sma
Coooook sevindim değerin yukselmis cok güzel ztn keseyi de gordu dr oh yaa Nasıl sevindim anlatamam

Evet tatlım kartını vermişti ama ben dün evden çıkarken yanıma almayı unutmuştum. eve döner dönmez aradım :) Çok şeker bir doktor yaa :) inş benim her şey yolunda gider ve sen de en kısa zamanda müjdeyi alırsın da doktora beraber gideriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…