Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Burda çoğu doktor alttan muayene ediyor göbekten çok ilerleyen zamanlarda bakmıştılar her ay gidiyordum son aylarda daha sık çağırmıştı hatta

Bende doğrusunu bilmiyorum demekki ülkeler arası farklılık gösteriuor zaten doktorlarda hemfikir değil ya neyse önemli olan sağlıklı gebelik :))bende ilk 5 haftalık hamilelikten itibaren her ay olmak üzere alttan bakilmisti

canım benim
neler atlatmışsın iki günde
çok şükür ki herşey normale dönmüş
Rabbim bebeğini sevmeyi okşamayı nasip etsin sana
moral düşüklüğü yok inşallah herşey güzel gider

canım benim
neler atlatmışsın iki günde
çok şükür ki herşey normale dönmüş
Rabbim bebeğini sevmeyi okşamayı nasip etsin sana
moral düşüklüğü yok inşallah herşey güzel gider

sorma tatlım yaa kabus gibiydi, umarım bundan sonrası masal gibi olur :)
Çok şükür keseyi gördük, bir de bebeği görebilirsek derin bir ohhh çekicem.
Moralim daha iyi şimdi. inş bi daha da bozulmaz :)

Homely_angel cnm ben zaten girmiyodum simdi de tatilde oldugum icin cok giremiyorum biseler atlatmissin tam anlamadim ama cok gecmis olsun hersey gonlunce olsun insallah

yaa kızlar silikleşti bu koyulaşacağına biraz durayım da yeniden yapayım akıntımda incecik koyu kahve kan vardı o koliyi kaldırmıycaktım üfff inş koyulaşır yeniden

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 35
Ayyyyy ins CNm yaa ne güzel olur kontrollerde buluşuruz

Canim riskli durumlarda alttan bakilmaz demişlerdir belki de.bebeğin aşagida olduğu durumlarda falan.çünku benim de leke ve kanamalarim vardi dr um karin usg den çok bir şey görunmüyor ama vajinal bakarsak daha net anlasilir kanamalarin sebebi..bebek ya da kesedeyse çaresine bakariz dedi.ama sen istemezsen de bakmam dedi.ben de siz gerekli görüyorsaniz bakalim dedim.o da halkimizda vajinal ultrasonla ilgili bir bilgi kirliliği var.bunlar hep gebeler içon tasarlanmiş cihazlar ,aklinda şuphe olmasin dedi.11.haftadayim 3 kere muayene oldum 3 ünde de vajinal.ancak dr hatasi ile vajinal ultrason gebeliğe zarar verebilir bence.

yaa kızlar silikleşti bu koyulaşacağına biraz durayım da yeniden yapayım akıntımda incecik koyu kahve kan vardı o koliyi kaldırmıycaktım üfff inş koyulaşır yeniden

Canım uzun süre su içmeden bi daha yap bakalım o nasıl çıkacak?

tmm tmm bu koyulaştı ama eşim içeri girer girmez hadi iş başına dedim daha var ya bence 14. gün çatlıycak bugün 11 di
Cnm bence daha var az daha koyulasır. Bi de hergün degil de gün asırı yapsanız daha iyi diyolar. Ama Ovu gününde 3gün üstüste :) koli kaldırdım diye de üzülme cnm Kaldırdıgın için bişey olmasın da ama üzüldüğün için hormonların etkilenmesin

yok zaten bu ay kontrol bende her akşam belimde yastık ayaklar dikiliyor kahve nar takviye vitamin keçi boynuzu jel ovulasyon testi
Sen baya bişeyler yapıyormuşsun cnm . Bizde keçi boynuzu özü içmeye başladık sonra kestane balı aldım herhün onuda bir kaşık yiyorum. Ayaklarımı bir dkka fln kaldırıyorum gün aşırı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…