herkese günaydınnn,,
Homely_angel
canım ben haftasonu girmiyorum ya işe gelince bakabiliyorum. ama tüm yazıları okudum. haftasonu ve cuma ben gittikten sonra olan, ben sana söylememişmiydim. hiçbirşey olmaz inşallah gönlünü ferah tut diye, bak gördünmü, boşuna kendine de bebeğine de stres yapmışsın, hayatım. aşırı yoğun kanama, kasılma sancı olmadığı sürece hatta kasılma ve sancı varsa bile aşırı yoğun şekilde ve kanamalı olmadığı sürece bebeğe hiçbirşeycik olmaz, zaten sağlıksız gebelik durumu senin kadar büyümüyor, yani adet 5-6 gün geçtikten sonra kanamalı şekilde düşüyor, ben defalarca yaşadım bunu, ayrıca nolur artık şu doktorlara kanıp da kendinizi harap etmeyin, neredeyse düşürmeni isteyeceklerdi ya bir rahatsızlığınız olmadığı sürece de gitmeyin doktora, gerçekten bu allahın bir mucizesi ve her kadında aynı olmuyor,
benim adetim 5-6 gün geçtikten sonra değerim 217 di ve şükürler olsun çok sağlıklı bebeğim. neredeyse 2 hafta da önden gidiyoruz, gelişimi kilosu boyu gayet iyi, hiçbir testi tahlili yaptırmadım ben ayrıca, ikili üçlü testler bilmem neler. hiçbirini, verdiği hiçbir ilacı da kullanmıyorum. tüm vitüaminleri gelişimi için gerekli herşeyi doğal besinlerden almaya çalışıyorum. mesela kepek ekmeğinin ve bulgur pilavının folik asit oranı çok yüksekmiş bu yüzden kepek ekmeği yiyorum. haftada iki kere bulgur pilavı yiyorum, hergün sütümü içiyorum portakal suyumu, bal ve muzumu yiyorum. sabah bir elmamı yiyorum. yani benim değerlerim normalin üzerinde çıkıyor. doktor vitamini içiyormusun dedi eve tdedim. belli değerlerin çok iyi folikasit en yüksek değer 600 ilacı hiç içmememe rağmen 550-575 arasında çıkıyor hep yani doğal olmaya çalışın nolur. gereksiz şeylerle kendinizi yıpratmayıp,
çok üzüldüm yazıları okurken nasıl bir stres yaşadığını anladım tüm haftasonu boyunca çünkü bende yaşadım defalarca ama hiç gerek yokmuş. ne kadar sakin ve rahat olursan allaha tevekkül edersen o kadar güzel bir hamilelik geçiriyormuşsun onu öğrendim. nolur bir daha böyle karamsar düşünceler yazma çok üzüldüm gerçekten