Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın canım, inşallah hepimiz için çoooooook güzel bir gün olsun
Aaay prenses geliyor yani, hayırlı uğurlu olsun canım. Isım de çok güzel olmuş.
Evinize dönünce uslu durun tamam mı? Temizlik filan yok

Valla canım kese de bebeğim sağa yapışmış :) sağda olunca kız oluyo :) inşallah senin bebeğin de sana sımsıkı tutunur sonra cinsiyet tahmini yaparım boncuğa :)
Yok tövbeler olsun daha elimi sürmem bi işe :)

Benimki de sağda canım, doktor söyledi :)

Kesenin icinde sagda olursa mi keseyi sag tarafta gorurse mi kiz oluyor canim. Bende kizim olsun istiyorum

Canımm hadi çok güZel haberler olsun. Valla biraz işim var ama 2 buçuğa saat kudum senin sonuçların için şümdi güzel haberle gel

Kızlar 3602 çıktı, iki katına katlamış :) doktoru aramam lazım ama telefonunu evde unutmuşum. dilfeza Can'ım sen de Lalehan hanım ın cebi var mı? Varsa özelden yazar mısın?
Canmmm nasıl sevindim anlatamam ne demiştim gün dogmadan neler dogar bak gec döllenmeymiş demekki :)

Kızlar 3602 çıktı, iki katına katlamış :) doktoru aramam lazım ama telefonunu evde unutmuşum. dilfeza Can'ım sen de Lalehan hanım ın cebi var mı? Varsa özelden yazar mısın?
Ah canim benim bosuna uzduler seni o kadar. Iyiki baska doktora gittin. Digerlerine kalsa ilac alip dusuge sebep olmani saglayacaklardi. Insallah hersey guzel olacak merak etme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…