- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #8.841
haberlerle gel inşallah merakla seni bekliyorumSağol canım valla ayrı ayrı moral oldunuz hepiniz :)
Günaydın günaydın günaydın ballı fıstıklı çıtır hamişler ve hamis adayları
Pozitif enerji dolu musmutlu gün bizimle olsun
Bu aksam belisin babası benim bizzatı kocam :) annemlere teşrif edecekler o yüzden çok mutluyuz kızımlayarın akşamda inşallah evimize döncez:)
Anladım tatlım hayırlısı olsun :) saglıcakla al kucagına benimde bugün bat günüm :)
Günaydın canlarrr kuzucummmmm haydi hayirli
haberlerle gel inşallah merakla seni bekliyorum
Valla canım kese de bebeğim sağa yapışmış :) sağda olunca kız oluyo :) inşallah senin bebeğin de sana sımsıkı tutunur sonra cinsiyet tahmini yaparım boncuğa :)Günaydın canım, inşallah hepimiz için çoooooook güzel bir gün olsun
Aaay prenses geliyor yani, hayırlı uğurlu olsun canım. Isım de çok güzel olmuş.
Evinize dönünce uslu durun tamam mı? Temizlik filan yok
Valla canım kese de bebeğim sağa yapışmış :) sağda olunca kız oluyo :) inşallah senin bebeğin de sana sımsıkı tutunur sonra cinsiyet tahmini yaparım boncuğa :)
Yok tövbeler olsun daha elimi sürmem bi işe :)
Kesenin icinde sagda olursa mi keseyi sag tarafta gorurse mi kiz oluyor canim. Bende kizim olsun istiyorumValla canım kese de bebeğim sağa yapışmış :) sağda olunca kız oluyo :) inşallah senin bebeğin de sana sımsıkı tutunur sonra cinsiyet tahmini yaparım boncuğa :)
Yok tövbeler olsun daha elimi sürmem bi işe :)
Canımm hadi çok güZel haberler olsun. Valla biraz işim var ama 2 buçuğa saat kudum senin sonuçların için şümdiEvet tatlım sonuç ne olursa olsun devamı lalehan hanım ile gidecek bence de. Bir kere iletişimini çok sevdim. Bugün full doluydu ama telefonda durumu anlatınca hemen gelsin demiş. Sonra da her şeyi anlatarak açıklayarak çok rahatlattı beni. 11:30 da gidip vericez kan, nolur hepiniz dua edin. Sağlıklıysa bebişim benimle kalsın.
Canım bebek ve plasenta sağda olunca kız oluyo:) mercimegı görünce at resmini bakarım ben :)Kesenin icinde sagda olursa mi keseyi sag tarafta gorurse mi kiz oluyor canim. Bende kizim olsun istiyorum
Ohh canım çok şükür sonunda oldun demek rahatlamışsindir şimdi :) hadi inşallah 16 şubatta hamis haberini alırız :3Kizlaar bat 16 subat cok mutluyum
saol canm inş suan gelen giden yok :)Amin canımmm inşallah :)
O zaman ne diyoruz rabbim kırmızılardan korusuninşallah hamilesindir canım şurada iki göbek atarım sen için
İnş canım suan hiç bi belirti yok :)Hadi senden de kırmızısız çift çizgili bir haber gelsin bugün :)
İlaç mi kullandin kendiliğinden mi geldi canimKizlaar bat 16 subat cok mutluyum
Canmmm nasıl sevindim anlatamam ne demiştim gün dogmadan neler dogar bak gec döllenmeymiş demekki :)Kızlar 3602 çıktı, iki katına katlamış :) doktoru aramam lazım ama telefonunu evde unutmuşum.dilfeza Can'ım sen de Lalehan hanım ın cebi var mı? Varsa özelden yazar mısın?
Ah canim benim bosuna uzduler seni o kadar. Iyiki baska doktora gittin. Digerlerine kalsa ilac alip dusuge sebep olmani saglayacaklardi. Insallah hersey guzel olacak merak etme senKızlar 3602 çıktı, iki katına katlamış :) doktoru aramam lazım ama telefonunu evde unutmuşum.dilfeza Can'ım sen de Lalehan hanım ın cebi var mı? Varsa özelden yazar mısın?
Kızlar 3602 çıktı, iki katına katlamış :) doktoru aramam lazım ama telefonunu evde unutmuşum.dilfeza Can'ım sen de Lalehan hanım ın cebi var mı? Varsa özelden yazar mısın?
İnşallah hiç gelmez :)saol canm inş suan gelen giden yok :)
Daha doktorla konuşamadım Can'ım arkadaşlarla toplanmıştık, dışardayız. Ve ben doktorun kartını evde unuttumCanmmm nasıl sevindim anlatamam ne demiştim gün dogmadan neler dogar bak gec döllenmeymiş demekki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?