- 1 Eylül 2014
- 1.740
- 1.888
- 358
- Konu Sahibi Homely_angel
- #8.821


Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek cnm sende sagol .. Senden sonra bende iyice emin olucam gidicem ins bebisim haberini alıncaAynen öyle tatlım.
Evet canım ona gittim ve çok sevdim gerçekten. Artık doktorumu buldum sanırım. Çok teşekkürler sana da :)
Hala cok tedirginim aslinda. Fazla dokununca hafif bi gogus acimasi ve regl olmamadan baska hala belirti yok. Bulanti hic yasamiyorum. Acaba bebek yok mu bos gebelik mi diye dusunuyorum. Ama sonra herkeste bulanti olacak diye birsey yok deyip kendimi kontrol etmeye calisiyorum. Insallah cuma gunu bebisimi goruruz artik![]()
Homely_angel canım benim tüm yazdıklarını okudum. Bence de artık doktorun Lalehan Hanım olmalı
inşallah yarın değerin çok güzel çıkacak, senden haber bekliyoruz
Homely_angel canım bak sana ne diyecem ben boş gebelik yaşadığımda bi konuya denk gelmişti bi kişinin değeri iki günde sadece 4 artmıştı yani diyelim 36 2 gün sonra 40 olmuştu böyle bi değer hatta doktorlar dış gebelik falan demiş
İşte ama su an kendisi yanlış değilsem martta doğum yapacak :)
Yani böyle durumlar olabiliyo sen dün çok moralini bozdun ama toparla kendini bak kese yerleşmiş çok şükür dış gebelik tehlikesi geçti güzel düşün güzel olsun biz düşünce gücüyle totemle hamile kalmış insanlariz :)
Seni çok öpüyorum iyi bak kendine stres yasak!! :)
Ne demek cnm sende sagol .. Senden sonra bende iyice emin olucam gidicem ins bebisim haberini alınca![]()
Canım bende bu hafta çocuğun cinsiyetini öğrendim inşaallah kızım olacak hayırlısıyla
Gayet gelişmiş şu an kullanıcı adıni tam hatırlayamıyorum bak derdim içini ferah tut bekle bakalım mevlam neylerse güzel eyler dua ederek bekleyelim hep birlikteOoo hiç bir sorun yok mu yani? Bebek düzgün gelişmiş mi?
Dün hayatımda hiç olmadığım kadar kötü bir gün geçirdim sanırım. Haklısın olumlu düşünüp, hayırlısını istemek en doğrusu. Ben de öptüm canım.
Gayet gelişmiş şu an kullanıcı adıni tam hatırlayamıyorum bak derdim içini ferah tut bekle bakalım mevlam neylerse güzel eyler dua ederek bekleyelim hep birlikte![]()
Dostluklar bugünler için Tatlımmmm...Sağol canım valla ayrı ayrı moral oldunuz hepiniz :)
İnsaalah Can'ımmm super olur gerçektenBakarsın orada karşılaşırız :)
Yok canim ben kan sonucu takibi filan yapmadim. Sadece birkez test yaptirdim. M m_f gibi biraz rahat davranmaya calisiyorum. Oyle olmasi gerektigini dusunuyorum. Hem annelerimiz ne kan testi gormusler ne ultrasonSen o dönemde kan değerlerinin artışını izledin mi canım? Çünkü benimde keseye bakınca 5 gün geriden geliyor. Bende de hiç bir belirti yok aynı senin gibi. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun canım. İnş bebişin sağlıklıdır ve seninledir.
Günaydın canım :) kızın mı olacak ne cabuk öğrendin :)Günaydın günaydın günaydın ballı fıstıklı çıtır hamişler ve hamis adayları
Pozitif enerji dolu musmutlu gün bizimle olsun
Bu aksam belisin babası benim bizzatı kocam :) annemlere teşrif edecekler o yüzden çok mutluyuz kızımlayarın akşamda inşallah evimize döncez:)
Canım kese konumuna göre kız:) bi de rüyamda gördüm adını da orda belis roza koyuyordum :) ki ben ilk defa belis ismini rüyamda duydum enteresan bi şekilde :)Günaydın canım :) kızın mı olacak ne cabuk öğrendin :)
Anladım tatlım hayırlısı olsun :) saglıcakla al kucagına benimde bugün bat günüm :)Canım kese konumuna göre kız:) bi de rüyamda gördüm adını da orda belis roza koyuyordum :) ki ben ilk defa belis ismini rüyamda duydum enteresan bi şekilde :)
Amin canımmm inşallah :)Anladım tatlım hayırlısı olsun :) saglıcakla al kucagına benimde bugün bat günüm :)
İnsaalah Can'ımmm super olur gerçektenbende sana yetişirim insaallah senin bebisinden de yarin güzel haberler alalım ins