• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos Ayında hamiş olamadık, Eylül uğurlu gelsin!!! haydı kızlar burdan devam ;)

Günaydın günaydın günaydın ballı fıstıklı çıtır hamişler ve hamis adayları :anneadayı::KK6::KK71::21::KK76:
Pozitif enerji dolu musmutlu gün bizimle olsun:KK15:
Bu aksam belisin babası benim bizzatı kocam :) annemlere teşrif edecekler o yüzden çok mutluyuz kızımla :-) yarın akşamda inşallah evimize döncez:)

Günaydın canım, inşallah hepimiz için çoooooook güzel bir gün olsun :KK36:
Aaay prenses geliyor yani, hayırlı uğurlu olsun canım. Isım de çok güzel olmuş.
Evinize dönünce uslu durun tamam mı? Temizlik filan yok ;)

Günaydın canım, inşallah hepimiz için çoooooook güzel bir gün olsun :KK36:
Aaay prenses geliyor yani, hayırlı uğurlu olsun canım. Isım de çok güzel olmuş.
Evinize dönünce uslu durun tamam mı? Temizlik filan yok :KK66:
Valla canım kese de bebeğim sağa yapışmış :) sağda olunca kız oluyo :) inşallah senin bebeğin de sana sımsıkı tutunur sonra cinsiyet tahmini yaparım boncuğa :)
Yok tövbeler olsun daha elimi sürmem bi işe :)

Valla canım kese de bebeğim sağa yapışmış :) sağda olunca kız oluyo :) inşallah senin bebeğin de sana sımsıkı tutunur sonra cinsiyet tahmini yaparım boncuğa :)

Benimki de sağda canım, doktor söyledi :)

Kesenin icinde sagda olursa mi keseyi sag tarafta gorurse mi kiz oluyor canim. Bende kizim olsun istiyorum :KK36:

Evet tatlım sonuç ne olursa olsun devamı lalehan hanım ile gidecek bence de. Bir kere iletişimini çok sevdim. Bugün full doluydu ama telefonda durumu anlatınca hemen gelsin demiş. Sonra da her şeyi anlatarak açıklayarak çok rahatlattı beni. 11:30 da gidip vericez kan, nolur hepiniz dua edin. Sağlıklıysa bebişim benimle kalsın.
Canımm hadi çok güZel haberler olsun. Valla biraz işim var ama 2 buçuğa saat kudum senin sonuçların için şümdi;) güzel haberle gel

Kızlar 3602 çıktı, iki katına katlamış :) doktoru aramam lazım ama telefonunu evde unutmuşum. dilfeza dilfeza Can'ım sen de Lalehan hanım ın cebi var mı? Varsa özelden yazar mısın?
Ah canim benim bosuna uzduler seni o kadar. Iyiki baska doktora gittin. Digerlerine kalsa ilac alip dusuge sebep olmani saglayacaklardi. Insallah hersey guzel olacak merak etme sen

Back
X